Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien facet

CZY MOZNA KOCHAC 2 KOBIETY...?

Polecane posty

Gość Monika . .
Ja też się uśmiałam czytając Wasze ostatnie posty :D

Gość zimna jak lód
karoolek...................x No co ? wezmy takie pierdoły np. Czy zona wyda na strój sexi pielegniarki w sex szopie 270 żł , do tego jeszcze troche na dodatki ? wiekszosc znaczna nie !! bo woli sobie kupic coś innego - kochanka wyda te pieniadze by sie swemu kochankowi podobać i co tam jeszcze . ja mam cała masę seksi wdzianek, które ma mężu już nie robia wrażenia a na kochanku owszem:P założyłam nowe i poszłam do męża, makijaż full wersja i co??? on.. mecz ogląda -zaległy, który i tak nagrał wiec ....

ja mam cała masę seksi wdzianek, które ma mężu już nie robia wrażenia a na kochanku owszem jakby twoj maz zalozyl sexi wdzianko to by zrobil wrazenie? :-)

Gość zimna jak lód
pije do tego, ze jak facet jest oschły w pewnych tematach to możesz przejść się na rzęsach i tak nie zwróci uwagi:D

doskonale rozumiem do czego pijesz ale trzeba tez pamietac, ze po nawiazaniu romansu zdradzacz nie jest juz obiektywny wobec swojego partnera

Gość zimna jak lód
o nieprawda, romans to romans chyba ze potencjalny zdradzacz s e zakocha wtedy może przestać być obiektywny a co innego jak ktoś chciałby czuć się pożądany

kolejna rzecz jaka nalezy zrozumiec, to fakt, ze twoj kochanek nie widzi ja rzygasz, jak wstajesz bez makijazu, jak zmywasz podloge itp itd, jestes owocem zakazanym i to kreci, dlatego podnieca seks w kiblu czy na parkingu, prawda? :-)

Gość zimna jak lód
mnie mój widział w przeróżnych wersjach od full wypas po oderwaną od sprzątania i bez makijażu jest różnica miedzy romansem a romansem, w niektórych nie ma uczuć większych poza zwykłym pozdaniem w niektórych jest zupełnie inaczej, gdzie seks nie jest podstawa a dopełnieniem-mam na myśli autora tego tematu

Gość zimna jak lód
tu muszę przyznać Ci rację:)

Gość zimna jak lód
jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słońca, ale znam wiele przypadków gdzie nikt nic nie wie i tylko jeden zdemaskowany( a już dawno po ptakach)

Gość zimna jak lód
prawda jest taka, ze zdradzac tez trzeba umieć;)

Gość sherry ann
dokladnie:) jak zdradzac to z glowa :P

Gość zimna jak lód
jasne, ale to już wyższa szkolą jazdy hehe

Gość sherry ann
hm,no coz... gdy ktos mowi , ze to wychodzi na jaw to sie zastanawiam w jaki sposob :) bo w zasadzie zeby moj maz mogl mi cokolwiek zarzucic. musialby mnie przylapac w lozku z kochankiem... ewentualnie calujaca sie :) kazda inna mozliwosc odpada... bo jest wiele tlumaczen na przebywanie z innym mezczyzna :) tym bardziej gdy sie jest towarzyska osoba...

Gość karoolek..................x
ja mam cała masę seksi wdzianek, które ma mężu już nie robia wrażenia a na kochanku owszem założyłam nowe i poszłam do męża, makijaż full wersja i co??? on.. mecz ogląda -zaległy, który i tak nagrał wiec .... --------------------------------- Ojej ... to tylko swiadczy o twoim meżu inni by wiele dali by taką kobiete miec , a nie maja !

Gość sherry ann
widzisz karooooooooolek :) i dlatego wlasnie potem jest jak jest :) nie mysl sobie ze my chodzimy w domu w powyciaganych dresach i z wałkami na glowie :)

Gość do neinka - cd.cd.
16:20 sherry ann dokladnie jak zdradzac to z glowa :D:D:D:D piękne... zdradzać z głową :D:D:D

Gość do neinka - cd.cd.
14:45 Monika . . Ja też się uśmiałam czytając Wasze ostatnie posty witam miło w klubie :) Zawsze szczery się jeszcze uparcie broni przed legitymacją, ale to już tylko kwestia czasu ;)

Gość zimna jak lód
sherry ann "hm,no coz... gdy ktos mowi , ze to wychodzi na jaw to sie zastanawiam w jaki sposób bo w zasadzie żeby mój maź mógł mi cokolwiek zarzucić. musiałby mnie przyłapać w łóżku z kochankiem... otóż to i u mnie to samo:D

Gość a ta cala do neinka
to ta wariatka nadzieja???????

Gość do neinka - cd.cd.
:D

Gość ..pewien facet
widzę, że dobre zamieszanie się tu zrobiło ;/

Gość do neinka - cd.cd.
dobre, czy drobne ... jaka to różnica chyba powinien Cię cieszyć fakt, że sprawa wciąż na wokandzie ;)

Gość bardzo dokladnie
teraz omijam wypowiedzi do neina i zawsze szczerego(szczerej) nie warto czytać, szkoda czasu.. Innym też tak proponuję

Gość do neinka - cd.cd.
że moje -- to się nie dziwię wcale... ale dlaczego chcesz omijać wypowiedzi Zawsze szczerego?