Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28lat minelo juz

jestem sama od zawsze czy mam jeszcze szanse na milosc?

Polecane posty

wielka stopaaa-- nie baw się w ogrodnika i nie przesadzaj.Przecież jak są bardzo młodzi i mają po 14 lat to co znają swoje ciała i uczucia na wylot? Ucża sie prawdziwych doznań.

Gość wielka stopaaa
14 a 28 to roznica

W razie gdyby sie wydało. Przecież nie musisz sie przyznawać. A kobiety lubią takich "niegrzecznych".

wielka stopaaa-- wiekowo tak 14 -letni niedojrzali uczuciowo tutaj 28 letnia już stoi w gotowości cały organizm i uczucie.A to już jest atrybutem w stosunku do b.młodych

Gość wielka stopaaa
w gotowosci:D

Darker Darker@tlen.pl'; "Czy tak trudno wam nawiązać kontakt eletroniczny?" Tak.--- nie kumam jaki??

Gość wielka stopaaa
juz widze jak kandydatki sie zglaszaja:D ok ja uciekam spac🖐️ dobranoc chlopcom

Czy tak trudno wam nawiązać kontakt eletroniczny?" A jaki miałby być tego cel? jak miałaby taka znajomosć wyglądać? Wymiana kilku laili na początek, potem coraz mniej, w końcu nie ma juz o czym pisać... I po co? Żeby nie było - nie piszę z własnych doswiadczeń, tylko na podstawie obserwacji.

wielka stopaaa-- a tutaj jest pies pogrzebany.Więc radzę wam koledzy od jutra odstąpić od kompa i zabrać się za życie w realu:D

"Więc radzę wam koledzy od jutra odstąpić od kompa i zabrać się za życie w realu" Nie, dziękuję. Nie mam ochoty ponownie myśleć o sobie jak o gównie.

Gość wielka stopaaa
ja nie szukam ..juz:P ok zmykam🖐️ and[kiss}

korjonos-- na skajpa czy GG widzicie się Zasada jest podobna. Początkowa eksyctacja czym nowym przeradza sie w nudę. A dla kobiety nuda to najgorsze co może być.

Czyli takie bicie piany.Może jest tak mlodziutka wielka stopa,ze od razu by sie to wykryło.Oj te dziewuszki:D

korjonos-- głowa Twoja w tym aby urozmaicać sobie i jej życie.Jak Twoi rodzice dlugo s ą? czy im się nudzi? mają na to czas?

15:23 28lat minelo juz czy raczej jestem stracona?--odezwij się porozmawiamy na skajpa.hahahahaha nie bój się nie zjem cię:D