Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mn,mn,nm

ZAKOCHAŁEM SIĘ W DZIEWCZYNIE MŁODSZEJ O 8 LAT

Polecane posty

Gość mn,mn,nm

ja mam 27, ona teraz ma maturę... Coraz czesciej o niej myślę, ale waham się... Ja jej się podobam, bo to ewidentnie widac, ale mam obawy, czy taki związek by się udał.

Gość Obsydian.
zaryzykuj, najwyżej poruuchasz sobie fajną szmatkę i tyle.

uwazaj bo podejrzewam że ona ci nie da szczęścia moja była tylk 4 lata młodsza (miała 19 lat, kiedy ja poznałem) i po 4 latach jej sie w dupie poprzewracało - poszła do innego... teraz rozwód... a ja sobie jestem w dupie :-( nie polecam!

Gość Indra87
Ja poznalam mojego jeszcze przed matura (w ferie w klasie maturalnej) i dalej jestemy razem (4 i pol roku juz), a on jest o 14 lat starszy.

Jak miałam 17 lat to byłam z 29 latkiem. W dodatku on miał dziecko i się rozwodził. Byliśmy razem dość długo i było super, rozpadło się przez niezgodność charakterów- tzn on lubił skoczyć na piwko, meczyk zobaczyć- a ja nie akceptuję takich rzeczy- CODZIENNIE ;) Ale wiek nie ma tu znaczenia. Ważne, czy jesteście na tym samym poziomie ekhm intelektualnym i czy dziewczyna jest dojrzała. Pzdr

Gość rosssy
Autorze, jestem w identycznej sytuacji, mam w tym roku maturę, a jestem zakochana w 27 letnim mężczyźnie. Niestety On waha się, tak jak Ty ze względu na mój wiek... On chyba nawet nie zdaje sobie sprawy jak jest dla mnie ważny i ile bym zrobiła dla Jego szczęścia. Dlaczego wątpisz w to czy związek by się udał? Może wtedy zrozumiem bardziej Jego dylemat.

Gość rosssy
Autorze, napisz coś jeszcze, proszę.

Gość niebopadne...
ja mam 18 a moj facet 29 i jest git :classic_cool:

Gość SIENKIEVICZ
ja mam 28 i dziewczyne w wieku twojej i naprawde nie ma to wiekszego wplywu na zwiazek. jak to ktos wczesniej trafnie stwierdzil laska musi byc troche dojrzalsza od rowiesniczek i jakis poziom soba reprezentowac. mnie sie trafila super dziewczyna,takiej to tylko ze swieca szukac. ma w sobie cos czego nie maja 'te starsze'...

Gość rosssy
Sienkievicz- szkoda, że On ma na tyle odwagi, co Ty. Obawia się tej różnicy wieku, nie biorąc pod uwagę mojego charakteru.

Gość cokolwiekja
znam historię, w której starszy brat takiej "małolaty" nakopał do dupy jej starszemu chłopakowi (ona 19, on 30), tak więc... uważaj. chłopak wylądował w szpitalu, chociaż dziewczyna była cud miód dojrzała psychicznie i w ogóle.

Gość rosssy
cokolwiekja- i Ty uważasz, że to argument żeby rezygnować z miłości? To jakiś żart?

Gość cokolwiekja
nie. ja tylko mówię, żeby uważał, miał się na baczności, takie tam ;)

Gość rosssy
hehe, ok. swoją drogą nie mam rodzeństwa. Szkoda, że autor zniknął...

Gość cokolwiekja
ja sama już w trzecim związku, w którym facet jest ode mnie 10 lat starszy, więc... hm znam temat ;) a i wśród znajomych takie historie się zdarzają, wcale nierzadko...

Heh no ja tą moją dziecinkę to od zawsze znam :) Dopiero od kilku tygodni ją odkryłem, że to to cudowny kobieciak :)

Gość rosssy
Mhm :) Ja bardzo żałuję, że On nie chce zaryzykować. Mówi, że jest mną zaskoczony, tzn. dojrzałością a wiekiem. Jednak ma jakąś blokadę, awersję. Boli mnie to. Gdyby tylko chciał spróbować. A wiem, że ten związek by się udał.

Gość cokolwiekja
lubię takie związki, ma się wrażenie, że jak ona siedziała w piaskownicy, a ty grałeś w piłkę, już wtedy wiadomo było, że kiedyś coś... :)

Gość cokolwiekja
eh to poprzednie było do bezcznelnego.

No przestań, jak ja w szmate grałem to ona w pamperach latała po osiedlu :) A ostatnio randka mi nie wypaliła i zabrałem ją na impreze do znajomych bo poprostu sobie ze sklepu wracała. Wsadziłem w fure i zabrałem do towarzystwa trzydziestolatków. Zachowywała sie poważniej i dojrzalej od moic rówieśników!

Gość cokolwiekja
u mnie samej większość znajomych jest po 30-tce... i na 22 urodziny usłyszałam, że to niemożliwe, żebym kończyła tylko 22 lata, bo zachowuję się dojrzalej od większości tej całej trzydziestkowej grupy... najpiękniejszy komplement, jaki w życiu usłyszałam :) więc co. wszystko zależy od dziewczyny. puste panny trafiają się nawet wśród rówieśników... na wiek się nie patrzy. kropka. no chyba że dziewczyna ma mniej niż 15 lat, to wtedy wręcz trzeba patrzeć ;)

Gość polinezzzzzzzja
life tates.... ma na imie marcin?

Gość polinezzzzzzzja
znalam takiego jednego, ale mnie oszukiwal, a ja glupia z anim tesknie:(