Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co mam robić?

JAK "ODŚWIEŻYĆ" ZWIĄZEK??

Polecane posty

Gość po co ??

i będziesz zakładać teraz o tym dziesięć oddzielnych tematów?

Gość nie wiem jak być synową dobrą
dajcie link do tamtego tematu! plisss

Gość jeszcze jeden pustak
mało ci tych tematów / chcesz zaistnieć na forum ? Daj sobie siana, jesteś już spalona jak ta kaszanka na grillu !!!

Gość po co ??
Agresja --> lekarz, inaczej po co?

Wiem ze chcesz dac Mu szanse, tylko nie rozumiem czemu. Może lubisz zycie w strachu, może lubisz myslec w jakim humorze i w jakim stanie wróci męzulek z pracy i czy dzisiaj złamie mi nos, reke, czy noge? A może dzisiaj dla odmiany wpieprzy dzieciakowi.

przeczytałam i juz wszystko wiem! ty najnormalniej w świecie głupia jesteś!!! jak odświezyć związek?? pozwól spuścić sobie wpierdol to pewnie twojego męża zadowoli!!! brawo!!! takie jak ty trzeba by izolować od społeczeństwa!!! głupia naiwniara!

Gość jeszcze jeden pustak
Anno, ale ona go "KOCHA". wcześniej nosił ją na rękach. Tylko ta gorzała....... Kłania się poradnia AA, i wiele innych. Właściwie to o co autorce chodzi ? I oczywiście pytanie - który z tematów ma być na TPOIE !! Ja już się gubię.

no pewnie że rutyna! ile razy można jednej babie mordę obić?! daj sobie złamać żebro albo kręgosłup chociaż!

Zamiast krytykować lepiej doradźcie albo olejcie.W życiu naprawde zdarzają się różne sytuacje, a zakochana kobieta robi głupoty. Kto nie był zakochany nie może o tym wiedzieć.

przecież juz jej wszyscy doradzali że ma kolesia zostawić bo pije i ją tłucze! co więcej mają jej doradzić?! powinna go wykopać z domu za 1 razem jak jej natłukł a ona czeka aż zabije ją albo dziecko!

Tak wiem, wiem. Miłość najważniejsza. Przecież nic się nie stanie, jak czasem dostanie po pysku. Człowiek może się wywalić na chodniku (jeszcze się obcy będą śmiać) albo ktoś może napaść w ciemnej uliczce. To chyba lepiej po cichu od męża w domu oberwać.

ona chce odświeżyć bo ciągle wierzy, że on się zmieni... przecież nie bije jej od zawsze ;D ale się ubawiłam ;D

może trzeba dać szanse,ludzie się zmieniają. a jak nic się nie zmieni to wy*****! ale póki jest cień szansy należy walczyć.

"Mój mąż jest dobrym ojcem, bo nie polewa naszemu dziecku wódki, a przecież by mógł". :D

jaki cień szansy? koleś ją stłukł w dniu ślubu! później poprawiał co jakiś czas! przepija kasę, znika na trzy dni... jaką szansę chcesz mu dawać?! chcesz dać mu szansę na zabicie jej lub dziecka?