Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulittttiaa

kobieta 22 lata facet 32 czy taki zwiazek ma sens

Polecane posty

to do czego ci kobieta potrzebna? bo skoro chodzi ci tylko o sam dotyk ciala to nie ma az takiej duzej roznicy zebys wogole nawet mogl ja zauwazyc. poza tym uwazam ze 17-latka dla starszego faceta jest po prostu spelnieniem jego fantazji o malo doswiadczonym albo nawet wcale - ciele. nikt wczesniej nie tykal i dlatego taka podnieta. malo ambitne.

Gość matacz ,,,...
kolejna próba obrony siebie a zdyskredytowanie faceta i jego zdania . co mnie obchodzi ile stosunków odbyła omawiana tu 17 latka , jesli robiła to z uczucia jakie ja do tego pchało ? jej prawo ! i tak na liczniku bedzie miala mniej pzrebiegu niz 30 ka :) ale to nie wazne ! nie to sie liczy ! róznica są jednak znacznie zauwazalne ! juz nie pzresadzaj ze minimalne , okularów potrzebujesz , alboi nie te 17 latki ogladałaś

rozumiem, ze kobieta potrzebna ci tylko do tego zebys sie przy niej dowartsciowal i pokazal kolegom? dla wiekszosci dojrzalych facetow kobieta jest kandydatka na matke, na kochanke, na towarzyszke zycia. a ty tylko ze cialo. dla mnie to zaden argument.

Gość matacz ,,,...
nie bez powodu na modelke nie masz szans - zgadanij dlaczego ? ten argument juz jest niepodwazalny ! ale próbuj

Gość matacz ,,,...
to ty tak napisałaś ! to twoje zdanie , nie moje . wybacz ale to mit ze 17 latka co glupia cipa majaca pstro w glowie i nieokrzesany charakter , nic nie umiejaca - ja mówie o takich co to dwa jezyki obce umieją jak i wiele innych zalet maja a nie tylko ciało ! ciało tu wystepiuje jako cos , czego nie pzreskoczysz z racji wieku , jezyki mozesz umiec , i wszystko inne , ale ciało juz nie to .

Gość matacz ,,,...
nie kazr mi wskazywac roznic na zle zrobionym zdjeciu ! no prosze cie kobieto ! to ze jestes ładna , to fakt , ale nie o tym tu piszę ! oceniamy cie po powierzchownosci i to w dodatku z daleka ! rozbierz sie jak pisalem i stan przy lustrze obok ładnej 17 latki zapewniam cie ze zobaczysz roznicę ! ja ci urody nie odbieram ! ja chce wykazac róznice !

Gość matacz ,,,...
o i znowu sie czepiłas a jaki umie 2 letni syn ? angielski ? niemiecki ? daj sobie spokój

Gość matacz ,,,...
polskiego nie umkie a dwa obce dwu latek ? i taka to z z toba rozmowa , mozes i ładna , ale na pewno głupiutka na swój sposób jak to bladynka

Gość matacz ,,,...
od razu na twym zdjeciu widac kto ile ma lat Ty zucasz sie wyraznie jako 30 , ale ty uparcie chcesz wmówic mi ze sie myle

angielski i polski. wiec dla mnie to zaden argument. jezyki.. no smieszny nie badz. madrosc nie ocenia sie tylko po tym co sie do glowy w szkole uda wladowac. i tak, rozbieram sie przy tym lustrze codziennie i nie mam na co narzekac, wierz mi. zdjecie jest normalne, co w nim nie tak zrobionego? nie jestem blondynka :) a juz tym bardziej glupiutka. argumentow ci brakuje?

Gość matacz ,,,...
tak to gdzie jestes na tym zdjeciu ? bo jak dla mnie to ta z prawej strony zdjecia blądynka , jesli to nie ty , to ktora ? no czekam

Gość matacz ,,,...
i nie pisze , ze masz narzekac , pisze o roznicy ! kapujesz ?

Gość a84
jeżeli zadajesz takie głupie pytanie to znaczy że ty nie jestes gotowa do poważnego związku i jestes jeszcze dzieckiem pomimo dowodu osobistego,możliwości kupowinia alkoholu i głosowania w wyborach.

Gość matacz ,,,...
tak tak a pozostałe mają po 40

Gość hytrylisek
jest jesteś zbyt młoda wiedza i doświadczeniem i ludzie maja na ciebie zbyt duzy wpływ

Gość matacz ,,,...
madra 17 altka by ze mna nie uczestniczyla w takiej dyskusji , ty jako 30 dopiero , skoro jednak dyskutujesz i w takim tonie jak i merytoryce - jestes warta funta kłaków .

no niestety Zdesperowana, ale w tym topiku obnażyłaś wiele wad 30latek może porównywanie do 17tki nie jest trafione, bo to jeszcze gówniara, ale te 20 lat? dla wielu facetów nie masz szans wygrać z dwudziestką, a ciało jest tu najmniej ważne. 20tka jest jeszcze młodziutka, ma w miare czysty umysł nie spaprany przykrymi doświadczeniami, a nie to co Ty tutaj prezentujesz. i wbrew temu co piszesz jestes osobą kłotliwa, w dodatku przemądrzałą! (typowa wada 30tek), i wcale nie rozumiesz facetów skoro ich zwiazki z duzo mlodszymi dziewczynami są w Twoim mniemaniu w każdym przypadku mało ambitne, maja slużyć jedynie dowartościowaniu i pokazywaniu kolegom (to w ogóle jest debilny argument, bo dowartościować może co najwyżej kobieta reprezentująca jakiś poziom, niezależnie czy ma 20, 30 czy 40 lat, niby czym miałby się szczycić facet pokazując się z jakąś głupią ciipą co nawet wysłowić się nie umie?? :o:o) a oni sami są płytcy jak kałuża?? :o sama jesteś płytka jak kałuża, bo nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że takie związki mogą wyglądać zupełnie inaczej niż myślisz, a myślisz po prostu stereotypami. dno! widać, że do Ciebie też nie docierają żadne argumenty, ale innych oskarżasz o to samo, więc jesteś też hipokrytką. i nie rozumiem dlaczego chcesz pomijac kwestie seksualną? tutaj wiek nie ma wielkiego znaczenia, istotniejsza jest zgodnosc temperamentow i upodobań, często 20tka jest lepsza w łóżku od 30tki! majac powyższe na uwadze poddałbym jeszcze w wątpliwość Twoja rzekomą dojrzałość 🖐️

dodam, że mam 30lat i jestem z związku z 20latką i żadna moja rówieśniczka nie jest w stanie jej dorównać niemal pod żadnym względem :)

Gość lkdkasllsalldsld
autorko, ma na imie marcin? :P

nastepny zwolennik nastolatek.. :) ja wiem ze nie mam sie co z wami spierac. kazdy wybiera co woli. nie mam wogole nic przeciwkko. i wcale nie mam zamiaru wygrywac z zadna 20-stka. facet ktory wybierze 20-stke tylko dlatego, ze wygrywa ze mna bo ma 20 lat to o takiego nie mam zamiaru walczyc, a tej 20-stce nie zazdroszcze bycia z takim za 10 lat kiedy sama bedzie miala 30.

i nadal nic do Ciebie nie dociera, ale oczywiście uważasz, że doskonale rozumiesz facetów :D:D nie ma nic gorszego niż głupie przemądrzałe babsko :) żegnam