Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co mam robić?

JAK "ODŚWIEŻYĆ" ZWIĄZEK??

Polecane posty

Gość nie wiem jak być synową dobrą
autorka młoda i głupia! nie jest mi jej nawet żal! szkoda tylko dziecka że będzie się wychowywało w takiej patologii

--O może trzeba dać szanse,ludzie się zmieniają. a jak nic się nie zmieni to wy*****! ale póki jest cień szansy należy walczyć. Przeciez pisała ze dała mu juz wiele razy szanse.

ZS Może nie prowokacja, chociaż tak brzmi dla zdrowych ludzi. Takie kobiety są współuzależnione (odsyłam do literatury).

zła anna - rozwalasz mnie ;D "mój mąż jest cudowny! zniknął tylko na 3 dni, a mógł przecież na cały tydzień" "mój mąż jest cudowny, przepił całą kasę! cudownie że nie nrobił jeszcze długów" ;)

Może nie prowokacja, chociaż tak brzmi dla zdrowych ludzi. Takie kobiety są współuzależnione (odsyłam do literatury). jak pisalem znajdzie sie grono naiwnych, ktorzy uwierza :-)

dawała mu juz wiele szans i zawsze kończyło się tak samo! wie, że to jak żyje nie jest normalne, wie, że nie jest to dobry dom dla jej dziecka a mimo to w nim tkwi?! to jest głupota a nie współuzaleznienie

Jeszcze raz odsyłam do literatury, polecam zapoznać się z terminami o toksycznych związkach z nałogowcami. Już nie chodzi o ten temat, ale ogólnie piszę.

jak pisalem znajdzie sie grono naiwnych, ktorzy uwierza autorko! rzuć go!!! będę się o ciebie modlić :P

jak jest głupia to niech w tym tkwi. ale moze zrozumie,że tak być nie może. Ktoś musiałby ją z tego bagna wyciągnąć.

ike a Ty dlaczego myślisz,ze autorka ściemnia? a gdzie napisałam, że tak uważam:P?

sugeruje teraz temat - czy warto adoptowac dziecko, maz jest alkoholikiem ale wierze, ze nowe obowiazki sprowadza go na dobra droge :-)

Gość jeszcze jeden pustak
Zaraz pokaże się nowy topik "jak wychować męża na pijaka, żeby mnie bił" Bo na razie nosi na "rencach"

sugeruje teraz temat - czy warto adoptowac dziecko, maz jest alkoholikiem ale wierze, ze nowe obowiazki sprowadza go na dobra droge a to nie lepiej dziecko zrobić ?:P

Gość jeszcze jeden pustak
no i po herbacie. autorka odeszła z prowokacją w siną daaaaaal.

to może zrobić dziecko ze szwagrem? w ramach eksperymentalnej terapii szokowej?

to nie jest dobra myśl jeszcze do niego odejdzie i odrodzenie trafi szlag