Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enerdżi

Marzę o normalnym, średniej urody facecie z ludzkimi odruchami.

Polecane posty

Gość Enerdżi
miemam, iż : -**cream** -Looooser to prawiczki ?? a Max27 miał jedną kobietę w posiadaniu ??

Gość WARRANTY
UWAGA UWAGA w sieci grasuje wirus umawia sie na forum i wlamuje sie w siec wklejajac wirusy zabezpieczcie sie !!

Mam jednak obawy, czy kobieta ktora byla w zwiazku 5 lat z mezczyzna bedzie potrafila ulozyc sobie to wszystko tak, zeby nie zatruwac sobie i swojemu przyszlemu partnerowi zycia - w sensie wspomnienia, porownania, jakies wspolne (jeszcze) z poprzednim partnerem sprawy/sprawki itd. itd. Tu tkwi najczesciej problem z ktorym wiekszosc kobiet sobie nie radzi...Osobiscie jestem uczulony wlasnie na tego typu zaszlosci z przeszlosci...I gdy widze jakies symptomy swiadczace o niezamknieciu poprzedniego etapu u kobiety (rozmyslania ciagle wzdychania do eks) mowie dziekuje od razu.

tradyjonalista przez to kobieta czy tez mężczyzna musi zakończyć wszystko co łączyło ja z starym związkiem a dopiero później układać sobie życie

Gość max27_
ZAWSZE bedzie pamietała i właśnie nie chodziło mi o to że nie jest dziewicą w sensie błony - bo to żaden problem, tylko że ma nasrane w głowie tymi wspomnieniami których sie nie da usunąć

Gość Ja marze o zwyklej dziewczynie
4 razy robowalem taka znalezc. 4 porazki, za kazdym razem mnie oszukiwaly, ale ja to widzialem, potrafilem sie domyslec.

Gość gfhfghfgh
wszystko to loteria

Gość Ja marze o zwyklej dziewczynie
Masz racje jak totolottek, ciezko trafic na kogos normalnego.

Gość TH is IT LV
Wybierz mnie

ja wiem ze na nikogo fajnego nie trafie więc najprawdopodobniej zawsze bede sam a panny z dziecmi mnie nie interesują

tylko żeby nie przesadzać z tym totolotkiem w życiu każdy na kogoś trafia .... tylko nie zawsze się układa:)

Gość fghfhgfhfghfh
janie rozumiem kultu rodziny Chce miec kogos toma a jak nie to nie. Co to ma byc do grzyba jakas gonitwa

Autorko nie słuchaj pokrzywdzonych przez matke nature prawiczków, którzy wyzywają kobiety od worków na sperme tylko dlatego, że żadna ich nie chciała. Nie ważna jest przeszłość. Mógłbym się związać z byłą prostytutką, jeśli zmieniłaby swoje postępowanie, była wartościowa i przedewszystkim wierna, gdy bylibyśmy razem. To samo tyczy się w drugą stronę. Nie ważne ile ''przeleciałem'' wcześniej. Ważne że jestem wierny obecnej i i jej nie zdradze. :classic_cool:

Gość hihihihihihihihih
Riczard to bylby nawet z burdelmama

Gość ursulka91
richard to najfajniejszy facet na kafe nie zachowuje się jak te inne prawikiowe kluchy 😘

Gość ursulka91
to ja Richard to se napisałem, hehe niezła ze mnie kanalioza czo?

Gość Riczi te kiero!!!!

Gość TH is IT LV
Ja tez nie jestem jakiś gorszy chce dziewczynę godną mnie a nie taką co jej z innymi nie wyszło znając życie to znowu będzie ją ciągnęło do takich

Gość Riczard Allpert
Ja to nawet wezme prostytutke z katowickiej

cream a jaka kobieta by była w twoim typie? z tego co piszesz to musisz szukać na katolickim czacie tam są dziewice takie porządne ale o seksie to zapomnij chyba żę w celu sprodzenia dziecka.

Gość TH is IT LV
ja nie myślę o tym jaka to miałaby być dziewczyna na pewno nie jakiś odpad po kilku co ją nie chciało

radzę się TH obudzić masz mizerne szanse na dziewczynę. A skąd będziesz wiedział ilu miała? powie że np jednego nie da się tego sprawdzić. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka.

Gość TH is IT LV
To Bóg rządzi a nie szatan i będę miał dziewczynę bo mam dobre serce

Gość TH is IT LV
Dobrze się prezentuje a jeszcze od stycznia do maja zamierzam łykać trochę suplementów żeby udoskonalić trochę sylwetkę (nie za bardzo bo żeby nie być w oczach kobiet jak lalka barbie w oczach mężczyzn) Tak samo jak od czasu do czasu chodzę na solarium. Nie po to aby być opalonym ale żeby nie być blady muszę iść jeszcze do gryzjera bo teraz wyglądam jak piłkarz z lat 70 KP SOPOT wygrali 3:2