Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie_wiem_kim_jestem

On zachwyca sie innymi. Czy to normalne u Was w zwiazkach?

Polecane posty

Gość Nie_wiem_kim_jestem

Ech, bo nie rozumiem, albo moze za naiwna i za prosta jestem na ten dzisiejszy swiat...:) Moj facet juz w trakcie, kiedy sie poznawalismy, stwierdzil, ze TO BARDZO WAZNE zeby partnerzy mowili sobie, kto im sie podoba (spoza zwiazku). Ja o czyms takim pierwsze slysze, ale juz wyjasniam o co chodzi. Na przyklad idziemy sobie ulica, a on stwierdza, ze mijajaca nas dziewczyna ma swietna fryzure, tudziez, ze podoba mu sie ta i ta znajoma w jakiejs tam sukience... Ja szczerze mowiac w tej sytuacji czuje sie bardzo zle i...niezrecznie. Bo np. dziewczyna reprezentuje zupelnie inny typ urody niz ja. I nie wiem, czy on by wolal taka, czy co wlasciwie chce przez to powiedziec. No wiec powiedzialam mu o tym, jakby sie czul w sytuacji, gdybym to ja opowiadala, jak bardzo podoba mi sie ktos zupelnie inny niz on. Na to on, ze absolutnie nie wzialby sobie tego do serca! Ze to jest tak jak z podziwianiem budowli, np. na zasadzie, ze mnie sie podoba np. taki dom. W jego mniemaniu ma to sluzyc lepszemu poznaniu preferencji partnera :( Ja wszystko rozumie, ale moze ktos z was jest mi w stanie powiedziec: PO CO on mi to mowi? :( Powiem tak: niech sobie uwaza inne kobiety, aktorki itp. za ladne, sexi itp., ale niech to zachowa dla siebie. Bo mnie to nic nie daje, a tylko rani!!! Ech, jestem zdruzgotana, ale moze nieslusznie???

Gość Nie_wiem_kim_jestem
? :(

Faktycznie oryginał:-))) Ja powiem tak: znalazłabym sobie innego faceta.Po co być na co dzień z kimś,kto nas denerwuje i nie zamierza tego zmienić? Może są takie,które to lubią,ale wątpię...

Hmm... Trochę to dziwne, że od samego początku on tak nawija o innych babach, najczęściej przy prawdziwym uczuciu nie widzisz nikogo poza tą drugą osobą, a jeśli ktoś jest ładny to nie zachwyca tak jak TY, bo masz w sobie coś co wyróżnia, poprostu dla niego powinnaś być naj, no chyba, że nie jest to prawdziwe uczucie tylko bycie ze sobą bo się nawinęłaś akurat :o

Gość Z jednej strony on ma troche
racji, ale z drugiej to jest po prostu nietaktowne.

Z reszta ja bym mu nie wierzyla ze go to nie rusza jak Ty bys zaczela zwracac uwage na jakis facetow i przy nim komentowac. Na pewno by sie tez zle z tym czul. Taka jest ludzka natura.

Gość Nie_wiem_kim_jestem
Ja tez pierwszy raz o czyms takim slysze... Na prawde nie rozumiem ani jego ani jego argumentow... Zle mi :(

Gość Nie_wiem_kim_jestem
On z jakiegos powodu uwaza, ze to normalne i ze to OCZYWISTE, ze przeciez mnie kocha. Ano dla mnie nie jest to takie oczywiste. Po prostu dziwne sie czuje. On walkuje caly czas, ze jemu chodzi o pewne wlasciwosci, ktore uwaza za estetyczne, ale ze wcale nie chcialby z kims takim BYC. Ale ja i tak zle sie z tym czuje...

To mu to powiedz. Ze to nie chodzi juz o zazdrosc ale po prostu o dobre wychowanie. Inne dziewczyny moze sobie podziwiac z kumplami a nie w Twojej obecnosci, bo najzwyczajniej w swiecie sie tak nie robi.

Kazdy by sie zle czul w takiej sytuacji

Gość Nie_wiem_kim_jestem
Moze tak: ja rozumiem to jako atak na siebie. No bo niby jak mam to rozumiec???? :( Jesli mi to mowi to: 1. Albo mnie chce zranic 2. Chce, zebym byla taka jak ta osoba... Czy sa jakies inne mozliwosci?

Gość Nie_wiem_kim_jestem
Ech, troche mi ulzylo, bo myslalam, ze juz mi bije na rozum i ze jestem szalona albo jakas zazdrosnica... Po prostu mi przykro.

Mi sie wydaje ze po prostu chce sprawic zebys poczula sie zazdrosna. Moze jestes bardzo atrakcyjna dla niego i przez to chce sprawic zebys nie czula sie pewnie, bo moze ma obawy ze jestes za ladna dla niego.

Gość Nie_wiem_kim_jestem
Wiesz, ja juz rozwazam wszystkie mozliwosci. I normalnie nie miesci mi sie to w glowie. Wiem, ze on mnie kocha, ale nie rozumiem, skad ten pomysl. I czuje sie bardzo, bardzo zle w tej sytuacji. Obawiam sie, ze wywrocilo to moj swiat do gory nogami i ze juz zawsze bede sie bala, ze tak na prawde marzy o kims zupelnie innym niz ja.

Doskonale Cie rozumiem, kazdemu by bylo przykro.

Gość rip
Ok prostu zacznij stosowac jego technike. Zacznij komentowac innych facetow. Zacznij mowic ze ten a ten kolega swietnie dzis wygladal albo ze lubisz jego nose spodnie. A zobaczysz jak szybko przestanie ten swoje uwagi

Gość endek_235
moj tak nie robi!jesli jestesmy w sklepie i cos mu sie spodoba to mi pokazuje, jesli chodzi o inne kobiety to mowi cos wylacznie jesli sama sie go zapytam. tego tez nie robie czesto ale raz dziewczyna miala oryginalnie sciete wlosy i zapytalam go czy fajnie by bylo gdybym sie podobnie sciela. on nigdy przy mnie nie komentuje innych kobiet, jedynie krytycznie;) takie ewenementy na ktore nie da sie nie spojrzec typu rozowe kozaczki z futerkiem. na twoim miejscu tez byloby mi niezrecznie i zle i robilabymto samo-mysle ze podziala. powodzenia:)

A ja dalej twierdzę,że nie ma sensu się denerwować i robić mi "tak samo",tylko kopnąć faceta w dupę.To taki prymitywny,niezmienialny głupek!