Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulittttiaa

kobieta 22 lata facet 32 czy taki zwiazek ma sens

Polecane posty

"argument taki ze 20-latka wygrywa z 30-latka tylko dlatego ze jest mlodsza" ale to nie jest argument tylko stereotyp, który siedzi w Twoim zakutym łbie :) 13:59 -> pisałem w czym gorsza jest 30tka na Twoim przykładzie, a można by dopisać dziesiątki innych różnic, jednak dam sobie spokój, bo pewnie i tak nie dotrze więc szkoda mojego czasu ;)

i masz kolejną różnice: rzadko która 20tka ma zakuty łeb i myśli stereotypami, przeciwnie- młode dziewczyny mają otwarte umysły 🖐️

mowisz tak bo masz mlodsza dziewczyne, wiec chesz przez to sam siebie przekonac, ze jestes w idelanie dobranym wiekowo zwiazku. poki co nie podales zadnych konkretnych argumentow. mlody leb ma?.. no i co? zapomniales ze tez kiedys mialam 20 lat i jakos nie myslalam inaczej niz teraz.

"wiec chesz przez to sam siebie przekonac, ze jestes w idelanie dobranym wiekowo zwiazku" mam też wiele koleżanek rówieśniczek-singielek od których nie moge się opedzić, ale dziękuje bardzo za takie atrakcje wolę moją 20tke:D ale jak zwykle Ty wiesz lepiej co chcą inni (wspominałem że jestes przemądrzała?) :D:D spierrr....... 🖐️ :D nie mam ochoty gadać z głupim babiszonem

Gość mloda 20tkka
ale jestescie wszyscy durni ze tak powiem!! ja mam 20 lat, moje kochanie 32 i kocham go baardzo mocno, milosc nie wybiera kochani ! i nie , nie wlazlam mu od razu do wyra

biore przyklad z Ciebie :p a Ty sobie przemyśl tępa strzało, że ja też nie będę miał ciągle 30 lat, za 10 moja będzie miała 30 a ja 40 i nadal będzie super :) trybisz coś z tego? czy jednak za głupia jesteś?

co to znaczy "trybisz" ? :) wlasnie o to mi chodzilo, nie chodzi ci o wiek sam w sobie tylko, ze imponuje ci mlodsze cialo. wlasnie sie przyznales. bo dla ciebie ja jestem "be" bo mam 30 a twoja 20 latka jest super, ale za 10 lat tez bedzie super bo zawsze to bedzie te 10 lat roznicy. denne to.

Gość mloda 20tkka
zdesperowana, czemu nie mozesz zrozumiec ze starszy facet moze sie zakochac w mlodszej dziewczynie? i podrkreslam ze moze kochac ja za cos wiecej niz jej cialo , moze ty mialas strasznie nasrane w glowie w wieku 20 lat i nie wiedzialas co sie robi z tym co miedzy nogami ale jak ktos jest kloda to nawet z wiekiem umiejetnosci nie przychodza ! w seksie (przynajmniej naszym) chodzi o milosc, te uczucia, dotyk, nie zauwazylam jakos tej roznicy wieku miedzy mna a moim partnerem

Gość gossia aa
mam 24 lata, moj facet 31, wchodze tu czasem jak mi sie nudzi zeby sie posmiac i wlasnie pokazal swojemu facetowi te wasze wypociny :D zalamal sie ze 30letnie babki sa tak durne :D :D

Od zawsze lubilam starszych facetów , rowniesnicy mi nieodpowiadali poniewaz myslalam ,ze sa nieodpowiedzialni i maja fiu bzdziu w glowie , jednak z biegiem czasu przekonalam sie ,ze facet moze miec 30 lat a myslec jak dziecko .Tutaj akurat wiek nie gra roli. Tak jak juz wspomnialam , wole starszych facetow ,ale max 5 -6 lat . Ze starszym nigdy w zyciu bym sie na stale nie zwiazala . dlaczego? no wlasnie dlatego ,ze kiedy ja bede miala 30 lat , On bedzie np mial 40 . I co ja z takim bede robila? :O Ok,nie zapieram sie , milosc nie wybiera ale w kazdym badz razie nie chcialabym byc w takim zwiazku.

Gość mloda 20tkka
its only mex, no to zycze ci zebys zanala kiedys prawdziwej milosci, zebys sie nie zdziwila jak trafi na starszego, tez tak do niedawna myslalam, a jak bedziesz miala 40 lat i bedziesz super laska a twoj facet bedzie lysym 40 latkiem z brzuchem?

Gość mloda 20tkka
a jka bedziesz miala 30 lat a facet 36? za duzo od 40 latka sie nie rozni ;)

Aha i chce dodac ,że nie uwazam zeby facet ktory ma 30 lat lecialby tylko na piekne cialo 20 latki. Ok, czesto tak wlasnie sie zdarza , taki facet przeleci mloda dupe , raz czy dwa a potem ałt ale wiem ze sa takie pary w wieloletnich zwiazkach i dobrze im sie uklada. Rozumiem cialo cialem , wiadomo kazdy facet chce miec atrakcyjna partenrke , zreszta jest tez tak i na odwrot ale to nie jest wszytsko. Nikt nie bedzie z kims na stale tyko z powodu pieknego ciala :Odo tego potrzebne jest cos wiecej.

ty masz 24 i tak masz niewiele do 30 :) mloda --> nie pisalam ze facet nie moze sie zakochac w 20, oczywiscie ze moze, a ona moze sie zakochac w 40, milosc nie zna roznicy wieku. tylko ze mnie tu przekonujecie, ze 30 nie ma szans z 20. jakby tylko wiek sie liczyl. a wam zycze powodzenia w milosci. jednak 20 to nie 16. a uczepilam sie tylko tego zwiazku 16-latki z 25 latkiem na pierwszej stronie. a potem juz tylko pisalam, ze w zwiazku dwoch doroslych ludzi wiek nie ma znaczenia, i ze niejednokrotnie 30 moze byc atrakcyjniejsza, ciekawsza i madrzejsza od 20. liczy sie co ma sie w glowie a nie im mlodsza tym lepsza. ludzie!

mloda 20 - ale ja nie wykluczam takiego zwiazku i bynajmniej nie bede sie bronila ale tak jak napisalam poprostu wolalabym nie byc ale jak sie trafi to coz... milosc nie wybiera.

Gość mloda 20tkka
a no nie wybiera :) tez z checia odjelabym mu z 5 lat ale nie da rady, kocham go takiego jakim jest

Oby nie bo bym sobie nie podarował, że Cie wtedy nie porwałem i nie poślubiłem :P :classic_cool:

Gość o ela ela
a to prawda ze jak sie facet chowa przy mlodszej to pozniej jest mniej zdziadzialy ? :P

A co do tego ze 30 latka moze byc atrakcyjniejsza od 20 -stki. Moim skromnym zdaniem tutaj tez wiek nie gra roli. Mozna spotkac zapuszczone 20 jak i 30 . Zadbane 20 i 30 . Jesli postawic obie zadbane przed lustrem to szczerze mowiac nie wiem czy moznabyloby wychwycic az tak wyraznie roznice , no bez przesady , cialo kobiety az tak szybko sie nie starzeje a jesli kobieta dba o siebie to tym bardziej niczego jej nie brakuje . Podam przyklad : moja ciotka pracuje w firmie kosmetycznej stac ja na dobre kosmetyki a do tego nie ma meza co by jej glowe zawracal ;) Bylam świecie przekonana ze kobieta ma gora 40 lat , wygladala na bardzo zadbana 40 ) ale potem dowiedzialam sie ze jest bliska 60 :O Nie jedna 30 moglaby jej pozazdroscic ciala , cery i urody.

znam kilka przypadków związków gdzie jest/była różnica wieku 10 lat lub więcej i zazwyczaj nie potrwały one długo. Albo facet wymieniał młodsza dziewczyne na jeszcze młodszą albo to dziewczyna w pewnym momencie dochodziła do wniosku, że jednak rówiesnik bedzie lepszy. Oczywiście niektórym sie udało

Gość mloda 20ttka
zaden zwiazek nie przetrwa bez milosci, dlaczego mam sobie brac teraz rownolatka jak on kiedys tez sie zestarzeje i co zrobie? wymienie na nowszy model? jak patrze na mojego faceta to widze cos wiecej, wiem ze nawet jak wyskocza mu zmarszczki czy osiwieje to zawsze bedzie tym moim ukochanym :)

takie zwiazek gdzie jest wieksza roznica wieku ma wieksze szanse na przetrwanie kiedy dziewczyna ma jednak te 25-30 lat. wie, czego na pewno chce. niestety zazwyczaj im mniejsze doswiadczenie tym wieksza ochota na doswiadczanie :)

No wlasnie i nie nalezy tutaj generalizowac i sie sprzeczac o cokolwiek , rozni sa ludzie , roznymi kryteriami sie kieruja i roznie podchodza do zwiazkow . Kazdy niech zyje z kim chce ,jak chce itd .