Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enerdżi

Marzę o normalnym, średniej urody facecie z ludzkimi odruchami.

Polecane posty

Gość ihaaaaa
ja juz dawno sobie dalem spkoj z laskami z netu. Kiedys nawet umawialem sie z portali ala sympatia ale tamte panny maja tylu kolesi ze czujesz sie jak na jakims castingu

max27_________-- ludzi kulturalnych to cechuje,ze potrafią rozmawiać.Endzi jest"ciepłą" subtelną osobą a kazdy atak i tak znosiła z zimna krwią.:)

Gość TH is IT LV
Ja wątpię żebym się kiedyś zakochał ale fajnie by było z kimś być nie może być gruba jak wieloryb chuda jak anorektyczka niska jak krasnoludka i wysoka jak Dydek

Gość ihaaaaa
sin nie wyczules endzi

Gość Wielebny Wacek
Ma ona spore wymagania.

Gość TH is IT LV
ale i tak temat jest do poprawki to marzy o przystojniaku

max27_________-- każdy wybór to twój.Więc jak rozladowujesz napięcie seklsualne.Nie powiesz mi,ze go nie masz:D

Gość max27_________
Endzi być może jest ciepłą osobą ale primo - podszywała sie pode mnie (tekst o błonie i zonie), secundo - blokowała mnie przez co musiałem wydłużać myślnik w nicku, tertio - pisze teraz jako Sin a poza tym nic do niej nie mam gdyby była dziewicą to m o ż e bym się znią ożenił, ale niestety nie jest

Gość max27_________
"SiN 2010 max27_________-- każdy wybór to twój.Więc jak rozladowujesz napięcie seklsualne.Nie powiesz mi,ze go nie masz" stosuje medytacje buddyjskie i wznoszę się duchowo ponad to

max27_________-- nie sądze aby sie podszywała.Jaki cel by w tym miała?Mówiłem Ci jakiś dowcipniś sobie tutaj grasuje,nie potrafi rozmawiać więc tak odreagowuje;D

Gość max27_________
"SiN 2010 max27_________-- nie sądze aby sie podszywała.Jaki cel by w tym miała?Mówiłem Ci jakiś dowcipniś sobie tutaj grasuje,nie potrafi rozmawiać więc tak odreagowuje;D" jaki cel? - czysta złośliwość

Gość ihaaaaa
tu nie jeden spec siedzi na kafe tylko udaje glupka

Gość SoulWing
Enerdżi, Ty szukasz nowego "opakowania" mając nadzieję, że mniej efektowne będzie lepsze,bardziej czułe, czy po prostu kochające. Kochające Ciebie a nie swój wygląd i wrażenie jakie robi na innych. Tylko czy to naprawdę zależy od wyglądu? "Średnia uroda" to naprawdę Twoje marzenie? :-) Nie jestem kobietą, ale na twoim miejscu, poszukałbym takiego zjawiska jak "prawdziwy" facet. Tylko w oryginalnym wydaniu. Fakt, ciężko spotkać takie dziwo, ale uwierz mi, ono występuje... A jak znajdziesz, to bardzo szybko przekonasz się, że to co do tej pory przeżyłaś, było tylko jedną z dróg do tego, co Cię miało spotkać...

max27_________-- krócej byłem od Ciebie a powiem Ci,że wierze jej ,zę to nie ona czyli Endzi.Masz inny tok myślenia ,Endzi naprawe wspaniała jest.I nie złośliwa.Tego mi nie wmówisz czytając jej wypowiedzi.;)

Gość max27_________
SiN 2010 vel. Endzi - i kto ma tu rozdwojenie jaźni? Endzi wiem, ze masz wielką ochotę na seks ale raczej się nie spotkamy, przynajmniej na razie

Gość ihaaaaa
jestem specem od siedzenia na kafeteri

max27_________-- mylisz sie i to znacznie.Przeanalizuj dokladnie moje wypowiedzi i znajdziesz różnicę.Powiem Ci coś jeśli ktoś ma czarny nick i pisze na orange,każdego tutaj znajde.Oczywiście trzeba na to mnóstwo czasu lecz nie jest to niemożliwe.Widzę ,ze Ty nigdy byś nie znalazł ja,natomiast jak zechce poszukam jej.Tylko juz będę pod innym czarnym nickiem.:D

Gość max27_________
niestety raczej nie bedzie romansu bo ide spac, nara

max27_________ To Dobranoc.Niech Ci się przyśni ta wspaniała autorka tematu:) Może spać Enedzi snem sprawiedliwego nie będę jej szukał:D

Gość Enerdżi
Witam serdecznie z rana, pragnę pozdrowić wszytskich uczestników dyskusji z nowym, ropoczetym dniem :) Ech, znów muszę się wytłumaczyć - NIE PODSZYWAM SIĘ POD NIKOGO, bo nie mam na to chęci, czasu i celu. Złośliwość jest mi obca. A mowa o jakimś blokowaniu to absurd. Sin i dobrze - dziękuję za wspieranie mnie :) Oby los Wam to wynagrodził. SoulWing - jak by to powiedzieć... masz rację. Chcę być kochana prawdziwym bezinteresownym uczuciem. Jestem kobietą zadbaną, znam swoją wartości tyle też wyagam od drugiej strony, a jeżeli ta piękna dusza będzie ładnie opakowana, to chyba na korzyść :) WIERZĘ, ŻE ZJAWISKO - PRAWDZIWY FACET stąpa gdzieś na mojej drodze i wreszcie na siebie wpadniemy. Nie ma mnie w Polsce, nie uczestniczę dziś na grobach. Nie wypada mi zatem życzyć miłego dnia. Życzę spokoju ducha i pogody.

Gość SoulWing
"WIERZĘ, ŻE ZJAWISKO - PRAWDZIWY FACET stąpa gdzieś na mojej drodze i wreszcie na siebie wpadniemy" A żebyś wiedziała, że stąpa! :-) Tylko uważaj, los potrafi być czasami bardzo przewrotny. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby na Twojej drodze, postawił dwa takie egzemplarze... na raz :-) A los (przeznaczenie) stawia przed nami, tylko pewne sytuacje, lub ludzi. Wybór(świadomy, lub nie) należy już niestety do nas :-) I wish you success in finding

Gość Fii
"teraz jestem z jednym z najpiekniejszych facetow, jakich znam, juz dlugie lata - i coraz bardziej pewna jestem, ze w istocie jest tak dobrym czlowiekiem, jakim sie zdawal" To zazdroszcze, ci atrakcyjni najczesciej uwazaja sie za osmy cud swiata i mysla ze wszystkoim sie nalezy. Malo ktory z przystojnych ma dobry charakter.

Złośliwi twierdzą, że kobieta marzy o seksie i potomku z mężczyzną przystojnym, agresywnym i potężnie obdarzonym, a marzy o ojcu łagodnym, pozbawionym agresji.

Gość Steerotypy
Stalingrad , kto Ci naopowiadał tych bzdór, myślisz że wszystkie dziewczyny takie są, jak tak to się mylisz:(