Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukający 1989

Jak Nakłonić dziewczyne do pieszczot oralnych???

Polecane posty

Gość ja aaaaaa
Master111 a co widzisz w tym dziwnego. Twoja kobieta Ci daje bo zarabiasz pieniadze, ja mu dawalam bo nie mialam na podstawowe przyjemnosci. Moj dom nie ociekal zlotem, ciezko mielismy, a seks z zamoznym starszym Panem byl dla mnie spelnieniem marzen.

Gość Alogia niedzielna
Musisz wybierac, albo dobry seks, ale z mniejsza miloscia, albo mega milosc, ale seks do banki. Daj jej wolna reke, niech zobaczy co znaczy pieszczoty od innego mezczyzny. Ty sam z tego co piszesz, zadowolony z nia nie jestes, moze inny bedzie zadowlony. Ehh chyba za duzo drinka sobie wlalam:)

Gość niebieskaczekoladka
Musi miec inicjatywe, bo bez jej inicjatywy, to za duzo nie zdzialasz. Ty sie z nia bedziesz kochal,. a ona bedzie lezala jak deska, nie ma w tym nci przyjemnego. Rozumiem, ze bardzo ja kochasz, ale musisz z nia szczerze porozmawiac, powiedz jej, ze masz proeblemy emocjonalne z tego powodu, ze stajesz sie bardziej zlosliwy i zeby ona cos wreszcie z tym zrobila, bo zyc nie mozesz tak dalej.

Gość mysz
duuużo cierpliwości . Może próbuj cos z Nia pooglądac ( tylko soft ). Ona jest jeszcze mloda. Nie ma doświadczenia. Pokaz Jej co lubisz ,czego byś oczekiwał.POROZMAWIAJ. Inaczej sie to rozwali , bo nie wytrzymasz ciśnienia. Żadnego "sprawdzania". jezeli jestes Jej pierwszym facetem , to musisz uzbroic sie w cierpliwość i to na Tobie spoczywa nauczenie Jej , że seks to wspaniala przgoda ... Trzymam kciuki.

Gość ON SIE NAS PYTA
jak ma to robic z nia

Dzięki Wam wszystkim za wsparcie :) jesteście super :) Dobrze tak z kimś pogadać kurcze muszę jej jakoś wytłumaczyć że nie chce sexu wystarczą same pieszczoty może zadziała tylko głupio mi o tym jej mówić :/

Ohydna jędza nakłaniać kogoś tzn. że mówie że ma to zrobić bez możliwości dania jej wyboru ja natomiast zawsze jej powtarzałem że jeśli nie chce to nie musisz i nie żądam od niej tego tylko opowiadałme jej o czym myślałem a ty ciekawe o czym wogóle rozmawiasz ze swoim facetem??? A tak wogóle to robisz literówki ;p

Ja swojemu chłopakowi też nie robię loda. Nie chce tego robić czuje że to nie dla mnie. Ale na inne pieszczoty jak najbardziej się godze.

sama musi do tego dorosnąć ja nie miałam z tym problemu tzn ja sama zaczęłam tak zaspokajać faceta ale mam trochę odwrotny problem bo ja nie chce żeby on mi robił dobrze ustami i gdyby nawet mnie przekonywał cały czas to by mnie to zaczęło denerwować

Gość maantra
Sprawa jest oczywista: większość dziewcząt w tym wieku jest nierozbudzona seksualnie i dopiero zaczyna uczyć się seksu. Szukający, to do Ciebie należy rozbudzanie. Musisz się zorientować, co najbardziej ją podnieca i powoli, naprawdę powoli ośmielać, poszerzać repertuar. Kiedy to się uda, możesz zacząć stopniowo doprowadzać ją do tego, na czym Ci tak zależy. Nierozbudzona nie znaczy zimna: to etap w życiu seksualnym, a nie przypadłość.

Dzięki wszystkim za pomoc UDAŁO się !!!! :D a Ty ohydna jędzo tak naprawde gdybyś rozmawiała ze swoim facetem o wszystkim nie musiałabyś się wypowiadać pod jakimś banalnym pseudonimem na takich forach wiesz? aaaaa i tak wogóle ciekaw jestem co odwzorowuje z Ciebie Twój nick??? Zastanów się nad tym i pomyśl nad wyrozumiałością dla innych bo współczuje Twojemu potomstwu jeśli je również będziesz traktować tak z góry Pozdrawiam wszystkich do następnego... :)

Popisaliśmy tak szczerze i wytłumaczyliśmy sobie że sexu narazie nie chcemy szanuje ją ale pieszczoty powiedziała że owszem więc tak jak radzicie od dziś powoli zaczynam ją uczyć i oczywiście ja przy okazji też się będę uczył ale najważniejsze jest to że wiem iż ona też tego chce i się zgodziła :D

Ja tego tez nie robię bo nie uznaję takich pieszczot. Nie będę facetowi brać do ust części ciała z której wypływa mocz. Mój facet mnie w ten sposób zaspokaja ale musi się liczyć z tym, że po takich pieszczotach buzi już mu nie dam. Dlatego "przed" najpierw się porządnie wycałujemy bo potem już takiej możliwości nie ma.

Gość maantra
Szukający, jesteś na właściwej drodze i tylko od was zależy, czy pójdziecie nią razem, pomagając sobie w razie oporów. A uczucie wcale wam w tym nie przeszkodzi - coraz bardziej zaawansowane pieszczoty będę je dopełniać. Tak jak tu pisano: cierpliwie i powoli; ta cierpliwość naprawdę Ci się opłaci, warto. Powodzenia.