Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu....

siedzę sama w domu i piję...

Polecane posty

Nie mam czasu popisać z wami dziewczyny, ale już niedługo:))) wyjcu nocny- pisz ile chcesz, ktoś się odezwie w końcu.

Nogowy to pół biedy. Jak tam sprawy sercowe? Bo ja mam dosyć, nie mogę się doczekać, aż wyjedzie i będę wolnaaaaa.....

troszkę się może poprawiło, zdaje mię się :) ja mam wolne od mojego starego aż do świąt, Eh Vivi szkoda ,że jesteś daleko bo byśmy razem w balet się puściły :D

A wiesz, że mam chęć się schlać jak prosię i mieć w dupie wszystko, nie przejmować się i uwieść striptizera:))))

Mężuś jest skowronkiem,ja sową. On śpi, ja w pełni aktywna i na odwrót. Co do zabawy, to czasem marudzi i jest taki poważny, a ja czasami chciałabym zaszaleć.

młodszy i taki poważny?? mó pod względem imprez jest wyrozumiały ;) mogę się schlać i flirtować byle nie przekraczać granic :D

Flirtować??? Chyba bym źle skończyła. Casami to robię, ale się nie chwalę. Pić za to mogę ile chcę.

ja się z mym mężem w pracy poznałam i tam już widział że hmm czasem mi się to zdarza :) Podobno nawet nie wiem ,że to robię wystarczy ,że gadam z jakimś facetem ;) Męża mam wyrozumiełego i cierpliwego :) Narazie :P

No tak, cierpliwy do czasu jest :-))) ale na flirt to mi nie pozwoli, o nieee. Wiesz, cierpi na tym jego męskie ego.

mój nawet jeśli jest zazdrosny to baaaaaaaaaaaardzo rzadko to okazuje. Czasem bym chciałam żeby się wysilił a tu doopa :( ja za to jestem zazdrośnicą okrutną :D

golarka już mnie wkurza, a wosk lepszy niż depilator :) no dla samej siebie. Od kiedy poznałam męża to z imprezowiczki korzystającej z życia zrobiłam się przykładną żoną. Narazie bardzo mi to odpowiada :)

Nie lubię bólu, ostatnio paznokcie robiłam, cierpiałam strasznie, a ta panienka w salonie tylko: przepraszam! przepraszam! No co te baby muszą znosić i czy to warto wogóle? Mój nawet nie spojrzy na nogi, paznokcie, nie zauważa takich rzeczy.

Vivi ja Ci powiem ,że mojemu J. zupełnie nie przeszkadza,że mam nie ogolnone nogi :) Czasem sama dla siebie już chcę się ogarnąć. To tak jak z tą dietą Dukana, o której Ci wspominałam. Mój mąż zna mnie taką jaką teraz jestem + ,- parę kilo ale siebie pamiętam sprzed 30 kg . Dlatego chcę spróbować poswiętach oczywiście ;) Bardzo chciałabym ,żeby mi się udało choć zupełnie brak mi silnej woli :O