Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_37

Panowie, do dzieła

Polecane posty

Gość A to feler wstchnął seler
ten ostatni link nie otworzy się. Ale w zamian na pocieeszenie. Staroć nad starociami. Ale jaka piękna. http://www.youtube.com/watch?v=_Z524KeouH8 Pamiętaj o tym Kobieto jesteś tego warta.

Gość Tu wszyscy się
znają i miłują :classic_cool: Wszyscy, bez wyjątku :D Taka wielka Kafe-rodzina, z wszystkimi tego konsekwencjami - kłótnie, bluzgi, wyzwiska, szybkie numerki w komórce pod schodami, zdrada, duma i cholerne uprzedzenie, randki, obiady, śniadania, kolacje, desery itepe :D Naprawdę chcesz w to wchodzić :classic_cool: ?

Tu wszyscy się -- już ty mnie znałeś 3 lata temu?Nie bądż ogrodnikiem i nie przesadzaj:D

Gość Tu wszyscy się
Kojarzę Cię :D I tyle w temacie :classic_cool:

seler taki esteta jesteś,duzo mówisz o sobie:D Lecz dla odważnych świat należy. Orange jak kojarzysz to miło,ześ dyskretna/y:classic_cool:

Ewa Nie odpowiedziałaś wcześniej na moje zasadnicze pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tu wszyscy się
Dyskrecja to moje drugie imię :classic_cool: Te, rocznik '73 - wyjdziesz z pokoju, przejdziesz długim korytarzykiem (mijając pod drodze zbroję i fontannę), skręcisz w pierwsze drzwi za rogiem po lewej, zejdziesz krętymi schodami na parter, po czym udasz się do piwnicy. Pod schodami prowadzącymi w mroczną czeluść znajdziesz miejsce uniesień, gdzie wśród szczotek i mopów, różnorakich wiader i ścierek oraz spowita aromatem środków czystości oddasz się posłusznie wybranemu swojemu, oparta o ścianę oburącz, obnażona, ociekająca pożądaniem... cholera, rozmarzyłem się :classic_cool:

Tu wszyscy się-- hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha świetne:D:D:D

Ciekawą masz osobowość, księżniczko. Preferujesz alkohol, ostrą muzykę i czarną odzież, aż boję się pomyśleć kim byłaś jeszcze 10 lat temu :-) Masz w sobie ogromne pokłady energii, które tylko czekają na właściwy moment (z czarodziejem ? ;-) ) żeby się uwolnić. Ta czerwień wskazuje, że nie lubisz "spokoju", wolisz poczuć potęgę natury w postaci sztormów, huraganów i burz zamiast spokojnej tafli morza, zachodzącego słońca i gwiaździstego nieba. A wrażliwość na odcienie fioletu sprawia, że szukasz czegoś więcej niż tylko zaspokojenia materialnego. Czyżbyś nie była szczęśliwa nawet w udanym związku ? ;-)

Fanfaron ja mało o sobie. Ja za DJ tu jestem. A tytuły.... Człowieku toż to niespodzianka dla autorki topiku, a nie dla ciebie. A fe. Wolę naprawdę kobiety. http://www.youtube.com/watch?v=I80-4mpHu6E

Gość Tu wszyscy się
Nie świetne, tylko prawdziwe :P Tylko bacz, byś nie wpadła na Czesława ze sto czwórki, bo nie odpuści póki nie wyłonacy na wszystkie sposoby, włączając w to te przeciwne naturze :classic_cool:

seler chwalę cię w imieniu Ewci,zbyt dzis rozmarzona jest aby zauważała Twoje utwory:D:P:D

A co "Kobieta..." na to ?

do skąd jesteś: w końcu ktoś tu mile połechtał moją kobiecą próżność. Pisz dalej bo na razie strzały w dziesiątkę

Kobieta nie będzie sobie zapuszczć zadnej dołującej muzy:) a Czesława się nie boję odkąd zrobiłam mu fotkę z Basią w socjalnym. Basię znacie-anatomia kozy. Czesio jest przeze mnie tą fotką szantażowany.

Gość Tu wszyscy się
Gorzej będzie, jak strzeli w sam czarny środek tarczy :classic_cool: Strzał taki punktowany będzie gwałtownym spazmem rozpalonego ciała, przeciągłym jękiem znamionującym Mount Everest rozkoszy, kaskadą wilgoci i skrami tańczącymi na wewnętrznych stronach powiek :D Tylko żebyś w zapamiętaniu nie zrobiła wyrwy w ścianie - wiesz, koszty... zamiast cegły w wielu miejscach królują gips i karton, spleceni w miłosnym uścisku :P

Gość Tu wszyscy się
Czesio nie boi się Twojego szantażu - lokalna policja zna go dobrze od dawna, a komendant się go boi... od kiedy zapomniał na przesłuchaniu skrępować Czesławowi kończyn dolnych a sam schylił się ku dolnej półce, by poszukać wzoru protokołu... do dziś ma koszmary :O