Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haha ale niezłe zasady

złote zasady jak traktować kobietę, aby cię kochała zawsze

Polecane posty

Gość maksymilian z klaski
trafiłeś w 100%

Drodzy przedmówcy.Ze smutkiem sobie czytam wasze wynurzenia.Są one jeszcze jednym dowodem na to,ze choć mówimy jednym językiem(mężczyźni i kobiety ) to nie potrafimy się porozumieć i ranimy nawzajem.Dotąd byłam przekonana,że to mężczyźni uczuć wyższych nie mają."Moi" nie mieli,albo ja tego nie czułam,nie rozumiałam.Może są różne kobiety i różni mężczyźni?Może gdybyśmy szczerze mówili co czujemy byłoby nam łatwiej,lepiej ze sobą?Bo to ,że wzajemnie się potrzebujemy nie ulega wątpliwości.Są tego dowodem tematy na tym forum.Że chcemy sie wzajemnie zrozumieć-tez jasne.Powtarzają się wzajemne pytania o to jak rozumieć zachowania drugiej strony.Bardzo jesteśmy zranieni,jak choćby autor tego topiku i ja również.Tyle,że ja wole kochać ,bo jeśli nie kocham,to miłość niekochanego napełnia mnie takim samym smutkiem jak moja miłość nie wzajemna,która choć pustkę wypełni.Pozdrawiam Cię autorze tego topiku i życzę aby los pozwolił Ci spotkać kobietę,której zaufasz i nie pożałujesz.

do eteete - " wiezniem wlasnej glupoty jest osoba ktora jest dobra i uczciwa dla kobiety i stawia ja wyzej od siebie i jej potrzeb - bo nie rucha po prostu". Bełkot klauna, który marzy o miłości i nigdy jej z takim podejściem nie znajdzie. W miłości nie ma podziału na lepszych i gorszych, jest harmonia, jest porozumienie, a nie gierki na uczuciach drugiej osoby, manipulacje i wymuszanie. :P

Gość no taaaa
hahahahahaaaaaaaaaaa, ta z tym tarotem jest niezła idiottt :D

Gość MMMiimikx
Ehhh jestem kobieta i ze smutkiem stwierdzam ze cos w tym jest a nawet wiele prawdy, choc moze nie do konca.

Gość 9889787
Są kobiety, które potrafią wyczuć jak mężczyzna kłamie i ich nie kocha więc twoje zasady są do bani. Chyba, że trafisz na takie kobiety, którym będzie wszystko jedno.

Gość ddfgfhgdsgdf
:D frustracja az kipi z wpisow "panow". Musicie miec bardzo smutne zycie. Zyjcie sobie dalej w swoim swiecie gdzie jestescie macho :D A normalne dziewczyny zostawcie w spokoju.

Gość to i owo balonowo
kurczę...smutne to, ale prawdziwe. miałam właśnie takiego faceta i co prawda ja go rzuciłam dla ideału, faceta który przeczy tym wszystkim punktom i cholera tęsknie za byłym... sama jestem typem zołzy i z tym pierwszym to był intensywny związek, to co nas dzieliło umacniało nas...

Gość gość
Chyba faktycznie ten świat jest p******y. Jak dziewczyny traktujesz po ludzku i z szacunkiem, pokażesz że im zależy to nie zostawią na tobie suchej nitki.

Gość gość
to i owo balonowo - mnie szanują kobiety które dobrze nie traktuje... masakra, jedną dobrze traktowałem to od razu się odcięła ode mnie, teraz mam kobietę której nie mówię że kocham że tęsknie, przyjeżdżam bzykam ile się da, do końca, czasami pomarudzę, narzucam swoje zdanie, czasami idę do znajomych na chlanie i ona mnie kocha... nie kupuję jej kwiatów, prezentów... głupie jesteście i tyle, nie można was szanować taka prawda sam się o tym przekonałem, skoro tak to po co się wysilać?

Gość gość
Co racja to racja...niestety kobiety same pozwalają sobie na takie traktowanie :( bo rzeczywiście po co facet ma się wysilać skoro ma to czego chce i bez tego. Tyle tylko,że te kobiety które pozwalają się tak traktować nie mają szacunku same do siebie. Tak więc drogie Panie, szanujmy się i nie pozwólmy się tak traktować. Gburom, chamom i *****czom mówimy zdecydowanie NIE! A tak poza tym to czy takie świadome robienie z kobiety "wariata" jest satysfakcjonujące? Nie sądzę.prędzej czy później się znudzi...tylko jak już tak się Panowie znudzicie tą zabawą w uczucia i sami zapragniecie być naprawdę kochani (a nie przez manipulację) to czy znajdziecie odpowiednią kobietę? Nie sądzę, bo żadna "normalna" nie będzie Was już chciała! Kto stosuje manipulacje i sztuczki musi być naprawdę nieszczęśliwym człowieczkiem i sam prędzej czy później wpadnie w swoje sidła. Powodzenia.

Gość gość
Sęk w tym że kobiety same stosują wiele z tych zasad Konkretnie 2 - ile razy już słyszałem nawet tu na kafe, "jak facet chce loda to musi zasłużyć, czyli być czuły itd" 3 - kobiety uwielbiają kłamać 4 - czy którakolwiek mówi coś wprost? Nie, robią wszystko żeby mężczyzna się domyślał 5 - jak to mówią chcą zdobywane = dawkują wszystko facetowi żeby musiał się starać 8 - może i kobiety rzadziej zdradzają ale za to o wiele częściej celowo wzbudzają zazdrość 9 - kobieta zawsze uzna że masz jakąś paranoję jeśli podejrzewasz ją o zdradę, nawet jeśli na prawdę cię zdradza 10 - nie mam dziś dla ciebie czasu, idę się spotkać z koleżankami :)

Gość gość
Stosując te zasady kobieta będzie cię kochać dopóty dopóki nie zorientuje się że tkwi w toksycznym związku, wtedy może odejść i to z hukiem. Zraniona kobieta potrafi być mściwa że strach się bać. Jednak jeśli chcesz żeby kochała cię zawsze, musisz się nauczyć być czasem tym złym, a czasem tym dobrym ,trzeba umieć to rozegrać :)

Gość gość
11. i 12. ma jakiś sens. Reszta to g***o.

Gość ta jasnee
mój facet jakoś taki nie jest a jakby zaczął bym go w tyłek kopła. Widze że niektózy są tu chorzy psychicznie. To się leczy.

Gość gość
Gra to się w piłkę na boisku, a nie uczuciami drugiej osoby. Jak się prawdziwie kocha i szanuje drugą osobę to niczego nie trzeba rozgrywać.

Gość gość
"U Uzupełnienie Te wszystkie punkty będą działały pod jednym warunkiem....że ofiarami będą kobiety szlachetne i niezepsute, te uczciwe i prawe, bo tylko takie nie zauważą manipulacji i ufnie potraktują teatr odstawiany przez faceta. wiadomo....kobieta szlachetna tylko tyle zarejestruje zła serwowanego jej przez faceta....do jakiego zła sama jest zdolna więc prawa kobieta ....weźmie ufnie każde wciskane zło...bo nie będzie podejrzewała złej woli i manipulacji". Co Ty pitolisz jak potłuczony?! Ja właśnie jestem uczciwa i niezepsuta i przyciągam takich cwaniaczków, ale jeszcze żadnemu się to nie udało, bo poza byciem taką jestem jeszcze inteligentna i widzę bez trudu, w co sobie pogrywają. Jak szukasz idiotek, to dobrej zabawy!

Gość gość
To znaczy żadnemu jeszcze nie udało się mną manipulować ani zastosować tych gierek, które są opisane przez jednego z takich cwaniaczków, który założył ten temat.

Gość gość
Odpowiadam na twoje pytanie : -Musisz byc przystojny i dbac o siebie -Musisz zarabiac***przynosic do domu duzo kasy -Musisz dobrze zaspokoic w lozku kobiete To recepta na to by kobieta cie kochala !

Gość gość
Mężczyzna powinien przede wszystkim SZANOWAĆ kobietę.

Gość gość
Takie chwyty mogą działać tylko na małolaty i w luźnych związkach. Kobieta która chce założyć rodzinę będzie szukać faceta na którego będzie mogła liczyć, który ją będzie szanował i dawał poczucie bezpieczeństwa. Ja jestem w związku z mężczyzną który nie stosuje żadnej z tych zasad. Jestem z nim szczęśliwa, kocham go i lubię mu sprawiać przyjemność.Dogadujemy się, ufamy sobie, nie boimy się zwierzać sobie z naszych problemów. Dbamy o siebie. Ja teraz umieram na grypę więc on robi mi rosołek.Malo męskie? Dla mnie nie. Miło mi że się o mnie troszczy po tylu latach razem. A poruszony wątek zazdrości i zdrad... Jakby facet dawał mi powodu do niepokoju to szybko bym uciekła. Chcę czuć że jestem dla niego jedyną, niepowtarzalną... Nie bawi mnie odgrywanie scen zazdrości.małolatka pewnie faktycznie chciałaby walczyć i pokazać że jest tą lepszą.Mi by się nie chciało.Tego typu rywalizacja z innymi pannami mnie nie kręci. Nie odstawiałabym szopki.Uznałabym że skoro on ogląda się za innymi to nasz związek nie ma sensu.pragnie innej? Ok, to niech ma - ale ode mnie z daleka.

Gość gość
"Chyba faktycznie ten świat jest p******y. Jak dziewczyny traktujesz po ludzku i z szacunkiem, pokażesz że im zależy to nie zostawią na tobie suchej nitki." x Oj prawda. Żaden dobry uczynek nie umknie karze. Chociaż fajnie jest popatrzeć jak się orientują tuż przed 30-stką że zmarnowały całą młodość na związki z kretynami i teraz trwa desperacka walka z czasem aby znaleźć księciunia zanim koleżanki (równie mocno przechodzone) zrobią to przed nią. x "Kobieta która chce założyć rodzinę będzie szukać faceta na którego będzie mogła liczyć, który ją będzie szanował i dawał poczucie bezpieczeństwa. " x Tylko taka kobieta jak ma 25 lat to już ma męża a nie szlaja się z każdym.

Gość sanja
Bardzo fajne punkty i fajnie ze sa jeszcze męscy faceci i wszystko byłoby z tobą dobrze gdyby nie punkty 8 i 14 które są nie do przyjęcia, niestety jestes cymbałem a mogłeś być ideałem. Tyle dziękuję.

Gość gość
"jajcarski gościu egewg4 punkt 15 - nie takie latwe do zrealizowania Bardzo łatwe. Jak coś zaczynam choćby czuć, to laskę wystawiam i niech spie**ala na drzewo i sobie za mną ryczy smiech.gif jeszcze wychodzę na macho co rzuca laski i kocha mnie po nocach, albo za trochę mogę liczyć bez problemu na seks". To jesteś bardziej płytki niż mielizna. Tylko seks Ci w głowie i nie masz nawet bladego pojęcia, co to jest miłość. Ale trafi kiedyś kosa na kamień i ktoś też tak się Tobą zabawi, wtedy poczujesz, jak to miło być taką świnią, czego ci życzę z całego serca.

Gość gość
Tak mnie właśnie stracił chłopak, chyba skorzystał z tych dyrdymałów :D Oczywiście przez miesiąc czuł się jak wieeeelki samiec alfa, macho, który nie takie dziewczyny będzie miał, myślał, że jak mi dokopie i oleje, to wrócę na klęczkach, rozpaczliwie błagając go o powrót. Tak się nie stało...załamany płacze już 5 miesiąc, a mi się odwidziało wracanie do faceta, który ze mną pogrywa. Dziewczynę traktuje się jak partnera, szanuje ją. Oboje dbacie i pielęgnujecie związek, oboje chcecie wspólnego dobra. Śmiechu warte te gierki rodem z gimnazjum, granie twardziela, pokazywanie kto jest górą i komu mniej zależy. Przecież to nie związek, a głupia dziecinada, teatrzyk dla zabicia czasu. Najprostsza i najlepsza zasada jak traktować kobietę: traktuj tak, jak chcesz być sam traktowany nie czyń drugiemu co tobie nie miłe Proste?Proste.

Gość gość
Gościu z 15.33 - to zbyt trudne do zrozumienia dla mężczyzn, te proste zasady, które opisałaś. :-0 Jak ktoś nie chce być uczciwy, to nigdy nie będzie i zawsze znajdzie jakiś pretekst, by to usprawiedliwić.

Gość gość
Do góry.

Gość gość
gość "jajcarski gościu egewg4 punkt 15 - nie takie latwe do zrealizowania Bardzo łatwe. Jak coś zaczynam choćby czuć, to laskę wystawiam i niech spie**ala na drzewo i sobie za mną ryczy smiech.gif jeszcze wychodzę na macho co rzuca laski i kocha mnie po nocach, albo za trochę mogę liczyć bez problemu na seks". To jesteś bardziej płytki niż mielizna. Tylko seks Ci w głowie i nie masz nawet bladego pojęcia, co to jest miłość. Ale trafi kiedyś kosa na kamień i ktoś też tak się Tobą zabawi, wtedy poczujesz, jak to miło być taką świnią, czego ci życzę z całego serca.