Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enerdżi

Marzę o normalnym, średniej urody facecie z ludzkimi odruchami.

Polecane posty

max27_____-- zaczernij sie dowcipniś Ci nie odpuści.Jesli ludzie denerwują moze pohasasz w zoo?:D

Gość TH is IT LV
czym się spalę ? to nie będzie jakaś ladacznica i ja dla niej będę atrakcyjny to ze wy widzicie w dziewczynach ladacznice co szukają zawsze lepszy model to wasz problem ja spotkam dziewczynę której się spodobam

Gość max27_____
"TH is IT LV Co za bezsens z tym podchodzeniem żeby mieć motywacje to trzeba wiedzieć czy ona jest nam przeznaczona" jezeli chcesz wyrwac na ulicy to musisz wyglądać, tutaj już nie ma przebacz

Gość TH is IT LV
Na ulicy nie ma sensu. Chyba że to się samo potoczy.

Gość Tim S.
a jak mam 165 cm to jakiej jestem urody? tylko nie piuszcie z ekurduplastej:D

Gość ihaaaaa
zeby na ulicy wyrwac laske to trzebabyc niezlym kozakiem

Gość max27______
"SiN 2010 max27_____-- zaczernij sie dowcipniś Ci nie odpuści.Jesli ludzie denerwują moze pohasasz w zoo?" ale ja czuję się jak w zoo na co dzień otoczony przez takie złośliwe, agresywne i egoistyczne zwierzątka zwane ludźmi

Gość max27______
"ihaaaaa zeby na ulicy wyrwac laske to trzebabyc niezlym kozakiem" mnie się zdarzyło tak wyrywać i wcale nie trzeba być kozakiem czy chuj wie czym po prostu podchodzisz i proponujesz spotkanie

ihaaaaa-- jak wy chcecie laseczki poznawać?Przecież to najpewniejszy sposób,nikt Cię nie uprzedzi,poniewaz Ty go zaskoczysz swoja postawą.;)

Gość ihaaaaa
same spece tu siedza

Gość TH is IT LV
to los zadecyduje kiedy poznam dziewczynę i to z biegiem czasu stanę się przy niej śmiały o otwarty

max ma racje podchodzisz i laska ocenia jak koles brzydki to go zbywa a jak w miare fajny to sie umawia albo daje nr telefonu o ile jest stanu wolnego podstawa to sie spodobac

Gość TH is IT LV
dlatego ja nie zamierzam podchodzić nie zamierzam tracić wiary i potem już nie zauważać tego co da mi los

Gość ihaaaaa
endzi ma swoj ideal i po ptokach

Gość max27_________
"**cream** max ma racje podchodzisz i laska ocenia jak koles brzydki to go zbywa a jak w miare fajny to sie umawia albo daje nr telefonu o ile jest stanu wolnego podstawa to sie spodobac" no właśnie, dlatego LEPIEJ jest podrywac w realu bo jak jestes zweryfikowany fizycznie to już prawie pewne ze bedzie dobrze a jak podrywasz przez neta to dopiero jest powód do lęku - mam na myśli pierwsze spotkanie dlatego wbrew pozorom real jest łatwiejszy niż internet

Gość max27_________
Sin i Endzi używają tych samych sformułowań wiec mogę podejrzewać tożsamość rozmówcy

oczywiscie bo w necie wiara ma wymagania z kosmosu a sami nie są z wyglądu idealni na 10 spotkań z laskami z czatu tylko 1 była ładna a reszta to wyzej srały niz dupe miały

max27_________ - nie bądż subiektywny w swoich wypowiedziach,gdyż tak znajomość póżniej się kończy;)

Gość TH is IT LV
ja nie zamierzam podrywać ani w necie ani w realu

Gość ihaaaaa
spotkanie zlaskami z czata to zal.pl same pasztety albo blachary

Gość max27_________
"SiN 2010 max27_________ - nie bądż subiektywny w swoich wypowiedziach,gdyż tak znajomość póżniej się kończy" to znaczy jak się kończy? i z kim znajomość?

ihaaaaa. z urody jestem przeciętny ale te laski z czatu to poza dwiema koszmar a nie wymagałem wiele i razx nawet po wymianie fotkami na spotkaniu była inna osoba :D

Gość max27_________
powiem tak, jezeli chodzi o dziewczynę to musi być na tyle zajeb ista zeby w ogól,e się chciało chcieć inaczej to naprawdę lepiej być samemu

Gość TH is IT LV
w przyszłym tygodniu muszę sobie zrobić coś podobnego do kurczaków z KFC