Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MichelleAA

normalne i atrakcyjne kobiety z fajną osobowością i z zasadami są skazane na

Polecane posty

"Przecież Tobie nikt nie każe poślubiać tej, której nie chcesz, więc czemu Tu chciałbyś innym narzucać jak mają się łączyć w pary ? " materialistka dobrze to ujela - ale stalingrad to mlody chlopczyk kt widzi swiat czarno-bialy ajeszcze bardziej trudno mu zrozumiec ze inni dosterzegaja kolory i szarosci - ajuz najtrudniej ze nie wszyscy podzielaja jego zdanie - bo jego przeciez jego - ultraistotne dla jego waskiego swiata;-))))

Kiedyś większość kobiet była honorowa. Na przykład po wojnie we Francji (nie wiem czy w Polsce) karano kobiety, które zarabiały w czasie wojny na oddawaniu się Niemcom. Dzisiaj lewica krzyczałaby, że to atak na bezbronne kobiety.

Gość popatrz popatrz
"najlepsi faceci są zajęci, są albo żonaci albo wciąż związani uczuciowo ze swoją eks" no patrz, to zupelnie jak najlepsze dziewczyny :D 🖐️

Gość O_lala
popatrz popatrz "najlepsi faceci są zajęci, są albo żonaci albo wciąż związani uczuciowo ze swoją eks" no patrz, to zupelnie jak najlepsze dziewczyny Nie prwda nie jestem z nikim zwiazana juz i z nikim sie nie zwiaze :D

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Kiedyś większość kobiet była honorowa. Na przykład po wojnie we Francji (nie wiem czy w Polsce ) karano kobiety, które zarabiały w czasie wojny na oddawaniu się Niemcom. Dzisiaj lewica krzyczałaby, że to atak na bezbronne kobiety" dzisiaj mamy XXI wiek i kobiety robia ze swoimi waginami co im sie zywnie podoba - i zaden lament prawiczkow nic tu nie zmieni;-))

poptarz - co nie?;-)))) tak to juz jest ze dobro rzadkie bywa pozadane;-)))

olala - nie mowimy o tobie tylko o tendencji choc wyjatki potwierdzaja regule;-)) ale fajnie ze masz wysoka samoocene - tak trzymaj;-)

Nie lamentuje nad vaginami kobiet. Jak jest stanu wolnego może robić co się jej żywnie podoba. Z tym, że jak na przykład pracowała jako dziwka, miło byłoby jakby poinformowała o tym ewetnualnego wybranka.

Gość O_lala
Dzieki ROR, roznie bywa ale ogolnie jest Ok... ala innych;)

"Stalingrad Nie lamentuje nad vaginami kobiet. Jak jest stanu wolnego może robić co się jej żywnie podoba" jak jest mezatka to tez moze robic co jej sie podoba;-))))))))))))))))) prawo nie roznicuje w cywilizacji zachodniej kobiet w zaleznosci od stanu cywilnego;-))))))))))))) ""Z tym, że jak na przykład pracowała jako dzi**a, miło byłoby jakby poinformowała o tym ewetnualnego wybranka" moze i by bylo milo ;-) to zalezy od jej laskawosci ;-)))))

To mogliby wypalać jakąś lilię na ramieniu ... żeby nie było "łaski". W dzisiejszym świecie chociaż jedna rzecz jest pomocna kiedy zdradza kobieta - badania DNA. Ale i tak 10% dzieci to owoce romansów, więc panowie zapominają o tej broni.

Gość O_lala
Zmieniam temat :D lece do lozia wstaje za 3godziny;p Branoc;)

Gość 8798798
MichelleAA są skazane na wymarcie w samotności bo faceci kochają głównie dzi**i, zołzy które trzymają zakochanych facetów krótko, zdradzają i traktują jak bankomat z kasą No jakos trzeba sobie wytlumaczyc brak powodzenia? Ale tak na serio - zacznij zmienianie swiata od siebie...

"To mogliby wypalać jakąś lilię na ramieniu ... żeby nie było "łaski"" dlaczego ????????;-)))))) bo ty sobie tego zyczysz?????????;-)))))) masz problem z tymi prostytutkami - sam przynales ze korzystasz z ich uslug (zalies sie na problem z erekcja u jedenej z nich) a z drug str panicznie sie boisz ze twoja potencjalna oblubienica bedzie miala taki epizodzik ;-)))) aha, taka jak jest teraz jest dobrez - tacy jak ty powinni byc skazani na łaske takich pan ;-)))))) i won z liliami na ramieniu;-))) "W dzisiejszym świecie chociaż jedna rzecz jest pomocna kiedy zdradza kobieta - badania DNA. Ale i tak 10% dzieci to owoce romansów, więc panowie zapominają o tej broni" mozesz wykonywac dowolna liczbe testos dna - za kt zaplacisz of course - ale i tak fakt ze kobieta urodzi twoje biologicznie dziecko nie da ci gwarancji ze w przeszlosci nie pracowala jako prostytutka;-))))) bedziesz zyl z tym "strachem" juz zawsze;-)))))))))))))))))

brawo - to dla postu powyzej , nic dodac nic ujac;-)

Oczywiście, święty nie jestem. Swojej oblubienicy o tym wspomnę (jeśli jakąkolwiek będę miał). Nie neguję do końca zdrad ze strony kobiet. Gdyby kobiety z rodu Habsburgów nie bzykały się ze służącymi, to z Habsburgów byłaby prawdziwa banda ofiar krzyżowania w obrębie rodziny, a tak tylko częściowa. Im wybitniejszy władca był, tym miał bardziej lewe pochodzenie.

Wiekszosc kobiet gardzi facetami kt musza placic za bzykanie i sadze ze malo ktora zdecyduje sie na zwiazek z taka osoba - nie mowie ze zadna - nie sadze zebys znalazl kobiete - sadze ze bedziesz mial wieksze szanse u swojej plci nie ma znaczenia czy negujesz zdrady u kobiet - to tak jakbym ja powiedzial ze neguje dlugie wlosy u facetow - a jakie to ma znaczenie?? jestes wyjatkowo, moim zdaniem, dziecinnym prawiczkim - mam nadzieje ze b.mlodym - inaczej nie wieszcze ci nic dobrego - a mlodosc ma swoje prawa w koncu.....

Nie wiem, zawsze mogę się nawrócić i pójść do seminarium. Może podpiszę przysięgę własną krwią, że jeśli do 25 roku życia nie znajdę sobie sympatii, strzelam w łeb albo idę do seminarium. Karol Wojtyła też do końca święty nie był, bo według nieoficjalnych źródeł miał narzeczoną czy sympatię. PS. W zasadzie do niczego nie doszło. Nawet miłości oralnej nie było. Wszystko związane z grą wstępną.

"Stalingrad Nie wiem, zawsze mogę się nawrócić i pójść do seminarium. Może podpiszę przysięgę własną krwią, że jeśli do 25 roku życia nie znajdę sobie sympatii, strzelam w łeb albo idę do seminarium. Karol Wojtyła też do końca święty nie był, bo według nieoficjalnych źródeł miał narzeczoną czy sympatię' chwalisz sie czy zalisz?? bo mi tam obojetne - its all up to you babe;-)) jestem niewzruszona - a co ma do tego pan karol wojtyla bo nie bardzo rozumiem;-) i fakt ze moze mial narzeczona "PS. W zasadzie do niczego nie doszło. Nawet miłości oralnej nie było. Wszystko związane z grą wstępną to jednak do czegos doszlo - dotyk reki tez o czyms swiadczy

Oczywiście nie przymuję oskarżeń o pomówienie, papież przecież najpierw studiował polonistykę, dopiero potem był w seminarium, więc chyba miał tam jakąś sympatię. Nie wiem, biorę pod uwagę seminarium, ale bardziej jest to ucieczka przed porażką w życiu osobistym. Może zamiast krwawej klęski będzie to klęska z honorowym odwrotem. Poza dotykiem i całowaniem się do niczego więcej nie doszło.

"zywiście nie przymuję oskarżeń o pomówienie" a to ad zcego??? "papież przecież najpierw studiował polonistykę, dopiero potem był w seminarium, więc chyba miał tam jakąś sympatię" nie wiem jak innych czytelnikow - ale mnie nie specjalnie fraouje roztkliwianie zycia erotyczno-intymnego wojtyly, co to ma do rzeczy? "Nie wiem, biorę pod uwagę seminarium, ale bardziej jest to ucieczka przed porażką w życiu osobistym. Może zamiast krwawej klęski będzie to klęska z honorowym odwrotem" odpouedz na jedno pytanie prosez - po co o tym piszesz?? liczysz na wspolczucie??? P"oza dotykiem i całowaniem się do niczego więcej nie doszło" dotyk i calownaie to nie jest nic

Nie liczę na współczucie, szukam wyjścia z tej kłopotliwej sytuacji. Dotyk i całowanie to dla prawiczka i tak coś wyjątkowego. Dziwke nie drażniły moje pryszcze.

to badz konsekwentny - raz piszesz ze to cos wyjatkowego, a raz ze tnic sie nie stalo....

Dla mnie to było coś wyjątkowego, nawet bez penetracji pochwy penisem, co na początku zakładałem. Dla ciebie pocałunek to zapewne coś, co można pominąć i przejść do rzeczy, ale było to coś niezwykłego. Czy dotknięcie miejsc intymnych. Ale zapewne dla niektórych kobiet jedynym bodźcem jest pewnie pałka o wielkości 20 cm wzwyż, dla facetów piersi rozmiar Mega D.

Gość popatrz popatrz
"Nie prwda nie jestem z nikim zwiazana juz i z nikim sie nie zwiaze" tak sobie tlumacz ;)

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad Dla mnie to było coś wyjątkowego, nawet bez penetracji pochwy penisem, co na początku zakładałem" no widzisz z logika tez jestes na bakier - kilka postow wyzej pisales ze nic sie nie stalo a teraz ze miales "wyjatkowe" doznania z prostytutka;-)) "Dla ciebie pocałunek to zapewne coś, co można pominąć i przejść do rzeczy, ale było to coś niezwykłeg" nie fantazjuj i nie mierz mnie swoja miarka - zajmij sie juz lepiej wlsnym czlonkiem niz moimi oczekiwaniami seksualnymi;-) "Ale zapewne dla niektórych kobiet jedynym bodźcem jest pewnie pałka o wielkości 20 cm wzwyż, dla facetów piersi rozmiar Mega D" co kto lubi;-)) kazdego podnieca cos innego - nie kazda kobiete pocalunkiem doprowadzisz do orgazmu , ale pewnie sa i takie przy kt to mozliwe

poptarz - nie kazdy jest sam z barku laku ;-)))))) niektorzy, zwlaszcza faceci, z przesytu;-))))))

Gość popatrz popatrz
a w ktorym miejscu ja to stwierdzam?

ja nie mowie ze Ty to stwierdzasz - ale ze nie mozna i takiej ewentualnosci wykluczyc;-)

Napisałem, że pocałunek i dotykanie to nie jest nic takiego, jeśli porównamy to z celem wizyty. Ale jeśli chodzi o własne przeżycia, refleksje - tak, to coś niezwykłego.