Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loooookooooo.

Pierszeństwo przejazdu- PRAWO JAZDY. Ma ktoś chwilę czasu?

Polecane posty

Gość kierowniczka od niedawna
dziewczyno, regułę prawej strony słyszałaś? jak się można na pamięć uczyć ^^ a więc ustępujesz wszystkim którzy są na drodze z pierwszeństwem a potem (czyli tych którzy również są na podporządkowanej - jak masz ich z prawej to ich puszczasz (np jak napisałaś że w poprzek idzie droga z pierwszeństwem, to jeżeli ty będziesz skręcać w lewo to puszczasz tych z przeciwka bo masz ich po prawej stronie)

Gość Loooookooooo.
Mi chodzi o takie typowie zwykłe skrzyzowanie. ja musze miec czarno na białym kiedy kogo puszczam zeby to zrozumiec. a reguły prawej ręki nie znam nie wiem o co chodzi

Gość kierowniczka od niedawna
zmień autoszkołę. poważnie ci radzę. jak mogli wam nie powiedzieć? reguła prawej ręki - puszczasz tych, których masz z prawej :D

Gość zrob to na spokojnie
Jeśli nie jesteś w stanie zapamiętać i stosować dwóch prostych reguł, jakie Ci podałam, to sorry, ale odpuść sobie prawo jazdy, bo będziesz stwarzać zagrożenie na drodze! :O Nie każdy musi i NIE KAŻDY POWINIEN prowadzić.

Gość Loooookooooo.
sorry, ale pozwól ze to ja o tym zdecyduje a nie ty 🖐️

Gość ccccccc
a z czym masz problem? bez reguly prawej reki skrzyzowania nie oznakowanego nie pojmiesz.. niestety. Ale to zadna filozofia tak jak ktos napisal przepuszczasz tych co masz z prawej

Gość ccccccc
początki są zawsze trudne, ale to nie znaczy, ze ktos nie jest w stanie sie tego nauczyc. Moze ma kiepskiego instruktora, a moze po prostu sie pogubil w tym. Uczy sie ma prawo do zadawania pytan. Jesli mialby juz prawo jazdy i czegos by nie wiedzial to wtedy mozna go krytykowac, ale prawka jeszcze nie ma wiec moze rownie dobrze zapytac o kazda pierdolke, ktora doswiadczonemu kierowcy wydaje sie tak oczywista.

Gość Seola
Istnieje masa lepszych miejsc do zadawania takich pytań. Spróbuj przejrzeć najpierw archiwa różnych stron internetowych poświęconych nauce jazdy, np. lewojazdy.pl, prawko.com.pl etc.

Gość gość
Naprawdę chce wam się jeszcze bawić w te wszystkie egzaminy? Myślałem, że każdy wie już, że szybko i łatwo, a co najważniejsze, legalnie, można zamówić sobie prawko kolekcjonerskie z fastidcard.com