Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enerdżi

Marzę o normalnym, średniej urody facecie z ludzkimi odruchami.

Polecane posty

Gość Enerdżi

Miałam cwaniaczka pięknego i nie zniosłam jego pewności siebie i obnoszenia się jaki jest cudowny. Więc marzę o - nie modelu, nie cwaniaku, nie zimnym głazie, tylko o zwykłym, prostym zadbanym chłopaku. Where are youuuu ??

Gość ghfhfhf
taaa a potem powiesz ze jest nudny i wrocisz do dresa

Gość Enerdżi
Oooj, nie wiesz co mówisz. Jak bardzo męczy w związku brak ciepła i odruchów czułości. Żaden dres nie sprosta temu, czego mi brak.

Gość quinny westilkia
A co powiecie o ryzawym facecie, jasnych brwiach i rzesach?

Gość Enerdżi
Jżeli wpadnie w oko jakiejśc kobiecie to czemu nie ? O gustach sie nie dyskutuje. Znam taką, która WIELBI TYLKO TAKICH :) a piękna z niej kobieta.

Gość Enerdżi
Jeżeli szaleństwem nazywasz nerwy i łzy - to tak, wyszalałam sie do granic możliwości i pragnę spokoju.

Gość Maciej Zakościelny Ciacho
Jestem kochana. Ja piekny, cudowny i Twój:) ❤️

Gość Enerdżi
Dlaczego ? mieliśmy po naście lat, czas i otoczenie zmieniło go w kogoś kto stał się niegodnym mnie partnerem na dalsze życie i TO JA ODESZŁAM.

Gość Enerdżi
A w czym miałby mi się znudzić ?? Czy uwazacie, że stres, odrzucenie, podrywanie innych na boku jest na prawdę czymś przyjemnym dla mnie?

to szukaj se frajera 🖐️ wkurwiają mnie takie lachopciągi które najpierw szaleją z bad boyami a jak chcą sobie ułozyc zycie to wybierają tych normalnych

Gość Enerdżi
Każdą, która Cię wkurwia Sz.P Cream nazywasz 'lachociągiem' ?????? I nie obrażaj mnie.

Gość Enerdżi
Aby stwierdzić omnie jakikolwiek fakt, musiałbyś mnie poznać i wtedy stwierdzać FAKTY. A faktem jest dla mnie to, że zbyt cwany Frustrato .Całej reszcie dziękuję za wyrażenie opinii.

Gość Enerdżi
żeś zbyt cwany*

Gość mi urosła w poprzek
Nie marz o takim, bo tacy faceci już nie istnieją :( Same dresy, dzifkarze, psychole, nieudacznicy i schizofrenicy :( Zapomniałam jeszcze o synusiach swoich mamusiek :D

Gość Enerdżi
A nno to trudno, będę sama :)

Gość Enerdżi
Cream - jak często wracasz na sesje do psychiatryka ? Mogę też zorganizować ogólna paczkę - cegiełkę, by cafe Cię wsparło. A ręce bolą jak oswabadzają Cię z kaftanu ??

cream ile ty masz lat? jeżeli dziewczynie nie ułożyło się z chłopakiem to znaczy ze jest lachociągiem i workiem na sperme?? Ona pisze ze poznali się jako młodzi ludzie i w miarę upływu czasu charakter się mu zmienił.... ty z charakteru jesteś ciągle taki sam??

Gość Enerdżi
Takim ludziom jak cream trzeba pomagać, ale jak wiadomo, on musi chcieć tego sam... Tymczasem świadomy, że zycie ucieka mu przez palce, udaje skałę i woli unikac świata, grając wujka "Dobra rada na kafe" Pytanie tylko - czy wszytsko to przez kobietę, która go skrzywdziła, czy został uszkodzony w dzieciństwie ?

Gość max27_
Enerdzi to ile lat bylaś z tym chłopakiem?

Gość max27_
a teraz chcesz porządnego?

Looooser rozumiem jeżeli kobieta miała więcej mężczyzn w swoim życiu ale jeżeli był jeden i z nim się nie ułożyło to chyba taka kobieta nie ma na imię WOREK NA SPERMĘ