Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staraczka od bardzo dawna

cZY TO SĄPOCZĄTKI CIĄŻY?? CZY KTÓRAŚ Z WAS TAK MIAŁA, CZY TO MOŻE @

Polecane posty

Dziwne jest jednak to że na wszystkich testach pisze ,że najlepiej je robić już w dniu spodziewanej @. A u mnie nawet po spodziewanej @ nie ma jednoznacznego wyniku :-( Dodam jeszcze że mam bardzo regularne cykle i @ jeszcze nigdy nie spóźnił mi się więcej niż 1 dzień Zwariować idzie :-P

Gość ? ninten
ale dwie kreski się pokazują? tak?

Tak, ale ta druga jak się dopiero dobrze przyjrzę. Nawet na początku myślałam że jej tam nie ma ale mój mąż też ją dostrzegł ... Już nie wiem co o tym sądzić. Przy pierwszej ciąży już w 2 dzień po terminie @ miałam kreseczkę (też bladziutka ale nie aż tak jak teraz)

Gość ? ninten
Myślę, że możesz miec nadzieję :) Rozumiem, że testy robiłaś z pierwszego porannego moczu? Skoro mąż widzi tą kreskę tzn, że jej sobie nie wymyślasz :) Kiedy ponowne testowanie? :) Będę trzymała kciuki... nie wiem czy w weekand zjawię się na forum, ale oczywiście pisz! :)

Helo laski jestem! Co tam u was?

Justa_010101 Justa blada kreseczka druga to znak że będziesz miała dzidziusia! Moja siostra miała bladą kreseczkę i teraz jest w 7 miesiącu ciąży! ;):)

Gość ? ninten
Hej dziewczyny :) I jak tam? staraczko jak Twój nastrój? :) mam nadzieję, że pozytywnie.... Justa - i co? testowałaś? :)

No niestety nastrój do bani! Jestem załamana, a jeszcze ta pogoda! Strasznego mam doła i nie wiem jak go wyleczyć!:(:(

Gość ? ninten
Może czekolada? :) No rzeczywiście pogoda do bani, aż się wszystkiego odechciewa.....

Witam dziewczyny, testowałam ale wynik bez zmian. Za to mój gin potwierdził, że to ciąża :-) Oby tylko nie powtórzyła się sytuacja z czerwca i nie musiałabym ponownie usłyszeć że "ciąża martwa". A ty, Staraczko od Bardzo Dawna, też w końcu usłyszysz tą dobra wiadomość!

Gość ? ninten
Justa !!!!! :) To super :) Ogromne gratulacje :) Teraz musisz o siebie dbac :) To na kiedy termin? Nie martw się na zapas :) Wszystko będzie dobrze :)

łeee....Pokłóciłam się z mężem i jakoś nie mam na nic ochoty! Nie odzywamy się do siebie...I na to też nie za bardzo mogę liczyć...;(

Justa_010101 Gratulacje!! Tak się cieszę! Właśnie kiedy termin!!:D:D

Gość ? ninten
staraczko... pewnie jesteście poddenerwowani tym wszystkim... To jakaś poważna kłótnia? Czy tak po prostu z byle powodu?

Termin 17 lipca 2011. Teraz seria badań i następna wizyta u gina 22.11 na kontrolę czy maleństwo się rozwija :-) Oby wszystko było w porządku. A z nerwów to teraz bardziej wariuje niż wtedy, gdy nie wiedziałam jeszcze na 100 % że to ciąża.

Gość cytrusek8
To będzie Raczek :) Jak ja :) Fajnie, czekamy na wieści z wizyty oczywiście. Wiem, że świrujesz :) ja tak do każdego USG usiedziec na miejscu nie mogłam, a przeszło dopiero jak zaczęłam ruchy dziecka wyczuwac :)

Gość ? ninten
cytrusek to ja jakby co.... hehe :)

Gość czy swedzaca skora
na brzuchu i piersiach cos oznacza ??

Gość czy swedzaca skora
ponawiam pytanie !

Gość antyyyyyy
tak oznacza totalna glupote i nieskonczony debilizm

Gość ? ninten
W późniejszej ciąży swędzenie brzucha to jeden z objawów rosnącego brzuszka.... we wczesnej... nie mam pojęcia, ale na logikę - to raczej nie powinno by brane jako objaw ciąży.