Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaZuziMałej

Kiedy mogę przekłuć uszy córce???

Polecane posty

Gość gość
Zrobienie kolczyków to nie jest brak poszanowania do dziecka. Ja miałam zrobione w wieku 7 m-cy i nigdy z tego powodu nie miałam za źle mamie. Porostu każdy robi tak jak uważa i za to że ma inne zdanie nie powinien byc atakowany.

Gość majgość1
Ja córce przebiłam jak miała 7 mies . Teraz ma 3 latka nigdy jej nie ropiały ani nic się nie działo. Teraz ma złote kółeczka.

Gość gość
Przykro mi, ale tylko niziny społeczne przekłuwają małym dzieciom uszy.

Gość gość
Gość skoro tobie to się nie podoba i nie odpowiada to nie znaczy masz prawo ublizac osobom ktore za przekluciem

Gość gość
Ale w jakim celu to robicie? Zawsze mnie zastanawia czym takie matki sie kierują????????

Gość gość
Wiele matek kieruje się tym iż dziecko szybciej się przyzwyczai inne zaś mają inne upodobania. ją wraz z narzeczonym długo się nad tym zastanawialiśmy czy prekluc dla córeczki i zdecydowaliśmy się, ale czekam. Aż skończy 6 m-cy i to jest nasza wspólna decyzja ;)

Gość gość
Taa, niedługo przekłuwanie uszu i malowanie lakierem paznokci u niemowlaka będzie zaraz po porodzie, aby małą przyzwyczajać do bycia małą - starą od momentu narodzin :-P

Gość gość
To może przekłujcie im też sutki i łechtaczkę ? Dla ich dobra, żeby nie czuły bólu i nie szarpały :D.

Gość gość
A moze i każda część ciała. Nie obchodzi mnie zdanie innych bo to Moj wybór i moje dziecko. ja mam swoje zdanie na ten temat a wy swoje :)