Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Czy to jest mozliwe?? Test powód do CC??

Polecane posty

urzekajacakafeterianka--> bedzie dobrze, jesli istnieje takie ryzyko ze maluszkowi zagraza coś wewnatrz, to lepiej bys urodziła wczesniej . Pzdrawiam

urzekająca - a nie myslałaś żeby to skonsultować z innym lekarzem? bo widzisz troche mało Ci Twój lakraz o tych bakteriach powiedział, a poród w 30 tc to duze ryzyko. powinnas juz teraz dostawac leki na przyśpieszenie rozwoju maleństwa (płuc np)... są tez leki które można dobrac cięzarnej na leczenie infekcji...ja bedąc w ciązy brałam leki odpowiednio dobrane, akurat na nadcisnienie one były...szczerze Ci powiem, ze nie słyszałam o wywoływaniu porodu w 30 tc z powodu bakteri, w ogóle z żadnego powodu, nawet jak zagrozone jest życie matki to sie czeka do 35-36tc dlatego jestem bardzo zdziwiona jak doczytałam ze zrozumieniem Twoja wypowiedź bo myslałam że w tygodniach jest pomyłka nie 30 tc a 36 np czy 38... ja bym na Twoim miejscu poszła do innego lekarza bo za mało on Ci mowi o powodzie cc w 30tc...powinnas wiedziec jaka to bakteria, czym grozi, czy nie mozna w inny sposób jej leczyc...jednym slowem powinnas wiedzieć wszystko! Życzę pozytywnego zakończenia tej sprawy i za to będę trzymała kciuki&&&