Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazony Ziomekk

Jestem caly roztrzesiony...prosze wejdzcie!

Polecane posty

Gość Przerazony Ziomekk

Odkrylem cos strasznego.Kolega z pracy jest nekrofitem! Jestem w szoku po tym co zobaczylem.Razem pracujemy w zakladzie pogrzebowym.On nie wie ze ja wiem.Widzialem co robil z dziewczyna ktora dopiero co przywiezli.Ciagle jestem w szoku.Brzydze sie go. Nie wiem co robic.Pomozcie! On ma przeciez zone i 2 dzieci.

Gość hjhjx
prowo? :O ale gdyby tacy ludzie nie istnieli nie byłoby tez tego terminu, a wiec pechowo trafiles chlopie... ja bym uciekała, bo on jest psychicznie chory a to nie jest uleczalne, nie moglabym dluzej pracowac z takim gownem jak ten kolo, zmien prace bo moze ci odbic..

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nosz kurwa uszykowalam sobie piekne buleczki z szyneczka i ogorkiem kiszonym no i co teraz z tym zrobic.. :-O nastepnym razem pisz w temacie czego dotyczyc bedzie dyskusja :-O

Gość Przerazony Ziomekk
Mial zalozone gumowe rekawiczki i dotykal jej a potem troche ja xxxx. Jestem nowy na stazu niecale 2 mies.Nie wiem jak to wytrwam :/

Gość taka pannica
staz w zakladzie pogrzebowym?? :O

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na stazu? to skad kieruja na takie staze? mam nadzieje ze w up nie beda chcieli mi takiego wcisnac... poza tym za takie marne pieniadze?

Gość ewiii
ale kochany Ty kłamiesz w Polsce był tylko jeden taki przypadek i to dość dawno więc wątpię że u Ciebie ma to miejsce

Gość Przerazony Ziomekk
Pracuje sprzedajac trumny,papierkowa robota.Czasem wykladamy je,pomagam przenosic.A teraz jak tam weszlem to szok.Nigdy nie wchodzilem do chlodni.Przywiezli nowe cialo,pomoglem wniesc i poszlem do swoich zajec. Po ok 20 minutach przypomnialem sobie ze zostawilem tam papiery.Zachodze,patrze a tam....

Gość 0kret
Porusz ten temat przy najbliższej okazji, ale nie wal prosto z mostu. Rzuć jakąś aluzją, np. "Czytałem ostatnio w internecie artykuły o nekrofilach, uważam, że to obrzydliwe, a Ty co o tym sądzisz?" Powinno wzbudzić wyrzuty sumienia

Gość taka pannica
WSZEDŁEM kurwa!!!!!!

Gość taka pannica
i POSZEDŁEM ośle!!! :O

Gość Przerazony Ziomekk
To z Up,ale znam sie z wlascicielem ktory to wszystko zalatwil.Do reki dostaje dodatkowe pieniadze 1700.Nie jest zle.Wydawal sie ten facet w porzadku,ale to co zobaczylem masakra!

Gość ewiii
ale jeśli to prawda to zgłoś to szefowi albo komuś takiemu bo to jest nie normalne zachowanie

Gość a ładna była chociaż?
i jak umarła bidula?

Gość Maciuśsssssss
jak umarla? mloda?

Gość erste
przynajmniej nie zaliczy wpady;)

Gość to jak umarła?
Profanacja jest karalna!!!

Gość Przerazony Ziomekk
potem spróbowałem go naśladować, wyszło całkiem całkiem, przełamamłem opór i teraz jade po bandzie