Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie oszukując sie ani trochę.

Moje szczere spostrzeżenia.

Polecane posty

Nie oszukujcie sie, nawet dzieci z dobrych domów to dotyczy, a chyba szczególnie ich. Młodzież zaczyna już pić w wieku 14 lat, seks, narkotyki. Wszyscy rodzice mówią że wiedzą co ich dzieci robia i że ich to nie dotyczy a bardzo się mylą, w tych czasach takie osoby stanowią wyjatki, pisze to ponieważ pracuje w gimnazjum i dużo widzę.

Gość alaa ma kotaaa
ja zaczęłam pić/palić jak miałam 13 l z roku na rok coraz gorzej bo doszły imprezy i faceci i to często dużo starsi . Na szczęście byłam na tyle "mądra" żeby od narkotyków trzymać się z daleka. Imprezowałam tak do 17 l , później poznałam męża, wzięliśmy ślub a teraz czekamy na maleństwo. Ale to nie jest reguła, nie wszystkie nastolatki takie są, zależy nie tyle od wychowania ale od własnej samooceny, wartości i znajomych...

Gość Rubense
tak, zgadzam się. Z młodzieży, to najczęściej piją i palą głównie chłopaki i dziewczyny.

Gość cieszymy się że dużo widzisz
tylko czemu nic nie robisz? może zamień się z woźną na robote? nauczycielka z koziej dupy :O

To chyba z zbyt dobrych rodzin nie są. Ja się uczyłam w publicznym gimnazjum, gdzie byli uczniowie z rodzin patologicznych, a potem w bdb. liceum, gdzie byli uczniowie tylko z dobrych domów, i ci patologiczni byli bez porównania gorsi.

Wszyscy rodzice mówią że wiedzą co ich dzieci robia i że ich to nie dotyczy a bardzo się mylą, w tych czasach takie osoby stanowią wyjatki, pisze to ponieważ pracuje w gimnazjum i dużo widzę. a moje zdanie jest takie niech te dzieci robia co chca , niech to sie rodzice zamuja nimi a nie kafeteria.:D