Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greylilli

Moja tesciowa, powiedzcie co sadzicie, mi czasem brak slow.

Polecane posty

Gość greylilli

Moja tesciowa jest dosc mloda kobieta, ze swym mezem zyje w poprawnych stosunkach ale czesto wieje chlodem. Tesc jest facetem na poziomie a ona....coz, nigdy nie pracowala, siedzi w domu, jest strasznie nadopiekuncza w stosunku do starszego syna - prawie trzydziestolatka, ktory nawet nie ma dziewczyny bo mama sie nad nim trzesie, ale nie w tym sek. Jest czasami bardzo dziwna, strasznie glosno sie smieje i to z byle czego, opowiada glupie, sprosne dowcipy, czym wprawia w zaklopotanie wielu swoich rozmowcow, potrafi podsumowac kogos slowami ,,ta piz...'', czasem to mi tak wstyd za nią, ze szok. Najgorzej jest kiedy mam jechac z nia na zakupy, w wielu sklepach pale sie ze wstydu, bo ona potrafi opowiadac intymne szczegoly naszego zycia rodzinnego, a kiedys na przyjeciu rodzinnym opowiadala o hemoroidach jej siostry brrrr.... Nie mam czasem juz słów, co wy o tym myslicie.

Gość abudabiaaa
jakaś chamka i prostaczka.

Gość greylilli
Moj maz tez sie za nia wielokrotnie wstydzi, kiedy zwraca jej uwage, ze za glosno sie smieje, kwituje to w ten sposob, ze ona lubi sie smiac i bedzie sie smiac.

Gość Publicznosc
Rodziny sie nie wybiera niestety. Ograniczaj kontakty - innej rady nie ma chyba.

moja teściowa powiedziała mi kiedyś, że jak będzie chciała to mój mąż będzie ze mną a jak nie bądzie chciała to nie. Taki ma wpływ na niego .Mój mąż ma 28 lat i jest synusiem mamusi , ja się ne liczę. Potrafił nasze oszczędności z konta wypłacić i zanieść mamie bo ja się nie umiem rządzić. Tylko ,że przez 4 lata małżeństwa to ja odłożyłam 80 tys. złotych. Chciałam wybudować dom , zacząć w przyszłam roku a zostałam z 500 zł w portfelu. Brat mojego byłego męża ma 33 lata i matka zabroniła mu się żenić. Ma dziewczynę od 3 lat ale nie myśli o ślubie dopiero jak mu mama pozwoli, czy to nie chore???????????????????????

Gość majowy deszczyku !
odpuścisz taką kase???????????

Gość greylilli
Na mojego męza tesciowa ma niezbyt duzy wplyw - na szczescie - raczej bardziej ,,uszczesliwia '' swojego starszego syna. Ogolnie jest kobietą z sercem na dloni ale te jej wyskoki czasem to jak mowi moj brat ,,albo dzis nie wziela lekow albo wziela za duzo'', w przenosni oczywiscie bo rzeczywiscie to jej zachowanie bywa tragiczne.

Gość greylilli
majowy deszczyku - ja bym nie odpuscila tych pieniedzy. Za nic.

Majowy: I ty jeszcze rozdzielności nie wprowadziłaś? Miałam takiego "męża" co na moją kasę łypał chciwym okiem to ograniczyłam mu dostęp do konta. Zwłaszcza po tym jak zniknęło ok 10tys zł jak mnie w domu nie było (gotówka leżała luzem, jeszcze mu ufałam)

a od kiedy mloda damo masz prawo do krytyki zachowania innej osoby.Sama mowisz , ze jest kobieta z sercem na dloni ,wiec drobne mankamenty w zachowaniu mozna chyba przemilczec. Jesli Ci to nie odpowiada ,nikt pod grozba pistoletu nie zmusza Cie do kontaktow z nia. Poza tym, byc moze kobieta tez mialaby co nieco do Ciebie.Czyzbys byla taka idealna osoba? Sam wzor elokwencji, dobrego zachowania, madrosci , dowcipu i czego sobie czlowiek zazyczy? Sam fakt komentowania juz jest malo sympatyczny. Powinns uszanowac, ze wychowala Ci tak swietnego faceta i nie wchodzi Ci w droge .

mieliśmy wspóle konto, poza tym to się stało z dnia na dzień, byłam na policji i w banku ale to na nic. Polskie prawo broni takich drani .

Gość greylilli
Eleene- powiedzmy, ze mam prawo do krytyki, tak jak wszyscy tutaj. To forum i porusza sie tu mnostwo roznych tematow, jakbys nie zauwazyla. Chyba lepiej, ze zrobie to tutaj niz mialabym obgadywac ja np przed moja rodzina, czego nigdy nie robie. Jestem po prostu ciekawa, jak inni zareagowaliby na taka sytuacje. Nie jestem idealna,wcale tak nie twierdze, ale jestem powiedzmy osoba publiczna i pewne jej zachowania raczej mi szkodza.

ja tam się zastawiam skąd ludziom się bierze wstydzenie się za inne dorosłe osoby a co to do cholery teściowa to synowej dziecko, żeby miała się za nią wstydzić jest jaka jest dobrze jej ze sobą i fajnie trzeba mieć w sobie sporo kompleksów, żeby pilnować się i jeszcze kogoś na każdym kroku bo co inni ludzie na to :P jakby ci inni też nie mieli wad autorko ucz się od teściowej bycia sobą:P to dobrze ci zrobi

nigdy nikogo tu nie krytykuje. Ale pierwszy raz mam niesmak jak slysze takie cos. Skoro jestes osoba publiczna, to jaka jestes gapa , ze wczesniej tego nie zauwazylas? Jak moglas wejsc do takiej rodziny ,gdzie tesciowa jest taka prostaczka -hmmm. Cos musi byc z twoja spostrzegawczoscia zle, jestes widocznie malo inteligentna jednostka , ze tego wczesniej nie zauwazylas. Gdybym byla na miejscu twojej tesciowej i gdybym choc raz zobaczyla twoj niesmak spowodowany moja osoba, nie mialbys wstepu do mojego domu. Po co twoje image ma ucierpiec. Wspolczuje twojemu mezowi, bo jestes pusta osoba . Pusta i durna ,jak pusta butelka po wypitym alkoholu.

jeśli jesteś osobą publiczną rozliczaj się ze swoich zachowań dlaczego twoja teściowa ma nagiąć się do ciebie? bo co ? ty się nagnij- bo to ty masz problem i twierdź " lubię swoją teściową taką jaka jest" :P i wam obcym nic do tego to jest mądre zachowani

Gość greylilli
Chyba po tym, ktory ty wlasnie wypilas:)

Gość greylilli
Eleene, ike - nie znacie realiow i nie zamierzam Wam ich tlumaczyc. Widac, ze nie mieszkacie w malych grajdolkach, gdzie kazdy ruch czlowieka jest odnotowany i omawiany kolejnych kilka dni, ale to juz inna historia. Eleene- nie obrazilam Cie ani jednym slowem wiec ja sobie tez nie zycze, bo ,, od kiedy mloda damo masz prawo do krytyki zachowania innej osoby''???????

mylisz sie .Nie pije alkoholu nigdy. Nie lubie go. Nie mam ochoty z Toba dyskutowac , bo dla mnie jestes osoby godna politowania z twoim mysleniem. Jestes coz -bardzo ograniczona osoba wedlug mojego postrzegania swiata. Widocznie dla Ciebie nie ma ratunku. A i swoja droga -z osoby publicznej ,mozna spasc szybko na osobe bezrobotna .W dzisiejszych czasach szybko moze kariera obrocic sie w pyl. Nie takie OSOBY laduja nisko. Nie zycze Ci tego , ale laska jezdzi na pstrym koniu. Pokory, pokory i jeszcze raz pokory zycze.

gdzie kazdy ruch czlowieka jest odnotowany i omawiany kolejnych kilka dni, ale to juz inna historia. ale to jej ruch jest obgadywany nie twój chcesz zmienić kogoś, kto całkiem dobrze żył sobie ze swoim 'ja" kiedy ciebie nie znał tylko dlatego, że jakaś obca baba ciebie lub teściową obgada? miej kobieto rozum gdyby mi ktoś nakazał się zmienić bo mu moje zachowanie przeszkadza w karierze to bym go chyba zabiła śmiechem

Gość do majowy deszczyk
mąż jest były? rozstaliście się przez teściową czy z powodu kasy?

wszystko zbiegło się do ..-. poniżanie,oszukiwanie ,kłamanie, znosiłam to do czasu ... ale co to za mąż , który słucha matki , okrada żonę i dziecko ze wspólnych pieniędzy , zabrał nasz samochód jeżdżę autobusami czasami poproszę brata o pożyczenia samichodu, ale ja lubię być samodzielna w trakcie rozwodu jestem ...

Gość sloneczna polana
Autorko - nie sluchaj tych babc co sie tak podniecają wyzej -widac ze sa na emeryturze i nie maja nic innego do roboty jak bronic wizerunku sobie podobnych. Sluchaj-twoja tesciowa jest TOKSYCZNA Ibardzo Ci wspolczuje!Ja nie wiem jak bym sobie poradzila...:(