Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_Kasia

Jestesmy ze sobą pół roku a On mi się jeszcze nie oswiadczyl - co robic???

Polecane posty

Gość zalamana_Kasia

Spotykamy sie ponad poł roku, sypiamy ze sobą a on zwleka z oswiadczynami. Wszystkie moje kolezanki są juz zareczona albo po slubie, a ja nadal panna :( Jestem zalamana:(

Gość kjhkh
hhaha pol roku i juz chcesz osaiwdczyny a potem poweisz ze sie zmeinl po slubie albo go nei poznalas co to jest poł roku ludzie latami chodza ze soba zeby sie poznac

Gość zalamana_Kasia
ale mam juz 22 lata i powoli zaczynam byc wysmiewana w rodzinie ze jedyna panna, a moje kuzynki wszystkie powychodziły za maz jak miały 19-21 lat:(

Gość ddsdssdd
pol roku oO ja z moim jestem 3 lata i tez jakos sie nie oswiadczyl , a jak bylismy razem pol to o tym nie myslalam :O

Gość kjhkh
jezuuuu ja wysła za maż mając 27 moje kolezanki mająć 30 i co?? młoda jeszcze jestes wiec nie przesadzaj

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Moja kuzynka wyszła za mąż mając 27 lat, znali się jakieś 3 lata, ja z moim znam się 2 lata i nie mam zamiaru brać teraz ślubu.... A mam kuzynki które mają ponad 30 i nadal są pannami :) więc wrzuć na luz!

Gość najpiekniejszaaaaaaaaa
prowo

Gość mruuva
mnie też rodzinka zadręcza pytaniami, a ślub i ciągle lecą teksty typu: masz już 25 lat, najwyższy czas :) no ludzie, żeby w wieku 25 lat już być spisanym na straty. No i to wcale nie oznacza, ze zadręczam faceta prośbami o ślub, bo wziąć ślub to dość proste, gorzej będzie po, jak wyjdzie niedopasowanie

Gość zalamana_Kasia
pewnie macie racje ale jak mnie naciskaja wszyscy, pytaja sie kiedy moj chłopak mi sie wreszcie oswiadczy? w akcie desperacji kupie sobie sama pierscionek u jubilera i bede mowiła ze to zareczynowy😭

Gość mruuva
a nie mozesz ich uciszyć dobrymi argumentem, czy tylko spuszczasz głowę z zazdrością, że kuzynki zamiast korzystać w mlodym wieku z życia, już mają na głowie mnostwo obowiązków?

Gość bu ha ha ha hah ah ha hah ahha
ale żal ale to pewnie prowo bo tak głupich bab to nie może być :P

Autorko - mam nadzieję, że to prowo?" i to marne poniżej granic minimum -10 /10

Gość zalamana_Kasia
tak tak prowo:o zawsze wszedzie prowokacje weszycie:(

no to jesli nie prowo w co nie wierze to czysty i nieskalany kretynizm ujawnił nam sie w twojej postaci :)

To po jakim czasie facet musi się oświadczyć, że tak zapytam?

Arqen - wcale nie musi, gdzie jest napisane, że to rzecz obowiązkowa dla szczęśliwego związku? Mój oświadczył mi się po 6 latach bycia razem a i tak byłam zaskoczona, że to już :-D Autorko - jeżeli rzeczywiście to nie prowo (w co, podobnie jak regres, nie za bardzo wierzę ;-) ), poczytaj sobie ten topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4641859&start=0 . Może coś ci się w tej pustej główce poprzestawia.

Regres-- Ty jesteś nieskalany i wiesz jak doradzać:D To dlaczego ta Twoja kochanica Cię od d..........odstawiła i poszła do innego?Nie dawałeś na tyle uczucia czy pozorantem byłeś.Jesteś Ty wogóle żonaty?Masz na tym polu jakieś doswiadczenie?

gitleona chyba pomyliłaś mnie z kimś innym :) kto mnie odstawił ? z kim poszła moja panna ? z tego co wiem to ma sie dobrze i jest dzisiaj w pracy :) nie jestem żonaty jeszcze,ale tylko do czerwca :D

Autorko - na pytanie zainteresowanych kiedy sie oswiadczy - odsylaj wprost do zrodla czyli swojego chlopaka mozesz tez sama sie jemu oswiadczyc - wtedy , jelsli on powie tak, mozecie zaczac przynajmniej planowac wesele - tylko nie wiemjak wtedy wyglada sprawa peirscionka... no zawsze istnieje rowniez takie wyjscie ze chlopak nawieje i nie zamiezra sie z toba ozenic - a to ze sypiacie nie jeste gwarancja ozenku

Gość lustrzane odbicie
Rany boskie...Czy w tym kraju kiedykolwiek nie będzie wieśniacko-katolicko-stereotypowego podejścia do związku? Nie dość, że kościół, państwo, to jeszcze dom rodzinny wtacza takie bzdury ludziom i tresuje jak małpki. Jak za pół roku nie ma oświadczyn, to masakra. Pewnie nie wiedzą, że z nim sypiasz, bo by cie nazwali puszczalską. Własne dzieci też będziesz tak dołować???

Mój oświadczył mi się po 4 latach związku. Niby długo się znalismy, a po ślubie okazało się że to porażka, więc naprawde nie ma co się śpieszyć. Poczekaj, poznajcie się lepiej. Nie ulegaj presji , bo mżesz tego potem żałować tak jak ja.