Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 2 latek

czy ktos spotkał sie z histerycznym płaczem u prawie 2 latka w nocy?

Polecane posty

Gość prawie 2 latek

Nie wiem co to moze zanaczyć?Moj synek budzi sie w nocy i płacze jest tak jaby nieobecny nic do niego nie dociera po okolo 1godznie dopiero sie uspakaja.

Gość karola29
lęki nocne, poczytaj w interencie, to nie są koszmary ale lęki, nie możesz obudzić dziecka a ono płacze, zdarza się w tym wieku i to minie

I w nocy, i rano, i w południe, po południu i wieczorem. No ale poważnie, to taki płacz w nocy, ponoć oznacza, że dziecko odreagowuje emocje z całego dnia, które w tym wieku docierają do niego coraz bardziej.

Gość prawie 2 latek
nie no on praktycznie wogole nie placze tylko w nocy kurcze a dlugo to tak trwalo bedzie?

Mój tak płakał noc w noc.Trwało to jakiś czas i przeszło z dniem kiedy do przedszkola poszedł.

Ja sobie też zadaję to pytanie... Bo moja dodatkowo ryczy przez cały dzień. Nie płacze, żeby ktoś nie wytknął - ryczy.

Gość prawie 2 latek
Ba dziwczyny ale on sie dotknać nawet nie daje tak jaby go ten dotyk bolał czy cos a jak zapalam lampke to patrzy oczkami ale tak jakby byl nieobecny...nie wiem co mam myslec isc do lekarza?tylko czy nie powie ze to błahostka?

Jak Cię to niepokoi, to idź do lekarza, napisz potem, co się dowiedziałaś.

Moja córka też tak miała. Ale przeszło. Ona normalnie miała otwarte oczy ale spała. Zawsze brałam ją do siebie przytulałam i głaskałam po głowie. Pomagało i dalej spała. Dziecko w nocy odreagowuje.