Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulittttiaa

kobieta 22 lata facet 32 czy taki zwiazek ma sens

Polecane posty

Doswidczona - ale to tez zalezy od czlowieka . JA jestem w zwiazku z 28 letnim facetem a sama mam 22 . Wydaje mi sie ze to ja mam bardziej poukladane w glowie niz On . To ja jestem bardziej odpowiedzialna , wiem czego chce i czego oczekuje od zycia . Kazdy jest inny i tutaj jak dla mnie wiek nie ma znaczenia.

no wlasnie caly czas o tym pisze, a koles mi kaze przed lustrem z 17 latka stawac i zrozumiec czemu powinnam sie czuc gorsza.. naprawde jest tyle czynnikow decydujacych o tym ktora osoba jest lepsza, bez wzgeldu na wiek, ze nie warto sie klocic.

wiek nie ma znaczenia jesli sie ludzie dogaduja. ja mialam 22 a moj 31 jak sie poznalismy. nie raz mialam wrazenie ze to ja jestem ta starsza w zwiazku :P :D

Jak dla mnie wogole nie powinno sie porównywac . Kazdy jest inny , ma inna budowe ciala , rysy twarzy itd I kazdy ma inny gust . Jak juz stawiajac np Ciebie z 17 latka badz kogokolwiek , i ocenialiby Was faceci , ktora jest lepsza to kazdy mialby inne zdanie . Kazdy facet ma inne kryteria . Dla jednego bedziesz Ty lepsza a dla innego owa 17 latka .