Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie dam rady;((((((((((

czy ktoś tu boi sie tak samo jak JA!!!!!!!!!!!!????????????;(((((((

Polecane posty

Wiec tak witam wszystkie obecne kobietki na forum ktore udalo mi sie znalezc zupelnie przypadkkiem.. czytalam rozne topiki o ciazy urojonej ale sa takie przestarzałe... CZY JEST TU KTOS KTO BOI SIE TAK SAMO JAK JA??? ;( ja juz wariuje;( na poczatek powiem wszystko w swoim temacie, a wiec: -nie uprawialam nigdy seksu za to bardzo czesto uprawiam petting przy ktorym bardzo uwazamy -mam regularnie okres -zrobilam dwa testy ciazowe wyszly negatywnie TO MNIE POPROSTU NIE USPOKAJA!:( mam juz dosc;( -ciagle patrze na moj brzuch w moich oczach rosnie! -powiekszyly mi sie piersi -jest mi nie dobrze -mam zgage -jestem senna -zmeczenie -zawroty w glowie - I CO NAJWAZNIEJSZE CZUJE TO "COŚ" W BRZUCHU!!!!!!!!!!!!!! jestem przerazona ! przez to stracilam cale wakacje ciagly stres nie pozwolil cieszyc sie latem ... teraz tez nie um iem myslec o niczym innym;( szukam kogos kto ze mna orozmawia o tym...jedynie o to prosze;(

Gość ahahhahahhahahhahahahahahahaha
buahahaahahahhahahaahaha ale sie usmialam

Prosze was pomozcie mi:(

Gość ahahhahahhahahhahahahahahahaha
ale sie usmiałam

pomozcie mi prosze

Gość pomocna_dłoń
robiłaś wszystko a zapomniałaś o najważniejszym- GINEKOLOG skoro masz takie obawy od wakacji to teraz ginekolog napewno wykryje ewentualna ciaze lub stwierdzi jej brak. moze to Cie uspokoi

Gość ooooosiaa
czym sie przejmowac jesli jej nie masz? jak nie ma to nie ma nie ma czego szukac -.-

Gość uwyewewh
Wiesz co jak ja mialam takie lęki to po prostu nie "bawiłam sie w te klocki" bo wolalm żyć komfortowo a nie w stresie.

Witaj! Nie powinnaś się tak zamartwiać, twój lęk przed ciążą powoduje te wszystkie objawy, a poprzez petting nie można zajść w ciąże... Podziel się swoimi problemami ze swoim chłopakiem, jak będziesz miała wsparcie w ukochanej osobie będzie ci łatwiej to przejść. Ale i tak proponuje udać się do psychologa, na pewno nie pożałujesz...

No wlasnie ja mam to samo ,ale jak nie wspolzyjesz to nie masz sie co obawiac ze jestes w ciazy bo to naprawde malo prawdopodobne ,ale to straszne jak funkcjonuje ludzka psychika

nie wyobrazacie sobie co ja teraz pzezywam jak bardzo sie boje bo nie chce byc w ciazy..to zamkneloby mi wiele dzrwi... do lekarza nie poszlam bo strach mi nie pozwolil i pisze tu jak jest;( BOJE SIE USLYSZEC: JEST PANI W CIAZY mam tylko pytanie.. czy majac okres mozna byc w ciazy???

ha... znam ten link szukaj innych glupich

;(

można.... nie jest to tak samo obfity okres ale jednak jest.... najlepszym wyjściem jest pójście do lekarza, odwlekanie tego w nieskończoność nie ma sensu.... a kiedy robiłaś testy, tzn w jakim odstępie od możliwego zapłodnienia?

hmmm jakies dwa miesiace po zaplodnieniu

mozliwym zaplodnieniu

w wakacje bylo tak ostrzej ze nie uwazalo sie mozna bylo cos przeniesc i od tamtej pory....STRES;(

to zrób teraz ponownie, a dla spokoju nawet dwa.... one sa naprawdę czułe i wykryją możliwą ciąże zwłaszcza po takim czasie :)

Sweety83 a ty jak sadzisz?? moge byc w ciazy?

nie wiem, ale z tego co widze to mocno sie wkrecasz.... zrob jutro test albo idz do gina.... to ze nie nie pojdziesz nie sprawi ze ciaza zniknie (oczywiscie jesli w niej jestes)

dla mnie zawsze to bylo smieszne ze niektorzy tak sie o ta cize staraja a ja dziewica bym zaszla.... moj chlopak z ktorym jestem juz 4lata nie chce sie ze mna kochac bo ja tak wariuje po kazdym naszym zblizeniu i zawsze mnie uspokaja ze nie ma plemnikow "turbo";)

skoro tak wariujesz to idz do gina, dowiesz sie czy jestes czy nie a przy okazji wez tabletki, dzieki nim bedziesz spokojniejsza a nawet jak Was poniesie to bedziesz zabezpieczona :)

na gina trzeba dlugo czekac mysle ze w tym mies nie uda mi sie isc..zobaczymy;/

Gość thaisse80
pomysl o dobrej antykoncepcji i pogadaj o tym z facetem

Według mnie nie jesteś w ciąży, nie można zajść w ciąże po petingg'u (chyba ze twój facet dochodzi na ciebie i jakimś cudem sperma dostała sie do twoich dróg rodnych) a jeżeli nie to nie masz sie co stresować... naprawdę, a jeśli chodzi o ginekologa to lepiej usłyszeć "nie jest pani w ciaży" niż stresować sie przez wiele miesięcy. mśląc ze sie jest w ciąży. Odwagi!!