Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talon na balon

dziwny układ

Polecane posty

Gość gyggufuuuuuu
autorko, jeśli będzie jeszcze chciał się spotkać, to co zrobisz? spotkasz się i z nim pogadasz czy odpuszczasz bez wyjaśnienia sprawy?

Gość talon na balon
jeśli się jeszcze odezwie, to go przycisnę i spytam wprost kim dla niego jestem i czym dokładnie jest ten układ. jeśli się nie odezwie, to ja nie będę szukać z nim kontaktu. może i powinnam się jednak z nim spotkać, ale zeźliłam się jakoś, że on sobie dzwoni jak do agencji:/ ale dość szybko tą rozmowę zakończył, więc chyba nie miał czystego sumienia. biedroneczkazła - nie, to nie Tomasz z Krakowa życiowa mądrość-masz rację, ale tylko w przypadku, kiedy obie strony wiedzą, że są w układzie i znają zasady. A tutaj nie było o tym mowy.myślałam, że będzie normalnie.

Gość chryja
ooo, miałam prawie to samo. Zerwałam nie wytrzymałam. PO dwóch latach zaczęslimy utrzymywac kontakt sporadycznie i bardziej "przyjacielsko". Okazało, się (przyznał, się) że gdy się ze mną spotykał to spotykał się równocześnie z by. Teraz to spotyka się rownocześnie z 3-4 w porywach. Do tego regularna dziewczyna, którą jak twierdzi kocha. ;] Tacy są właśnie faceci. Ten już przekroczył 30stkę więc nie pytam czy to Michał. Ale od razu mi się skojarzyłaś z jedną z jego potencjalnych ofiar.

Gość shy kochanki szukam;)
o to widzę że więcej takich kobiet jest.. ja też,jestem związku z facetem już dwa lata..ale ten związek jest jak układ:( ani do przodu ani do tyłu..kilka razy dziennie potrafię się zastanawiać o chuj temu facetowi chodzi?? sądzę że może nawet sam nie wie.. ale coś ciągnie i tkwię dalej w tym..... bo czasem jest super:)

Gość talon na balon
właśnie, czasem było super. ja chyba nie rozumiem facetów:(

Gość vegetale
A może oni po prostu nie traktują nas serio. Jesteśmy takimi Dziewczynami na przeczekanie. A czekają na lepszą. I to cała prawda. Później znajduje się inna i już po 2 miesiącach jest żonaty, a poprzednia partnerka zostaje na lodzie, z poczuciem naiwności i oszustwa. :( :o

Gość talon na balon
vegetale- ale to tym bardziej nieuczciwe jest. inaczej, kiedy ktoś na początku mówi, że jesteś tylko do zabawy i Ty się wtedy godzisz, albo nie, a inaczej jak daje nadzieję i tworzy "układ".

Gość chryja
facet dobrze wie, że jak kobiecie powie, że jest tylko do zabawy czy też że nie chce się angażowac, to prawie żadna na to nie pójdzie. Choćby nawet chciała, to uzna że niewypada. Stąd kłamstwa niestety.

Gość vegetale
U mnie już chyba koniec dziwnego układu. Facet nie odzywa się już dwa tygodnie.Wiem że tak będzie dla mnie lepiej ale jednak boli :( :( :( Ciekawe co u was dziewczyny. Jak wam się układa w tych dziwnych układach ?

Gość kattjjja
czemu robicie z siebie dziwki?