Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28lat minelo juz

jestem sama od zawsze czy mam jeszcze szanse na milosc?

Polecane posty

Gość Też dziewica
SiN 2010 "dałem Ci taki sygnał,ze jako inteligentna osoba domyślisz się o co mi biega.Tylko nie myśl coś co by mnie obraziło coś w rodzaju skoku w bok". To Ty mnie obrażasz swoimi tekstami w stylu: "miałbym ubaw". To jest wystarczająco upokarzające i świadczy o tym, że jednak nie traktujesz innych z szacunkiem, jak wcześniej próbowałeś nas tu przekonywać. Dlatego kończę rozmowę z Tobą.

Przepraszam najmocniej jak Cię uraziłem lecz nie myślałem tymi kategoriami co TY.Naprawdę.

Gość Też dziewica
Musiałeś myśleć, skoro tak powiedziałeś. Więc te przeprosiny na nic się zdadzą.

Gość Też dziewica
Żadnych maili pisać nie będę. Wystarczająco już na ten temat pisałam wyżej. Najśmieszniejsze, że ja tu gadam o bawidamkach, a jeden z nich najwyraźniej siedział tutaj.

Gość Też dziewica
Skoro nie szanujesz innych, to nie obchodzi mnie to, co zrobisz sobie z ksywką. I najwyraźniej bardziej się martwisz jakimś głupim nickiem niż realnymi ludźmi. Dość, więcej z Tobą dyskutować nie będę. Szkoda mojego czasu.

Wiec muszę Cię zmartwić lecz w tym wypadku nie masz racji.Nigdy Ci nic nie proponowałem tylko rozmowę.Więc jestem w stosunku do siebie i Ciebie ferplay.I jak to odbiorą Ci co rozmawialiśmy z nimi.Potwierdzasz ich regułe.Uch ale spustoszenie:O:(

I kto by pomyślał taka ciepła,sympatycznai miła kobieta zamieniła się w krwiożercze Lwicę:D

Gość Też dziewica
Twoje powiedzenie: "będę mieć ubaw" mówi samo za siebie, choćbyś nie wiem, jak się tłumaczyl i co pisał. I tu nie chodzi już o to, czy i co proponowałeś, tylko że nie szanujesz ludzi, traktując ich jak przedmiot.

Gość Też dziewica
SiN 2010 "I kto by pomyślał taka ciepła ,sympatycznai miła kobieta zamieniła się w krwiożercze Lwicę". Każda szanująca się kobieta musi zamienić się w lwicę, gdy natrafia na hienę. :-P

Też dziewica-- właśnie nie zrozumiałaś kontekstu wypowiedzi i dlatego takie nieporozumiewnie wyniknęło z tego.Domyśl się

Gość Też dziewica
Zrozumiałam brak szacunku. I to mi w zupełności wystarczy.

02:00 [zgłoś do usunięcia] Też dziewica w pierwszym akapicie bardzo wyrażnie określiłem

02:03 [zgłoś do usunięcia] Też dziewica Zrozumiałam brak szacunku. I to mi w zupełności wystarczy. ZUPEŁNIE COŚ PRZECIWNEGO:D

Gość Też dziewica
O, jest już i podszywacz.

Gość Też dziewica
Chodziło mi o to pytanie o wiek rodziców.

Zaskoczona jesteś >Mowiłem Ci wyrażnie ubaw bedę miał a Ty zaskoczenie:D

Gość Też dziewica
SiN 2010 "Zaskoczona jesteś >Mowiłem Ci wyrażnie ubaw bedę miał a Ty zaskoczenie". Miałbyś ubaw, widząc kobiety piszące na forum, tak?

Gość Też dziewica
Nie wiem, co miało mnie zamurować poza tym, że szukasz rozrywki kosztem piszacych tu kobiet.

w dalszym ciągu się nie domyślasz?Dobra palę ksywkę.Mam córkę w wiwieku 30 lat i to najmłodsze z 5 -ciu jest:D

Gość Też dziewica
W takim razie miłej zabawy z jakąś latawicą.