Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haha ale niezłe zasady

złote zasady jak traktować kobietę, aby cię kochała zawsze

Polecane posty

Gość Łona jest Aniołem
"Dziewczynę traktuje się jak partnera, szanuje ją. Oboje dbacie i pielęgnujecie związek, oboje chcecie wspólnego dobra. Śmiechu warte te gierki rodem z gimnazjum, granie twardziela, pokazywanie kto jest górą i komu mniej zależy. Przecież to nie związek, a głupia dziecinada, teatrzyk dla zabicia czasu. Najprostsza i najlepsza zasada jak traktować kobietę: traktuj tak, jak chcesz być sam traktowany nie czyń drugiemu co tobie nie miłe Proste?Proste." Bardzo ładnie napisane :) jak bym o Łonej myslał :)

pkt.5 - to tak jak z tymi obiadami, by kobieta nie gotowała codziennie, bo facet się przyzwyczai i przestanie jej wysiłki doceniać. :-D

Gość gość
nie do koca to prawdas

Gość gość
Co za debil to pisał

Gość gość
Jeden na mnie to stosował takie rady i pół roku mu zajęło zrozumienie że nie chce z nim być. Chociaż czy aby na pewno zrozumial? Haha

Gość gość
Niestety to prawda. Na facetow tez dziala. Im gorzej traktujesz swojego meza/zone/partnera, tym oni lepiej cie traktuja..

Gość gość
Do czasu. Ja od pół roku jestem tak traktowana przez mojego faceta a był super wcześniej. Chyba się naczytal takich bzdur bo wcześniej on za mną biegał a teraz te pół roku ja. Ale szczerze pobawie się w jego grę jeszcze tylko trochę bo wolę poznać kogoś innego dobrego i mniej kochać a być traktowana dobrze a nie przez manipulowanie. Jeszcze trochę dam rade potem spieprzam

Gość gość
I do was wszystkich. Wasze połówki które traktujecie gorzej tylko do czasu będą się na to zgadzać. Zobaczycie sami/same. Pozdrawiam