Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja_wolę

od dziś zaczynamy!! starania na 2011!!!

Polecane posty

Gość rottana
nie było by tak źle jakby przyszedł w terminie... niby 3 dni spóźnienia ale jakaś iskierka nadziej się zapaliła... eh. no trudno się mówi...

rottana - doskonale to rozumiem - mnie we wrześniu spóźnił się 2 tygodnie!!!!! i chociaż nie spodziewałam się wówczas niczego - iskierka się zapaliła ... ech...

Rottana mi za każdym razem jak @sie spóźnia to mam nadzieję... Głaszczę sie po brzuszku i mowię: "Rośnij mamusi"... A za dzień lub dwa okres! Masakra! Ale nie załamuję sie i wlaczymy dalej:)

Zaczynaja mnie boleć piersi (tak po zewnętrznej stronie), jak na okres... Poza tym, żadnych innych objawów ;/ Ale nie załamuje sie jeszcze! Zobaczymy co czas pokaże... Czekam

a mnie zaczął dziś troszkę brzuch boleć jak na @ i piersi bolą od jakiś 2 dni... ale do @ co najmniej tydzień :( :( :(

STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN @ Gzela...................25................5...............ok.29-30.11

gzela. gdzieś już jest taka tabelka wcześniej :) obawiam się, że te piersi nie są wystarczającym znakiem :( bo aż tak strasznie to mnie nie bolą, tylko takie dziwne uczucie....

u mnie plecy już przeszły uff to nie był pólpasiec bo on 3 dni nie trzyma... piersi ani brzuch nie bolą..jestem tylko mega zmęczona najchętniej o 20 szłabym spać...w pierwszej ciąży miałam identycznie..tylko że mój M też jest taki zmęczony więc to może o niczym nie świadczyć..w tamtej ciąży dziwnie ale już dzień po owuacji czułam że to to

Cześć dziewczyny! Chętnie się do Was przyłączę :) Mam 22 lata, od roku jesteśmy małżeństwem. Staramy się o dziecko 4 miesiąc i jak na razie bez rezultatów. Zawsze miałam cykle jak w zegarku, co 28 dni, a od kiedy zaczęliśmy się starać, to różnie bywa... od 28 do 31 dni. Niemal co miesiąc wydaje mi się, że to już już, ale jednak @ zawsze przychodzi. Teraz czekam na @ (3.12). Ciekawe, co tym razem będzie, ale jakoś nie nastawiam się na ciążę.

rottana bardzo mi przykro :( ja mam dostac jutro @, ciekawe czy przyjdzie objawy jak przed mialam jakis tydzien temu a teraz wszystko minelo poza tym ze mam bardzo nabrzmiale i owiekszone piersi ale mnie nie bola... czas pokaze, nie ma co gdybac witam nowe kolezanki :)

kasiula to trzymamy kciuki!!! daj znać jutro jak rozwój sytuacji ja mam tydzień, no z hakiem ;) do @ i też mnie już brzuch boli jak przed... :(

to i ja się przyłączę ostatni okres miałam 8 listopada cykle rózne co 28 29 30 dni przytulanko było 19 i 22 listopada robię testy owulacyjne od 10 dnia cyklu i do tej pory wychodziły mi negatywne tz była kreska ale taka słabsza no a dzisiaj pojawiła się minimalnie jasniejsza od kontrolnej niewiem juz co jest czy mi sie owulacja przesunęła czy co? no nic zobacze jutro ale dzisiaj sie przytulimy z mezusiem tak w razie co:)chociaż mam cichą nadzieję że sie udało:)jak bym chciała pozdrawiam

Ja jetem:) u mnie jeszcze dwa dni czekania:))))))) moze wreszcie tym razem))) Rottana-nie załamuj się, nastepnym rzem bedzie juz na pewno na świeta,w prezencie:))))))

dziewczyny - brzuch mnie boli :( jak na @ :( ale powinnam dostać dopiero za tydzień :( i czuję się straaasznie zmęczona , dokładnie tak jak przed @ :( załamana jestem

zazdroszcze ci ze tylko 2 dni ja mam jeszcze 11 chyba zesfiruje do tego czsu a jak @ przyjdzie to ....:(tez bym chciał taki prezent na swięta:)mam nadzieje ze sie uda

a ja wole to chyba dobry znak jak masz tydz do @ a brzuch ci e pobolewa miałas juz tak kiedyś moze sie udało?

mi został jeden dzień a godziny tak mi się dłużą że masakra.... do tego zmartwil mnie skok temeratury, od owu mialam w granicach 37-37,2 a teraz skoczyla prawie do 38 więc jeśli to przeziebienie to @ może mi sie opóźnić.... :( jak ma przyjsc to jak najszybciej zebym wiedziala na czym stoje, najgorsz jest ta niepewnosc

bynia - no czasami bolał mnie kilka dni przed :( ale chyba nie aż tak wcześnie :(buuuu a jeśli chodzi o testy owulacyjne - to sprawdź jeszcze jutro tak koło 12 i zobacz czy coś się zmieniło :)

a czujesz sie przeziebiona?po owulacji zawsze temperatura utrzymuje sie wyższa do okresu:)

ja wiem ,to czekanie i niepewnosc jest najgorsze:( ale na szczescie jest w tym zawsze ta odrobina nadzieji:) musimy sie trzyac

temperaturę od owulacji mam 36,8 - 36,9 dziś było 36,8 ech... ciężkie to czekanie :(

ja w sumie temp sobie nie mierze ale mnie za to testy owulacyjne cos w konia robia:)okazuje sie ze owulacja dopiero bedzie,poczekaj do okresu jak ci sie temp bedzie utrzymywac to fasolka:)życze ci tego

U mnie dzisiaj 24 dc i czekam jeszcze 4 dni!! Ta niepewnośc jest najgorsza, ale co nam pozostało:) Cierpliwośc, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość...

czesc, u mnie kiepsko.... @ wprawdzie nie przyszła ale na teście tylko jedna kreska :( jak patrzylam na test to jakos sie trzymalam ale jak maz mi skladal zyczenia imieninowe i zyczyl pieknego i zdrowego dzidziusia to nie wytrzymalam.... :(:(:(

Kasiula, nie załamuj sie! Co nas nie zabije to nas wzmocni! U mnie 24 dc, ale już zaczyna mnie boleć brzuch, czyli @ na 100% przyjdzie?? A ty dostalaś okres??

Nie dostałas okresu? Myśl pozytywnie, może okres nie przyjdzie, a na tescie jedna kreska bo moze jeszcze za wczesnie?? Bedzie dobrze, nie denerwuj się:)