Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MRS HGW

CO KUPIĆ NARZECZONEMU NA GWIAZDKĘ? CO WY KUPUJECIE?

Polecane posty

Słaba ze mnie megalomanka" ale kaznodziejstwo to uprawiasz bez skrupułów :P

"myslisz ze wezmie to na klate? " :D w razie gdyby nie, to ja jestem czasami jego pzredstawicielka i moge ewentualnie swoja klatkę jakimś wzięciem docenic ;-) "ale kaznodziejstwo to uprawiasz bez skrupułów" przestań mnie prowokowac, to może znajdą się skrupuły :P

Jezeli Cie stać, to lepszy bylby taki asazer na fotel - [odlaczasz do pradu - kule masują plecki, a jakies cos przyjmnie wibruje pod pupką ;-)

Gość do offerma
Siwucha śmierdzi jak siki

Lily_86 A jakie zdjęcia dajesz? Bo ja nie daje wspólnych tylko chciałam zrobić sesję fajnej bieliźnie,itd A jeśli chodzi o pomysły na prezent to napiszę co ja już przerabiałam: wędka, zegarek, scyzoryk, wyjazd w góry, książki, wiatrówka, perfumy, ciuchy, portfel, torba, alkohol, słodycze

Gość no ja też już sie zastanawiam
a masz linka do czegoś takiego? :)

a jakies cos przyjmnie wibruje pod pupką" męską? mam nadzieje ze to cos nie jest twarde i podluzne :P teraz sie boje ze te skrupuly nigdy sie nie znajda :)

"a masz linka do czegoś takiego? " nie, znam z empirii :-) "mam nadzieje ze to cos nie jest twarde i podluzne " widzisz - jak chcesz to potrafisz sprzedac dobroc swego serca (oczywiście skromnosc nie pozwala mi dostrzec analogii z isząco tego posta) ;-) "eraz sie boje ze te skrupuly nigdy sie nie znajda" wczoraj bez opamiętania komplementowała mnie Ike, dzisiaj Ty. Normalnie coś tu jest podejrzane ;-)

wczoraj bez opamiętania komplementowała mnie Ike, dzisiaj Ty bzdura:P nic takiego nie miało miejsca :P

No proszę i mamy tysiąc pomysłów na prezent gwiazdkowy...Dzięki wszystkim za udzielanie się na temat!

Gość hjfgyjghn cfgh
golarke:)

Ike, a wiesz, że ja mogę użyć dowodu w postaci linka? tego gdzie się za mnie podszywałaś ?

co do prezentu to jeszcze mozna kupic duze opakowanie kremu Nivea w takiej blaszanej puszce, smarowanie zawsze w modzie

"ja Ciebie skomplementowalam? to chyba przypadkiem " takie tłumaczenie opatentowała juz ike, ale skoro musisz :P

Gość no i tylko lizidupy weszly
i rozpierdzieliły temat :/

Lucy nie mam zamiaru korzystac z tego samego translatora co Ike, nie wiem w czyich rekach byl wczesniej :P a zatem, komplementowalam zawziecie i z premedytacja ale z calego serca (swiadomie uzywam tego terminu) zaluje i postanawiam sie poprawic :)

Lucy nie mam zamiaru korzystac z tego samego translatora co Ike, nie wiem w czyich rekach byl wczesniej rękach??? :P

no i tylko lizidupy weszly a widziales/las tu gdzies autorke? nie ma autorki, nie ma tematu Ike a myslisz ze ktos pisal tlumaczenia inna czescia ciala? tak specjalnie dla Lucy? :D

@ Nivea26 Ja myślę o zdjęciach portretowych. I sama będę je robiła, bo wychodzą mi całkiem niezłe :) A kalendarz ma być duży, ścienny, więc trochę zdjęć muszę porobić, żeby było z czego wybrać i ładne kolarze porobię :) Jak patrzyłam w net to ceny były ok 100zł, ale wolę znaleźć jakiś zakład, który zajmuje się tym, żeby móc nadzorować i ewentualnie jakieś poprawki wnieść.

Ike a myslisz ze ktos pisal tlumaczenia inna czescia ciala? tak specjalnie dla Lucy? wiem, że MS lubi takie ekstrawaganckie rozwiązania:P

ja nie wiem co lubi MS ale wiem tyle, ze z jego inicjalami latwo popelnic czeski blad, bolesny w skutkach

"komplementowalam zawziecie i z premedytacja ale z calego serca" serio zaczynam odczuwać niepokój :P "zaluje i postanawiam sie poprawic" w dodatku się tłumaczysz! "MS lubi takie ekstrawaganckie rozwiązania" będziesz się odwecie pode mnie podszywać w razie gdyby MS potwierdził zarzucane mu upodobanie? ;-)

ja nie wiem co lubi MS ale wiem tyle, ze z jego inicjalami latwo popelnic czeski blad, bolesny w skutkach tak błędem było to, że specjalnie dla lusi to zrobił:P