Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MRS HGW

CO KUPIĆ NARZECZONEMU NA GWIAZDKĘ? CO WY KUPUJECIE?

Polecane posty

Gość MRS HGW

Tak powiedzmy w granicach 100- 150 zł.

no tak :) mamy już po 1.11 czas zacząć swieta Bożego Narodzenia :)

Gość galaretka89
ja kupie super portfel skórzany

Regres, znam jedno miejsce, gdzie 1.11 jest juz wystawiona ok 10 mertowa, oczywiscie świątecznie udekorowana choinka, więc chyba nie ma co się dziwić ;-)

Lusia ale to norma tylko patrzeć jak zaraz w centrach handlowych wyrosnie las choinek i mikołajów :)

"tylko patrzeć jak zaraz w centrach handlowych wyrosnie las choinek i mikołajów " w dobie kryzysu apeluję o przymknięcie oka i nie występowanie z epitetami w stylu paranoja, ponieważ niech się gospodarka owczą kulturą masową próbuje ratować ;-)

Gość MRS HGW
W moim zawodzie grudzień to taki miesiąc, że nie mam czasu się po głowie podrapać, dlatego wszystkie prezenty gwiazdkowe kupuję w listopadzie. Portfel odpada:)

tak dla przyzwoitosci poczekalabym przynajamniej, az puszcza "last christmas" w tesco, czyli jakis tydzien :P Kobieto to Twój facet, ba! narzeczony, ktos z kim masz spedzic zycie, a Ty nie masz pojecia z jakiego prezentu moglby sie ucieszyc? Co to jest? zwiazek korespondencyjny z deficytem papeterii?

Czizas, a Ty co kupujesz? Bo wiesz, niby narzeczony narzeczonym, ale czasem zdazra sie egzemplarz, ktory wszysko, co mogłoby go ucieszyć sam sobie nabywa :-)

jak sobie sam nabywa to najlepiej Lucy ubrac seksowną bielizne i powtykac banknoty w miejsca strategiczne :)

Regres, Twoja narzeczona nie jest wyjątkiem, to pewne :-) Czizas, pomysł oryginalny, ale po tym świecie chodzą jeszcze tzw. tradycjonalistki, które uparcie trzymają się polityki wszystko w w swoim miejscu i czasie ;-)

Last Christmas w Tesco lub opcjonalnie świąteczna reklama Coca Coli w TV ;-) Ja swojemu wykupię jakiś karnet, np. na squasha albo coś w tym stylu :-)

Ja swojemu wykupię jakiś karnet" całkiem spoko prezent ja dostaje od swojej karnet na pływalnie

Lucy jak tradycjonalistka to krem do golenia pollena lider + skarpetki

ja dostaje od swojej karnet na pływalnie parafrazujac "kochanie, duza klata nie jest zla" :P

dobre są tzw za grancą gift cards - np do wydania w takim i takim centrum handlowym. ale tutaj się nie interesowalsm Czizas, a coś pomiedzy tą oryginalną i skrajnie tradycyjnie pojętą radą? ;-)

krem do golenia pollena lider + skarpetki" + żyletki PolSilver :P "kochanie, duza klata nie jest zla" " czizas uwierz że jest duża Styl klasyczny i motylkowy robi swoje :D

Lucy przyznaje ze mam dosc skrajne pomysly ale juz puszczam wodze fantazji... hmmm to moze rekodzielo? obraz rysowany weglem, wiersz, powiesc, kolaz ze zdjec, szalik, nalewka itp... w moim przypadku zawsze sie sprawdzalo, bo prezenty z podtekstem seksualnym robie bardziej dla siebie :P

Rygresu Ty juz sie tam swoimi motylkami nie chwal, bo jestes zajety, a tym samym wylaczony z grona "hej dziewczyno spojrz na klate" :)

ale obojnakiem mam nadzieję nie jesteś Lucy nic mi o tym nie wiadomo :) czekaj, czekaj ...nadzieje? masz jakies plany w stosunku do mnie? :)

Czizas, nadzieja pojawiła się wyłącznie jako skutek uboczny bicia mojego dobrego serca, więc - uciesz się lub nie - odpowiedź musi być przecząca ;-)