Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat dylemat

Jak powiedziec kochankowi, ze jestem w ciazy z męzem

Polecane posty

Gość Graseee
A skąd wiesz, ze nie może mieć dzieci, widziałaś jego badania? Moze powiedział Ci tak po to, żeby: a) dymać cię bez gumy i innych zabezpieczeń b) nie brać odpowiedzialności za ewentualne dziecko, które spłodzi ( w razie czego będize na męża, bo kochanek "bezpłodny").

Gość kot13
sorki ale wydaje mi się , że jakbyś go kochała nie sypiałabyś z mężem. Ale nie mnie oceniać.

Gość kot13
a jeśli facet jes z żoną bardzo długo po ślubie i nie łączy ich dziecko to znaczy że żona musi być mu bardzo bliska. Autorko- może nie krzywdz tej kobiety i zajmij się rodziną?

skoro jak twierdzi mnie kocha, mówi ze to ja jestem jego druga polową to , mam na to bardzo dużo dowodow to chyba jednak wiele dla niego znaczę. Nie pisze chce go dla siebie, tylko temat brzmi jak mam mu o tym powiedzieć, bo przecież muszę. Nie zamierzam odchodzić od męża

Gość kot13
no dobra- kocha nie kocha da radę- ma żonę u boku - nie zapominaj o tym:-) a słowa facetów- kochana...:-) możnaby książki pisac- że też kobiety tak łatwo w nie wierzą:-)

Gość kot13
to tym bardziej się zastanów autorko- sypiasz z mężem i z nim a on sypia z Tobą i z?.... nie , no przecież on bardzo Cię kocha. Przepraszam za strącenie z superego...

nie chce mi się rozwijać tematu, z takimi przeciwnościami jak on ma byśmy mogli się spotykać inny dawno by sobie odpuścił, dluga historia, no nie wazne , przygotuje się do tej rozmowy i jakoś to będzie

Gość kot13
będzie dobrze- zobacz, mąż się cieszy, wszystko się ułoży a Ty autorko warto, byś zaczęła żyć w swiecie rzeczywistym a nie w świecie wyobrażen:-) Powodzenia.

Gość kot13
otóż to:-) i tego sie trzymajmy:-)

Gość zapach pomarańczy...
Autorko Ale masz faktycznie dylemat. Śmiechu warte, to twoje wyznanie:). Jeżeli w taki sposób wykorzystujesz obu mężczyzn, że jeden jest do życia , a drugi do kochania, to rada dla takiej oszustki jest jedna. Ten niekochany, okłamywany mąż brutalnie cię zgwałcił. Jako aktorka swietnie tą rolę zagrasz przed kochankiem. Tylko nie zapomnij ronić krokodylowych łez:)

Gość Kalafingaaa
a skad ty wiesz kogo to dziecko skoro sie dupilas z mezem i z nim :D zenada