Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

farga_08

Łódź - gdzie zrobic urodziny?

Polecane posty

Witam szykuje mi sie w styczniu stukniecie 30 tki Z tej okazji chcialabym zrobic urodziny w jakims lodzkim klubie. Od studiow nie bywam w tego typu miejscach i ze tak powiem jestem nie na biezaco. Chcialabym zarezerowac pare stolikow, potanczyc. Pewex i Kaliska odpada. co doradzicie? Mam taki pomysl, zeby pobawic sie przy muzyce , ktora byla na czasie podczas, gdy moj rocznik chodzil do podstawowki, liceum i tak dalej. Tylko, gdzie znalezc taki klub, ktory bedzie serowal muzyke Dr Albana? Chcialabym, zeby te urodziny byly takie muzyczno wspominkowe Chyba, ze ktos z Was ma inny pomysl?

mama solenizanta 18-tka. W zeszłym tygodniu,organizowałam 18-te ur.mojego syna w Antrakt Club(łódż, ul.zachodnia95)Jestem bardzo zadowolona,ponieważ dzieci były,bardzo szczęśliwe z udanej imprezy.Ku mojemu zdziwieniu,wynajęcie lokalu tak ekskluzywnego i eleganckiego,wraz z obsługą było bardzo tanie.Menadżerka i właściciele wykazali się pełnym profesjonalizmem,byli bardzo ,sympatyczni, mili, nastawieni pozytywnie,na wszelkie uzgodnienia,związane z imprezą.Dzięki mojemu dziecku,odkryłam lokal,do zabawy dla mnie i moich znajomych.Polecam!!!

Gość zadowolona30
ja, przyjęcie z okazji 30-stych urodzin zrobiłam w Campoverde w Łodzi. na początku obawiałam sie jak to wszystko będzie wyglądac, ale teraz mogę jedynie polecac. jedzenie- przepyszne, i wszytsko tak jak sobie wymarzyłam

Gość Arlettas
tak, przedmówca ma rację w http://campoverde.pl można zorganizować jedyną w swoim rodzaju imprezę okolicznościową.

Ania W ostatni weekend robiłam swoje 35 urodziny dla większej grupki znajomych, jestem bardzo zadowolona. Ślicznie dziękuję przemiłej menadżerce i kelnerce ,która się nami zajmowała .Bardzo dobre jedzenie, catering, na bardzo wysokim poziomie w niskiej cenie. Wszyscy goście byli zadowoleni. Polecam.

Agnieszka Wieczór panieński ,który zorganizowały mi druhny w klubie Antrakt zaliczam do udanych. Nie pamiętam o której wróciłyśmy do domu, ale było fantastycznie, szczególnie smaczne i śliczne drinki, które nam robili sympatyczni i przystojni barmani. Do tego moim zdaniem najlepsza muzyka w Łodzi, dzięki której straciłam poczucie czasu. Może troszeczkę za dużo ludzi, szczególnie wieczorów kawalerskich ,które bez przerwy się do nas dosiadały.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z wieczoru kawalerskiego jaki zorganizowaliśmy w Antrakcie. Piękne barmanki, śliczne kelnerki i mega dużo pięknych kobiet w jednym miejscu, bawiących się w tym klubie, aż szkoda było wyjść. Za tydzień będę na pewno.

Dzień mężczyzny w klubie Antrakt był super pomysłem moich kolegów. Poznaliśmy tam fajne dziewczyny. Po raz pierwszy widzieliśmy profesjonalny pokaz tańca w wykonaniu tancerek, który nie przypominał wulgarnego striptizu w bu…lu.

Bardzo fajne miejsce z niepowtarzalnym klimatem, przede wszystkim bezpieczne, z ochroną na poziomie i rewelacyjną muzyką.

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Antrakt- Najlepszy klub w łodzi ,muzyka i obsługa super, polecam szczególnie na zorganizowanie okazjonalnych przyjęć.

Komunijne przyjęcie zrobiłam w klubie antrakt, wynajęłam klub w niedzielę od godz11 do 17. Bardzo ładne miejsce z niepowtarzalnym klimatem, klub posiada 3 sale, na jednej mieliśmy jedzenie ( 5 posiłków ciepłych, bardzo duży wybór przystawek, wszystko mega smaczne w przystępnej cenie.) Do tego lokal posiada własny ogródek w którym można było zjeść danie z grilla, i to wszystko w samym centrum miasta Łodzi na ul. Zachodniej 95, między Piotrkowską a Manufakturą. Wszyscy goście byli mega zaskoczeni i zadowoleni. Szczególne podziękowania dla bardzo miłej i sympatycznej obsługi.

Chyba jedyny lokal w łodzi z muzyką lat 70”80”90”-tych i ludżmi na poziomie w moim wieku ,gdzie nie ma gówniarstwa ..w zeszły piątek organizowałem wieczór kawalerski swojemu bratu, byłem pełen obaw ,mój wybór padł na Klub Antrakt w Łodzi. Słyszałem o tym klubie z polecenia znajomych i nie zawiodłem się. Klub naprawdę na bardzo wysokim poziomie, profesjonalne podejście do klienta. Przygotowane super pakiety promocyjne ,(połączone z cateringiem ,napojami i występami), które wszystko bardzo ułatwiają. Wystarczy przyjść wybrać odpowiedni pakiet, ustalić szczegóły z menadżerką i zapłacić. Wszyscy byliśmy pod ogromnym wrażeniem przeprowadzonych imprez w tym lokalu. Mimo że jesteśmy z poza łodzi, to na imprezy będziemy przyjeżdżać do tego super miejsca, jakim bez wątpienia jest Antrakt Club.