Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrutnica ze mnie

Zakochałam się w chłopaku, któremu zniszczyłam życie

Polecane posty

Gość okrutnica ze mnie/podszyw
wyimaginowana - to przez Ciebie, bo widzę że chcesz nieść pomoc, ale jej nie warto. Smęci smarkula.

Gość ihaaaaaaaa
Jak dla mnie koles ja rzucila a ona z zemsty napuscila jakichs pijaczkow i teraz ma wyrzuty. A koles pewnie nawet nie pamieta juz jej a ona sobie cos ubzdurala ze ma uraz psychiczny.Pewnie ma z 18 lat zal.pl

Gość interesant 12986
bylas przyczyna a raczej źródłem bojki w której on bardzo ucierpiał ?

Gość okrutnica ze mnie
Nie mam takich uprawnień, żeby usunąć ten temat :D Poza tym już mówiłam. Naprawdę nic by nie zmioeniło jakbyście wiedziały co się stało. Nikt by mi nie pomógł, a nawet nikt by nie chciał tego zrobić. I nie jest tak, że na kafe się zkałada tematy jedynie w takim celu, gdyż można tu znaleźć topiki szerokiej maści, które bardzo od tego odbiegają. Temat założyłam po to żeby po części to z siebie wyrzucić

Gość ...........oj............
całkiem możliwe że sama sobiewmawiasz że zniszczyłas mu życie.Ja przez dwa lata żyłam w świadomości że zniszyczyłam szansę na związek z takim jednym bo spotkałam się z innymi ten pierwszysię o tym dowiedział.A prawda byla taka że ten pierwszy był zakochany w innej i nie traktował mnie jako przyszłą niedoszłą.

Gość idzcie spac
ludzie dajcie sobie spokoj bo to jakas nastolatka na dopalaczach z bujna fantazja nara

Gość okrutnica ze mnie
Aha i dodam jeszcze, że nie kierowała mną żadna zazdrość. Wtedy mi się nawet nie podobał (ja mu owszem) Był trochę natrętny, więc za to poniósł karę. Jak się okazało bardzo skuteczną gdyż od tamtego momentu omijał mnie szerokim łukiem. I nie mam też 18 lat. Swoją drogą może i dobrze, że tak uważacie i nie dopuszczacie do swojej świadomości, że takie rzeczy miały i nadal mają miejsce.

Gość leczysz sie czy walisz speed ?
pobilas faceta bo cie podrywal

Gość Pietras
Mam cię dosyć laska. Fakt, nie masz 18 lat, masz 13. Udanej nocy.

Gość 666 raritet 7777 delikatet 997
Pewnie przez Ciebie łajdaczko teraz musi siedzieć na rencie dożywotniej i z domu wyjśc nie może?

Gość thfghfsdfsd
to jakas wariatka chora na glowe spisaliscie jej IP