Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yikui

ma ktos moze niepotrzebne ciuszki na dziewczynke 6 mc?

Polecane posty

Gość ooorange
agidagi no gdzie te kamienie, pytam????

Gość snsffgg
autorka, jak musiala ruszyc dupe zeby dostac ciuszki, to odarazu zniknela, oczywiscie latwiej jest nic nie robic i wyciagac reke

Gość ooorange
snssffg czy jak to sie pisze a nie pomyslalas ze moze dziecko zaplakalo i musiala odejsc od kompa zeby sie nim zajac???? :)

Gość agidagi
Tak,fakt,nie dałabym głodnemu chleba,wolałabym go wyrzucic gdybym wiedziała,ze głodny sam sobie winien,ze jest głodny,ze nie robi nic aby zapracowac na jedzenie.

Gość srutututu tralalala
agidagi-dobra nie dyskutuję już z Tobą,bo chyba jesteś nie do końca normalna :D

Gość ja mam :)
A ja dam i co wy ba to ? Glupia jestem..? Nie poprostu jak mam na ebay za grosika sprzedac i sie bawic z tym wole wydac..A u mnie nikt juz nie ma dziewczynki..

Gość agidagi
srutututu tralalala:-) a Ty,czy jestes normlna? Watpię w to,jeżeli uwazasz,ze głodujacego leseera trzeba utrzymywac i karmic.

Gość agidagi
ja mam :)--Ja tez pomagam ,ale wiem komu pomoc i wiem,ze osoba robi wszystko aby polepszyc sobie byt.Leserom nie pomagam.

Trzeba zalozyc wiecej takich topikow :P Bynajmiej na tym nudnym kafe cos sie dzieje :D

Moze byc tak ze kiedys mi sie dom spali albo zachoruje ciezko i ja bede potrzebowala pomocy....

Gość agidagi
ja mam :)__ale na pewno bedziesz robiła wszystko aby sobie byt polepszyc,nie bedziesz czekała z załozonymi rekoma na pomoc.

Gość ja tez pomogłam :)
ja mam :) podziwiam cie bojestes jedną z nielicznych tu osób poprostu pomagających :) ja tez pomoglam i to mamie tych slynnych trojaczkow która tak tu zlinczowalyscie :o pomoglam,wyslalam pake za pobraniem,a co najwazniejsze-dostalam podziękowanie :) wiec nie ryzykowalam-jak widac są wyjsica z sytuacji (polecam).moj syn tak czy tak bedzie wyrastal ze swoich ciuszkow wiec czemu mialabym nie pomagac? nie planuje drugiego dziecka wiec po co mi to? a teraz mnie zlinczujcie,przeciez to lezy w waszej naturze :D

Gość adawenka
Do autorki Napisz z jakiego regionu jestes. Mnie jest potrzebna osoba do uprzatniecia garazu, wymalowania go itd. Moze twoj maz moglby to zrobic.

Gość adawenka
Autorko zagladasz tu jeszcze? Moge wam pomoc dajac troche pracy na kilka tygodni przynajmniej.

Gość chyba autorce nie chodzi
o prace tylko o ciuchy za darmoche :D:D:D:D

Gość srutututu tralalala
agidagi-mam wrażenie,że Ty byś ostatni kęs komuś z ust wydarła; życzę Ci,żebyś nigdy nie musiała być głodna ani nikogo prosić o pomoc; a może wręcz przeciwnie-może by Ci się przydało coś takiego to byś się otrząsnęła ze swojej głupoty