Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kazda dziewczyna mnie nie chce

Polecane posty

Gość w sensie żadna?

Myślę ,że wina tkwi w podejściu do sprawy i charakterze. Postaraj się odnaleźć pewność siebie. Może jesteś nieśmiały? Powiem Ci tak , znajdziesz kiedyś tą jedyną, bo każdy zasługuję na miłość. Ona przyjdzie wcześniej czy później. :) Powodzenia.

Gość young kocher
hahahaha :D:D:D:D

czas się z faktami pogodzić ble ble przegrałeś znajdź sobie jakieś zainteresowania żebyś o tym za częśto nie myślał ewentualnie seminarium/zakon

Gość young kocher
ble ble Prawiczek może ? :D Jeżeli chcesz to ja ci znajdę kogoś na seks. Poważnie ;) Szkoda żeby facet nie zamoczył , daj spokój. Dam Ci tysiaka a Ty dasz tego tysiaka jakiejś dupie i zrobi z Ciebie faceta ;) Chcesz ? :D

Gość young kocher
germanotta Wypinaj się mała !!! Ale to już !!! :D:D:D Whodze w Ciebie , trzymaj się mocno i bierz cholinex żeby gardło od krzyku Cię jutro nie bolało ;)

a tak wogóle to co się niewiastą nie podoba u Ciebie? któraś Ci powiedziała czy tylko domysły?

young kocher - nie dzieki zadne pieniadze chyba tu nie pomoga :o bosze chyba tylko na uczuciowym mnie rozumieja

ble ble zamiast stękać i wypłakiwać się próbuj coś zmienić. Życie masz tylko jedno. Może nie masz szans u ładnych dziewczyn to szukaj wśród tych mniej urodziwych tam szanse masz;)

Gość young kocher
BLE BLE Chcesz tego tysiaka czy nie ? Kurva aż dziw bierze żeby facet tak się nad sobą użalał. WEź się ogarnij. Człowieku żyjesz w wolnym kraju , możesz wszystko mieć jeśli tylko zechcesz. Zarób parę milionów i każda jest twoja. Znasz się na sporcie ? Zacznij grać w zakładach bukmacherskich :D Albo nie bo każdy grosz przejebiesz skoro taka cipa z Ciebie :D Co z tym tysiakiem ?

a skąd wiesz ble ble że u tych mniej urodziwych dziewczyn nie masz szans? próbowałeś?