Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haha ale niezłe zasady

złote zasady jak traktować kobietę, aby cię kochała zawsze

Polecane posty

Gość haha ale niezłe zasady

znalazłem w jednym z tematów :D :D :D - idealne - nawet dodał bym sam kilka :D :D :D 1. Pie**ol je ile wlzeie i co się nawinie - będziesz doświadczony, mający duże umiejętności i będziesz im imponował 2. Uczucia dawkuj zakraplaczem i to jedynie za coś (jak mówi taki jeden - np. przytulenie za loda) nigdy za nic i bez powodu - będą na siłę do Ciebie lgnęły aby się choć trochę przytulisz i będziesz dla nich super męski, a nie rozlazłą ciepłą kluchą 3. Nigdy nie mów im prawdy, mów tylko to co chą usłyszeć - będą żyły w błogiej nieświadomości , że mają ideała 4. Nigdy się przed nimi nie otwieraj - wykorzystają to tylko przeciwko tobie czego się dowiedzą i będą miały czułe punkty i będą mogły cię zranić. Poza tym nie otwierając się jesteś atrakcyjniejszy bo tajemniczy i nieodgadniony oraz męski bo nie jesteś "wylewny" 5. Nie rozpuszczaj ich kwiatami, prezentami itp. - bo jak będą to miały na codzień to przestaną to doceniać. Raz na cza aby im tego bardzo brakowało i były ci wdzięczne za każdy najmniejszy taki gest z twojej strony 6. Podejmuj decyzję za nie - mimo,że nieraz mogą płakać czy im się to nie będzie podobać, ale w efekcie będziesz super męski 7. Bądź twardy i nigdy , przenigdy nie płacz ! - jedna łza i już będą cię miały za mięczaka. Choćby nie wiem co nie płacz. Ona mogą ryczeć. Ty nigdy nie ! Będziesz twardzielem i będą czuły w tobie oparcie. 8. Korzystaj z innych dziewczyn za ich plecami jak tylko masz okazję. Ukrywaj to jak najlepiej potrafisz , ale czasem zostaw jakiś drobny przeciek np. mail, sms, szminka na koszuli, aby były podejrzliwe , że nie są jedyne i za ich plecami inna/inne mogą się o ciebie starać. Wtedy kobiety stają się zazdrosne, czują na plecach oddechy rywalek i zaczynają się starać, walczyć o ciebie, zabiegać. Inaczej jak mają cię na wyłączność to mają cię gdzieś. Nawet sobie nóg nie ogolą bo im się nie będzie chciało, albo co chwila ból głowy. 9. Jak ci będą robić awanturę że zdradzasz to odkrzyknij stanowczo, że tak nie jest. Nawet jak ci pokażą maila , smsa czy coś tam to mów, że tak nie jest. I jeszcze stanowczo pojedź po nich że im się nudzi itp. Wyjdź, trzaśnij drzwiami i idź z kumplami na piwo. 10. Nidgy nie rezygnuj z kumpli, piwa, meczów itp. Kobieta musi czuć, że nie ma cię na wyłączność bo to wykorzysta. 11. Jesteś mężczyzną więc najważniejsze jest Twoje zdanie i nie bój się go stanowczo wyrażać. 12. Zachowuj się na poziomie, naucz się pięknie mówić, ale bądź ostry nieraz. 13. W łóżku traktuj kobietę jak chcesz. Raz w tygodniu łagodnie, pozostałe na ostro. 14. Jak ci się zacznie nudzić poszukaj nowej, młodszej. 15. Nie zakoch*j się. 16. Niech ci chodzi wprost głównie o jedno.

Gość egewg4
punkt 15 - nie takie latwe do zrealizowania

Gość jajcarski gościu
a które są dla Ciebie sensowne ? dla mnie wszystkie mają sens ? Ja stosuję chyba z połowę i działają jak się patrzy. \Np. ten z dawkowaniem uczuć. Wiesz jak się laski starają wtedy abym okazał uczucia, same się przytulają , a jakie są wdzięczne jak je przytulę wreszcie czy powiem coś miłego. Złego słowa nie usłyszałem nigdy !

Gość jajcarski gościu
egewg4 punkt 15 - nie takie latwe do zrealizowania Bardzo łatwe. Jak coś zaczynam choćby czuć, to laskę wystawiam i niech spierdala na drzewo i sobie za mną ryczy :D jeszcze wychodzę na macho co rzuca laski i kocha mnie po nocach, albo za trochę mogę liczyć bez problemu na seks :D

Gość kevin 321
punk 15 - strzał w dziesiatke Bo jak pukt 15 sie posypie to juz wszystkie inne tez sie posypia, wiec punkt 15 powinien byc 1

Gość gdfgdfgdfgd
to raczej dziala na kobity do 28 . starsze juz maja inne priorytety

Gość ihaaaaaaaaaa
Jest jedna zasada na 95 % kobiet miec duzo $$$$$$$$$$$$ i nie potrzeba nic wiecej. wtedy beda cie kochac i na kazde zawolanie.A im starsze tym bardziej to dziala :D

Gość MichelleAA
w życiu na takiego chujozona nie polecę:O !!

Gość jajcarski gościu
Ale 95% twojej populacji tak :D więc to nie ma znaczenia :D stosować te zasady + $$$$$$$$$ = 95% populacji dziewczyn i kobiet ma cię za ich idola i zrobi dla ciebie wszystko choćbyś był największym jebanym skurwysynem i ruchaczem na świecie :D

Gość mega kloc
hehe :D dobre

Gość 6 punktów już pokrytych
No i proszę. 6 punktów już pokrytych , a wypowiedzi tylko kilku osób. A co dopiero jak się wypowiedziała by większa ilość populacji. Czyli jednak sądzić można, że autor trafił w dziesiątkę z nimi.

Gość U Uzupełnienie
Te wszystkie punkty będą działały pod jednym warunkiem....że ofiarami będą kobiety szlachetne i niezepsute, te uczciwe i prawe, bo tylko takie nie zauważą manipulacji i ufnie potraktują teatr odstawiany przez faceta. wiadomo....kobieta szlachetna tylko tyle zarejestruje zła serwowanego jej przez faceta....do jakiego zła sama jest zdolna więc prawa kobieta ....weźmie ufnie każde wciskane zło...bo nie będzie podejrzewała złej woli i manipulacji a wredne i złe kobiety , nie nabiorą się, ale za to sprawniej i perfidniej zastosują takie same złote zasady wobec faceta, a on się nie zorientuje nawet jeśli jest mistrzem w stosowaniu takich zasad.......tak to działa

Gość auau..
stosuję dokładnie ta samą zasadę tyle że w stosunku do mojego faceta młodszego o 15 lat :) zawsze byłam pokorną słodziutka myszką , zmieniłam sie i zmieniło sie tez całe moje zycie, na lepsze oczywiscie

Gość Wania z drągiem za pociągiem
jest jedna podstawowa zasada kobietę trzeba przytulić pogłaskać szepnąć czułe słówko potem rozebrać i zerżnąć aż będzie wyła do księżyca i tak co drugi dzień kobiecy wielokorotny orgazm gwarancja sukcesu w związku murowana

Gość hmmmmmm taki jeden
...do tego dorzucić kasę, wygodne życie i dobrą zabawę i kobieta ma wszystko czego potrzebuje. Smutne ale prawdziwe :( Nie potrzeba kobiecie wyższych uczuć chyba, że przy okazji jako dodatek. Szkoda bo zawsze chciałem stworzyć związek oparty głównie na miłości, a pozostałe rzeczy aby były tylko dodatkami. Zawsze myślałem , że miłość i uczucia coś znaczą dla dziewczyn i są najważniejsze. Jednak się pomyliłem... i to bardzo :( I okazując dziewczynie miłość i uczucia dostałem od niej strzały jakich mało. Tylko za to , że ją pokochałem. Jakbym traktował ją jak swoją własność zgodnie z zasadami jakie opisuje autor tematu i osoba powyżej nawet nie ośmieliła by się powiedzieć czegokolwiek co może mnie zranić czy przez co może być mi smutno. Bała by się i by jej zależało. A jak kochałem ją bezgranicznie to poczuła, że może sobie pozwolić na wszystko i to wykorzystywała. Smutne :( Miłość i dobro w obcenym świecie już praktycznie nic nie znaczą dla dziewczyny i kobiet.

Gość hmmmmmm taki jeden
Wystarczy im wysoki cwaniaczek - skurwysynek, ruchacz z kasą, piękną gadką i wszystkim naj i już go kochają. I wybaczają wszystko niezależnie co by zrobił. I jeszcze im to imponuje, że np. gość ma całe masy dziewczyn koło siebie bo czują rywalizację i starają się o niego jak tylko mogą. A jak je zdradza to popłączą i starają się jeszcze bardziej. Smutne :(

Gość Gsnc
Porady świetne, ale szkoda, że takie przygnębiające. Ech, taki jest świat.

Do autora: marzysz o miłości, a znajdujesz łajno i chcesz, żeby inni się nim posiłkowali. Te "złote zasady" dobre są dla więźniów własnej głupoty, a nie dla ludzi, którzy pragną kochać i być kochani.

Gość Tiniminia
oreore, miłość to hormony i przywyczajenie, nie idealizuj jej.

Gość clios1980
Wystarczy im wysoki cwaniaczek - sk**wysynek, ruchacz z kasą, piękną gadką i wszystkim naj i już go kochają. I wybaczają wszystko niezależnie co by zrobił. I jeszcze im to imponuje, że np. gość ma całe masy dziewczyn koło siebie bo czują rywalizację i starają się o niego jak tylko mogą. A jak je zdradza to popłączą i starają się jeszcze bardziej. Dobrze prawisz ! Niestety się zgadza. Opisałeś właśnie ideał obecnych dziewczyn i kobiet :(

Gość bardzo proste iiii
te złote zasady mogą jakiś czas działać......do czasu aż kobieta zorientuje się że jest manipulowana....wyłapie zastosowanie jednej nawet zasady ...i kochać na zawsze... przestanie i faktycznie ...kobieta wartościowa i szlachetna...trudniej wyłapuje manipulację.....niemniej jednak..w końcu zorientuje się................a to początek końca

Gość clios1980
Wysoki, cwaniak, ruchacz, z kasą, pięknie mówiący, naj we wszystkim, mający spore doświadcznia z kobietami, rozchwytywany przez nie, nie do końca wierny...

Gość clios1980
Po pierwsze jak kolo będzie taki to kobieta będzie nim zaślepiona i nie będzie chciała tego dostrzegać. A nawet jak dostrzeże to będzie w tym trwać bo jej będzie wygodnie i takim kolesiem można się pochwaliś w towarzystwie.

Gość clios1980
W takich kobiety się nie odkochują.To oni je rzucają jak im się znudzą lub znajdą inną.

Gość etete
nie czytalem bo po co za dlugo czytac powiem swoje: badz jak najbardizej pojebanym facetem - bedziesz mial najwieksze powodzenie w milosci a do prawiczkow, wszystko co teraz myslkisz ze jest zle dla kobiety ZACZNIJ OD TERAZ STOSOWAC PRZY KOBIETACH a szybko zamoczysz

Gość etete
oreore Do autora: marzysz o miłości, a znajdujesz łajno i chcesz, żeby inni się nim posiłkowali. Te "złote zasady" dobre są dla więźniów własnej głupoty, a nie dla ludzi, którzy pragną kochać i być kochani. wiezniem wlasnej glupoty jest osoba ktora jest dobra i uczciwa dla kobiety i stawia ja wyzej od siebie i jej potrzeb - bo nie rucha po prostu