Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enerdżi

Marzę o normalnym, średniej urody facecie z ludzkimi odruchami.

Polecane posty

Gość zgadz się........
że kobieta marzy o seksie i potomku z mężczyzną przystojnym, agresywnym i potężnie obdarzonym, a marzy o ojcu łagodnym, pozbawionym agresji." Pieprzyć się chcą z takimi a na ojca czy męża ciepła klucha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość TH is IT LV
Wiadomo ze dziewczyny szukają przystojniaków ale moze jest jakiś % ładnych dziewczyn co nie mają takiego wyrafinowanego gustu i na taką czekam

Gość Enerdżi
:)) Dobrze wiedzieć, ze jesteście, gdzieś tam w innej przestrzeni. Wasze ciepłe glosy wsparcia motywują mnie do starań i pozytywnego myślenia, a te gorsze - do inteligentnego myślenia i kombinacji w ripoście ;))) Lubiący Cię pomarańczo - również pozdrawiam ! Stalingrad - najlepszy, to ten 2 w 1. Tak jak z upragnioną zoną - dama na salonach, a rozpustna w sypialni - ale tylko dla swojego jedynego. oulWing - :) Taaaak, jak nie ma okazu żadnego na horyzoncie, to nie ma... Jak są, to już 2 lub wyżej. Napawam się nadzieją, iż moje doświadczenie życiowe pozwoli dobrze wybrać. A najlepiej gdybym po prostu trafiła na jednego i wybierać nie musiała wcale :))) . Co już będzie!! Obłożóna jestem robotą az godzin w dobie brakuje, więc

Gość prawiczek24
a chciałabyś poznać prawiczka który ma 24 lata ?

Normalny, średniej urody z ludzimi odruchami... kolejna z wymaganiami, którym nie można sprostać :o

Gość Sammyjammy
To zakreśl to życzenie na liście marzeń, tych, które nigdy się nie spełnią, bo tacy mężczyźni po prostu nie istnieją w przyrodzie. :-( Ja już wyleczyłam się z życia tymi złudzeniami i wybrałam inne, realne marzenia.