Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MRS HGW

CO KUPIĆ NARZECZONEMU NA GWIAZDKĘ? CO WY KUPUJECIE?

Polecane posty

będziesz się odwecie pode mnie podszywać w razie gdyby MS potwierdził zarzucane mu upodobanie? nie:P opatentuję nowy wynalazek odwetowy:P

"specjalnie dla lusi to zrobił" Teraz to ktoś wie więcej o mnie niż ja sama to czizas tak sugerowała:P więc niech ona się tłumaczy:P bo dziś tłumaczenia dobrze jej idą :P

Ike ja nic nie sugerowalam! albo raczej nikogo konkretnego, to kwestia dziewictwa uzywanego przez Ciebie translatora. Jezeli uzylas go pierwsza, wycofuje sie z insynuacji :)

Ike, mi się własnie rozładowala bateria umysłowa, więc uznajmy, ze przed tym wydarzeniem po prostu nie zdążyłam napisac tej błyskotliwej riposty, która ładnie podsumowala ten przesadzony temat ;-)

o widzisz lusia:P już się czizas gęsto tłumaczy:P

Gość jacquile1
wracajac do tematu, może puzle z Twoim nagim zdjeciem...

wolisz rzadko? i jeszcze mnie pyta o moje preferencje coś jest na rzeczy

Ike, milo mi (drugo dzien z kolei) ze tak starannie potwierdzasz moje spostrzezenia, co do Czizas lusiu bo to są moje spostrzeżenia, które ty niechcący przejęłaś- nie zdając sobie z tego sprawy:P

macie w stosunku do mnie jakies wspolne spostrzezenia? to ja sobie juz pojde, na wszelki wypadek :) 🖐️

to ja sobie juz pojde, na wszelki wypadek myslisz, że wtedy lepiej nam się będzie ciebie obgadywało?:)

Gość rivieraa
tu jest dobry sposób na to by dowiedzieć się co ktoś chce dostać w prezencie: http://www.zaradni.pl/porada/3696,jak_dyskretnie_sprawdzic_o_jakim_prezencie_ktos_marzy