Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie dam rady;((((((((((

czy ktoś tu boi sie tak samo jak JA!!!!!!!!!!!!????????????;(((((((

Polecane posty

to jest dla Ciebie jedna rada - unikaj jakichkolwiek kontaktów seksualnych i prawie seksualnych. bedziesz spokojniejsza. albo istotnie załatw sobie u lekarza odpowiednią antykoncepcję i moze ci to troche pomoze.

tak ja wiem ale czy tu moglby mi ktos wytlumaczyc ta roznice miedzy sluzem lodnym a nieplodnym???

pomoze mi ktos??

Gość ciekawa 887
niewiesz co to jest ginekolog nikt tu wrózka nie jest!!!!!

Gość dkfkffg
o boshe jaki tepak!!! ile ty masz lat, debilko??? jestes kurwa w ciazy , pojebana idiotka!!! urodzisz takie same tepaki jak ty

zrobiłaś testy wyszły negatywne a ty nadal nas sie pytasz czy jestes w ciazy... idz w koncu do ginekologa!!!!!!!

widzisz zmartwiona tu kazdy nazywa mnie jak nazywa a ja poprostu sie boje bo czuje normalnie takie kopy w brzuchu ze.... naprawde sie boje ale nikt tego nie rozumie;((((

nie jestes w ciąży - lepiej? nie uspokoją Cię żadne nasze teksty, bo i tak psychika robi sowje, wiec jazda do ginekologa...masz kase czy nie, pożycz czy coś ale idz!!!!!

lepiej:)

Gość słońce .
mam pytanie .. dzien po moim okresie / mam nieregularne cykle / uprawialam pierwszy raz sex z chlopakiem . wlasciwie robilismy to dwa razy . rzecz w tym ze ani razu sie nie spuscil ani we mnie ani nigdzie indziej . jednak boje sie ze moglam zajsc w ciaze wkoncu ja bylam mokra i on napewno tez mial ten sluz i w nim są podobno plemniki .. ehh , pomóżcie blagam bo od dwuch dni chodze i sie stresuje . :(

Gość słońce .
no w sobote skonczyl mi sie okres, a w niedziele uprawialam sex ..

nie spuścił się, dzien po okresie to jeszcze dni niepłodne na bank!!!! przestan sie stresowac bo sama objawy wywolasz mimo ze nie bedzie do czego!!

Gość słońce .
a podobno w nieregularnych cyklach to nie mozna liczyc na te dni nie plodne , to prawda ?

Gość słońce .
to byl a ta chwila akurat w ktorej o tym nie myslalam , ehh .. za duze podniecenie . :(

Gość kopy w brzuchu
czuje normalnie takie kopy w brzuchu ze.... kobieto!! kopy w brzuchu nie czuje się w pierwszych tygodniach ciąży!!!dzieciatko jest jeszcze za male zeby kopac,to dopiero fasolka!! a ty juz czujesz kopy w brzuchu,zalamalam się... uwazaj zebys dzis w nocy nie urodzila!!

kurde... a ja zrobilam kolejny test... w miedzyczasie kochalam sie bez zabezpieczenia.. i linia wyszla dokaldnie pomiedzy.. o co chodzi?

Zmartwiona musisz zrobic kolejny ten wynik znaczy ze test nie byl prawidlowo wykonany.. kopy w brzuchu.. mowilam o tym w cudzyslowiu..ale naprawde czuje jakby sie tam cos ruszalo;(

Gość sensua
Ja zapytam wprost - ile masz lat? Moim zdaniem nie jesteś na tyle dojrzała, żeby zaczynać jakiekolwiek życie seksualne. Szybciej rzeczywiście uroisz sobie tą ciążę, ale załóżmy, że w niej jesteś - jak sobie wyobrażasz ciążę bez opieki ginekologa? Jak się chce uprawiać seks to trzeba też odpowiadać za to co może być jego następstwem.

Gość ... Pomoge Ci. Mam tak samo!
Jestem z chłopakiem trochę czasu, odmawiam mu seksu bo boje się ciąży. Schizuje jak popieścimy sie troszeczke. Boję się ze mnie zostawi... Jest super a ja mu nawet dupy dac nie moge... Najgorsze ze mam ochote na seks a jak sobie wyobraze poród to wszystkiego mi sie odechciewa!