Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hullagullA

On erotoman, ja dziewica, nawet w calowaniu;p

Polecane posty

Gość hullagullA

Witam. Mam taki problem, myslicie ze jest sens zadawac sie z gosciem, ktory jest ewidetnie erotomanem, kiedy ja jestem stuprocentowa dziewica? Nie calowalam sie nawet z jezyczkiem, nigdy w zyciu! Boje sie ze wezmie mnie za kretynke :P Bo calowac tez trzeba umiec, a ja nawet o tym nie mam zielonego pojecia.aaa ratunku!

Gość Zal
a ile masz lat.? Wiesz całowania sie nie uczy to przychodzi samo od Siebie trzeba po prostu Spróbować Sie odważyć...

Gość hullagullA
eh lat mam skonczone 18 , on dzien przede mna ukonczyl 23

Gość hullagullA
ale to jeszcze takie troche duze dziecko jest, w sensie ze lat 23, wydawalo mi sie ze to powazny wiek, ale jak tak na niego patrze to to zdecydowanie odbiega od moich wczesniejszych idei. uwazam ze nadmiernie interesuje sie sprawami seksualnymi, strasznie lubi o tym gadac... podczas gdy moje doswiadczenie rowne jest 0 jesli o te sprawy chodzi

Gość Zal
Oooo Dziewczyno ja mam 16 lat i niedawno spotykałam sie z chłopakiem też 23 letnim Ale nam właśnie dlatego nie wyszło, Oczywiście całowaliśmy sie i wgl. I Pewnego dnia zaproponował mi sex a ja nie miałam pojęcia co mam mu powiedzieć i go zostawiłam ... I Do Dziś żałuje. Ale miejsza. Nie wiem porozmawiaj z nim o tym że Ty Jeszcze nie jesteś gotowa czy coś... bo Nie wiem mówisz że jesteś dziewicą więc nie jesteś gotowa. Powiedz mu co o tym myślisz.... Każdy Facet w jego wieku to jeszcze dzieciak, Oni Chujem myślą jeszcze .

Gość hullagullA
xhciałam mu dać analnie ale nie chce

Gość evrydejszyn
ale ja nie mowie ze jestem niegotowa, chcialabym tego, tylko po prostu boje sie kompromitacji. no leviatan byc moze i masz racje, ale tego nie wiesz ani ty ani ja

Gość evrydejszyn
zmieniam nick na evrydejszyn

Gość evrydejszyn
wobec tego się Wam przyznam , nie jestem dziewicą

Gość Zal
to było nie kłamać że jesteś... !!! to Ja Już nie rozumiem... to ze ma te 23 lata nie znaczy że chce ją tylko zaliczyć tak.? Mi też do okoła wciskali że chce mnie tylko zaliczyć ale jak byliśmy parą to on pytał czy tego chce czy nie i nie chciałam i do Dziś to potrafi uszanować. Jego zdanie jest takie że gdyby chciał mnie zaliczyć powiedział by dwa słowa i była bym jego . Może żeczywiście czuje coś do niej .?