Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enerdżi

Marzę o normalnym, średniej urody facecie z ludzkimi odruchami.

Polecane posty

Gość max27_
dobrze, gdyby była teraz dziewicą to tak mogla mieć jednego ale nie jest jak przypuszczam

mowie o jej przeszłości ze żyła z jednym facetem lub jak nazwiesz kochała się z jednym facetem ....to taka kobieta z góry jest stracona ?

Gość max27_
na żonę sie nie nadaje ktoś ją ruchał na wszystkie możliwe sposoby a ja mam sie teraz cieszyc?

a kto tobie każe się z tego cieszyć lub myśleć.... moim zdaniem to jest takie niedorosłe podejście do życia .... ciekawe jak tobie nie wyjdzie z kobieta to tez następna powinna myśleć o tym ze ty byleś w łóżku z inna??

Gość max27_
moze i niedorosłe ale przynajmniej szczere czyli inny miał ją od początku i mu nie wystarczyło a mi ma wystarczyć już uzywana? - troche to niesprawiediwe, nie sądzisz? moze jeszcze mam sie ozenić? hehe

Gość max27_
gdybym był na jej miejscu to nie wybrałbym cwaniaka

Gość Enerdżi
Prosze mnie tu nie obrażać. Grzecznie spytałam. To, ze mój nowy wybranek ma nie być bad boyem, nie znaczy, ze ma być kiepski w łóżku. No nie od razu ogier, co nieco go poduczę :) ale jakieś "odruchy " musi miec.

max czytaj uważnie jej wypowiedzi ale załóżmy ze wybrałeś kobietę która po kilku latach się zmienia i się rozchodzicie bo dalsze życie z nią nie ma sensu to co wtedy?

Gość max27_
Moja żona miała przynajmniej błonę w chwili, gdy się poznaliśmy.

Gość max27_
szukam sobie innej z błoną :classic_cool:

Gość max27_
e tam, pieprzenie z tym zmienianiem się on od poczatku byl taki tylko wczesniej lepiej to ukrywał a co z wasza intuicją? coś chyba nie teges

Gość dobrze/lop
Kobiety to chuje same nie wiedza czego chca tylko wydziwiaja cale zycie a pozniej wyplakuja sie ze to zycie nie bylo dla nich laskawe bzdura to nwszystko ich wina trzeba pierw pomyslec zanim sie cos zrobi zycie to nie bajka i nikt nie moze oczekiwac ksiecia ani księżniczki z bajki !!!

Gość pierdol się frajerze

Gość max27_
tak, albo ktos jest dobrym czlowiekiem albo nie

napewno kolesiowi sie charakter nie zmienił tylko poprostu lasce sie odwidziało zycie z bad boyem i teraz chce normalnego kolesia charakter ma sie zapisany w genach mozemy jedynie go troche zmienic

Gość max27_
nie pasowało jej tylko że ją jawnie zdradzał poza tym byłoby ok, czyli z charakteru kurwiarz jej pasi

Gość dobrze/lop
Do PIERDOL SIE A CO PRAWDA CIE W OCZY KOLE !!!!

Gość Enerdżi
Dziękuję WSZYSTKIM za dyskusję. Pozdrawiam serdecznie zaszczutych jadem :*

Gość max27_
żadnym jadem - po prostu piszemy prawdę

Prawdopodobnie popsujesz życie takiemu normalnemu (w końcu go zostawisz), więc lepiej pozostań przy tych cwaniaczkach.

nie popsuje życia jeżeli zapomni o przeszłości z tym mężczyzną i o tym co mieli w związku

Gość Hm, ja zawsze marzylam o
dobrym czlowieku o podobnych zainteresowaniach, nie myslalam o jego wygladzie :) ani bycie pieknym facetem nie oznacza ze sie jest skurvvielem, ani bycie srednio atrakcyjnym nie swiadczy o wiernosci :) Moj pierwszy facet wydawal sie byc cudownym czlowiekiem, niestety bylam wtedy mloda i naiwna, a on jak wiekszosc socjopatow doskonale klamal i gral jak zawodowy aktor ( nie polski) :P byl bardzo malo atrakcyjny... teraz jestem z jednym z najpiekniejszych facetow, jakich znam, juz dlugie lata - i coraz bardziej pewna jestem, ze w istocie jest tak dobrym czlowiekiem, jakim sie zdawal :)

Gość Hm, ja zawsze marzylam o
samajestem socjopata tylko zwalam na innych