Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enerdżi

Marzę o normalnym, średniej urody facecie z ludzkimi odruchami.

Polecane posty

Gość TH is IT LV
będę szukał cip cip gdzie jesteś ? albo chcesz mnie ? chcesz mnie ?

taka co ma wady tak jak Ty. Może nie będzie za ładna i nie będziesz jej pierwszym facetem. Liczą się inne rzeczy.Co Ci z ślicznotki jak nie będzie z nią życia?

Gość Enerdżi
:D Przynajmniej zrobiło się wesoło i z dystansem, dzięki :) Podoba mi sie taki ton.

Gość max27_
dokładnie - te atrakcyjne seksualnie, ładne, piękne są najbardziej porąbane na umyśle a te teoretycznie przynajmniej mądre są z kolei nieatrakcyjne fizycznie co za chujnia

Gość TH is IT LV
swoje wady może mieć (maly celuit na udach) moje wady są za duze aby dziewczyna je miała takie odpadają

Gość Enerdżi
Max27, to jak to z tą żoną jest ?

Gość TH is IT LV
ale tak jest wiele dziewczyn które mogłby mi się spodobać

Gość ihaaaaa
dlatego tak ciezko znalezc taka co ma olej w glowie i nie grzeszy uroda

TH tylko to działa w obie strony. A Ty im się podobasz? patrząc na stan obecny to raczej nie podobasz się.

Gość max27_
"Enerdżi Max27, to jak to z tą żoną jest ?" chyba bym musiał na głowę upaść szczególnie żeby brać taką która się oddała jakiemuś skur wysy nowi

TH is IT LV-- tutaj możesz śmiało podyskutować lecz za rączkę wziąśc musisz w w realu np.zaprosić do tańca.;)

Gość Enerdżi
Widzicie, ja bardzo nie lubię uogólnien i stereotypów. Uważam,że aby spotkać odpowiedniego dla siebie partnera, nie da się go zaplanować czt zakodować. Wszystko to kwestia znalezienia się w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie, przypadkowość.

Gość max27_
"Enerdżi Widzicie, ja bardzo nie lubię uogólnien i stereotypów. Uważam,że aby spotkać odpowiedniego dla siebie partnera, nie da się go zaplanować czt zakodować. Wszystko to kwestia znalezienia się w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie, przypadkowość." wszystko to kwestia WYBORU

Gość ihaaaaa
enerdzi wiadomo ze to loteria .Idealu nie ma .

Gość Enerdżi
max27_ "Moja żona miała przynajmniej błonę w chwili, gdy się poznaliśmy." myslalam, że ją masz po prostu sadząc po słowach, ale nie wnikam i dlatego spytałam. Nie zamierzam się znów ykłócac, bo zapanowała sympatyczna atmosfera :)

Gość max27_
sama to chyba napisałaś "SiN 2010 max27_ -- Tok Twojego myślenia więc niedlugo będzie pusta planeta ziemia" wręcz przeciwnie - będzie pełna DRESOW i SKURWIELI

Gość Enerdżi
No jeżeli dana, napotkana osoba nas interesuje i wyczuwa się nić porozumienia, to mimo skrępowania na początku, sprawa idzie naturalnie i słowa płyną. IDEALNEGO poznania też nie ma :) Zdarzy się wpadka, cisza, niezręczna sytuacja, ale to jest chyba ludzkie ?

Gość Enerdżi
Max 27, zajrzyj na druga stronę tematu i znajdz ten wpis pod Twoim nikiem ;)

Gość max27_
"Enerdżi Max 27, zajrzyj na druga stronę tematu i znajdz ten wpis pod Twoim nikiem" ktoś się podszył - nawet nie wiem czy nie ty, bo tobie by przecież zależało na odgryzieniu się

Gość Enerdżi
W tak razie Cream - jak i w każdy aspekt zycia, w ten także, wpisane jest ryzyko. Nie uważam, aby ogromną porazką była odmowa na początkowym stadium :) Tego kwiatu, to pół swiatu, nie tracisz nic, oprócz paru chwil rozmowy.

Chociazby tutaj.Przeciez nie znałeś kiedyś nikogo a jednak zadecydowałeś porozmawiać.Anonimowość nie zwalnia Cię z obowiązku myślenia.Przecież zrobisz gafe tutaj przestaną rozmawiać.Więc widzisz różnice?

Gość Enerdżi
Max :))) na prawdę skończ juz z oczernianiem mnie i robieniem ze mnie małolatki. Propnuję zawieszenie broni.

Gość max27_
a po co mam zawieszać - przecież kreci cię poniżanie cię nieprzypadkowo byłaś z takim gościem

Gość ihaaaaa
co innego net a co innego ulica dziewczynki