Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieczka sreczka

Zaraz wyjdę z sibie i stanę obok, muszę sie Wam wyżalić

Polecane posty

Gość kasieczka sreczka

..bo mnie trafi jak sie z kimś nie podzielę najnowszym newsem mojej teściowej. Otóż ja musze ( znaciskiem na słowo MUSZĘ) jak najszybciej zajść w ciążę bo koleżanki mojej teściowej stwierdziły ze skoro nie mam dzieci to jestem bezpłodna (dodam ze mam 21 lat)...

Gość kasieczka sreczka
dodatkowo wkurza mnie, jest nienormalna, jak tam jetsem to muszę pić herbatę z 4 tłoczenia

Gość kasieczka sreczka
wrrr ależ jestem zdenerwowana, ona sie na niczym nie zna

Gość Orzeszek pistacjowy
olej ja. to idiotka. szkoda nerwow.

Gość kasieczka sreczka
ale ona nagminnie sie wtąca, traktuje nas z mężem jak szoferów cały czas cos chce od nas

Gość qwerqwer
trzebabyło z nią w ogóle nie dyskutować na ten temat, zaśmiać się tylko i wyjść bez słowa, a tak tylko się nakręciłaś

O ludzie brak słów normalnie...staraj się nie utrzymywać bliskich stosunków z teściową. To nie jest w końcu rodzina...

Gość kasieczka sreczka
alez ja nawet na ten temat sie nie odezwałam, ona na kazdym kroku mnie denerwuje...

Gość qwerqwer
mieszkacie z nimi?

Gość kasieczka sreczka
sugar_kane to znaczy ze z 1 i tak juz szajskiej torebki byle jakiej herbaty robi 4 a nawet 5 herbat

Gość kasieczka sreczka
na szczescie nie mieszkamy ale był długi weekend i zdążyła napsuć mi krwi

Gość kasieczka sreczka
az mnie telepie jak mysle o tej kobiecie... mam isc do dentysty ale sie boje a ona mi doradziła ze nie opłaca sie leczyc zebów ..przecież są protezy

kasieczka sreczka fuuuu ale to obrzydliwe :-O Ale za to jakie pomysłowe, w życiu nie wpadłabym na to, żeby z jednej torebki herbaty parzyć 2, 3 albo 4 :-D A tak na serio - trzymaj się od tej wiedźmy z daleka.

Gość qwerqwer
skoro nie mieszkacie, to jeszcze nie masz tak źle. :) Niektórzy mają takich teściów i muszą z nimi mieszkać

Gość kasieczka sreczka
to bym sie powiesiła gdybym miała mieszkac tam

Gość no a jakbys byla bezplodna
to co?

Gość kozibonk
trzeba bylo jej powiedziec, ze to nie TY ale jej synek jest bezplodny ,ciekawe co by powiedziala...........

Gość nie przesadzacie??
"w życiu nie wpadłabym na to, żeby z jednej torebki herbaty parzyć 2, 3 albo 4" Jakbys nie miala co do gara wlozyc to bys pila takie herbaty. Ciesz sie, ze poki co nawet Ci to nie "wpada do glowy". Ale nie wysmiewaj sie z innych, bo akurat nie ma z czego i to o Tobie raczej dobrze nie swiadczy :O

Gość kozibonk
trzeba bylo jej powiedziec, ze to nie TY ale jej synek jest bezplodny ,ciekawe co by powiedziala...........

Gość kasieczka sreczka
gdybym była bezpłodna to by kazała mezowi mnie zostawić...

Gość no a jakbys byla bezplodna
Ja bym powiedziala w takim razie, ze jestem :) Zawsze bylam przekorna :P

Gość kasieczka sreczka
ale oni maja kase uwierz mi,..

Gość kasieczka sreczka
a co najlepsze.... ja nie mogę miec syna...bo ona nie chce wnuka tylko wnuczkę i mówi tak ";...boże broń ciebie przed synem''

Gość ye---lka
No dobra!, jesteś pewna na 100% lub choć na 95% że możesz mieć dzieci????Przeciez to nie nie do końca zależy od wieku. Czego się więc ciskasz. Pokora , odrobinę pokory. Jak urodzisz dziecko w tedy będziesz się rzucać !. Jak narazie nie wiesz do końca czy nie ma racji.Przestań sie więc rzucać- a jak wyjdzie na jej??? Będzie ci głupio ...no i nie tylko.

Gość nie przesadzacie??
Nie chodzi mi konkretnie o Twoja tesciowa i o zasobnosc jej p[ortfela. Ktos tu sie zdziwil, jak to mozliwe pic takie herbaty. Otoz jest to jak najbardziej mozliwe... Poza tym jak ktos pija "siki" zamiast herbaty to czemu ma wyrzucac ledwo co zamaczana torebke? Rownie dobrze moze sobie z tego zaparzyc wiecej takich "sikow".

Gość qwerqwer
daj juz dziewczyno spokuj, niech sobie gada, a ty wcale nie musisz tego słuchać i póki twój mąż nie uznaje za rację tego co ona plecie, niech sobie plecie, a ty sobie spisuj te jej złote myśli w notesiku, za kilka lat będziesz miała niezły ubaw

nie przesadzacie?? - nie spinaj się tak, bo ci żyłka pęknie :-D I idź sobie zaparzyć trzecią herbatkę z jednej torebki :-D

Gość kasieczka sreczka
ale tu nie chodzi o to czy mogę czy nie mogę miec dzieci tylko ona chce już, bo nie chce zeby jej kolezanki tak gadały o mnie ze nie mogę, chce im udowodnić ze ona też bedzie smigac z wózkiem a nie zwraca uwagi na mój wiek i moje plany