Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sperminator

czy zestaw do sprzatania mop+ wiadro to dobry prezent na gwiazdke?

Polecane posty

Gość dodalabym...
jeszcze silnik,wsadziła na mopa faceta ,który mi to dał ,wiadro na głowę i wysyłka na inna palnetę.

Gość Johny Canada
swietny prezent

Gość bardzo niestosowny
gdybym coś takiego dostała, to obraziłabym się na jakiś czas na Mikołaja, że widocznie widzi mnie jako sprzątaczke, bo do niczego innego się nie nadaję

Gość dodalabym...
Bardzo praktyczny, tak wyposazony facet mógłby myć powierzchnię ksieżyca,nikt by go nie widzial,nie musiałby sie wstydzić,byłby samotny,wiec nie narzekałby na marudzące kobiety,sprawy seksu załatwiałby sam,nie musiałby narzekać,ze ktos cos zrobił nie tak,zawsze byloby tak jak chce i lubi:D-szybko ,sprawnie i kochająco,bo kto tak dobrze wygładzi jak nie wlasciciel .

Gość Paulana
nie ma to jak dostac sprzet do sprzatania, gary czy odkurzacz itd przeciez to nie sprawia przyjemnosci. to rzecz ktora sie poprostu robi. Kup dla siebie to zobaczysz :)

Gość a dla ciebie szczotkę do kibla
+ domestos

Gość Paulana
ale w skarpetach cieplo bylo :D a szmatki czy mopy??? nie no to nie jest porownywalne ;) kup jej majtki sciagajace :D:D:D:D

Gość dodalabym...
majtki ściągające-znakomity pomysł,tylko poźniej przeprosiny mogą sporo kosztować:D

Gość Paulana
ale w tych majtkach jest taka mala aluzja odgrywajaca sie, wiadomo jaka :D ale z drugiej strony na pewno sie przydadza :P

Gość Paulana
sperminator takie majtki sciagaja cialo i wyszczuplaja ;) niejedna babka takie na pewno ma ;) poszukaj np na allegro ale dobrze doczytaj bo przeciez rozmiarowo tez musi sie zgadzac

Gość bystry jarek z Kielc
Kapitalny prezent ja bym jeszcze do tego zestawu dokupiłbym płyn do mycia podłóg chyba kupie świetny pomysł mi podsunąłeś

Moj brat w zeszłym roku kupił swojej dziewczynie koszule nocna, taka babciną. Mega wielka w kwiaty. Jej mina po rozpakowaniu prezentu - bezcenna:D Miał tez 2 prezent, który dostała żeby trauma nie trwała zbyt długo. Babcina koszula po świetach wróciła do sklepu.

Gość Paulana
Ha Usmialam sie :D babcine ciuszki do lozka sa tak sexy :)

Gość koyanish
A jakby to był zestaw z wiledy i do tego jeszcze taki przyrząd do mycia okien to ja bym chciała.

Gość Beatkowiec
Chyba że to jest spin & go - wirujący mop - polecam.

Gość z aluzyjnością prezentów
też nie należy przesadzać :) jeśli dostajeice kosmetyki czy to znaczy że jesteście zaniedbani? jeśli ciuchy - znaczy że obdarci jeśli kasę znaczy że biedni? wrzućcie na luz ja za mopa z wiadrem kupiłabym Cizestaw do mycia okien i rzekłą ze odtąd mozemy spędzać więcej czasu razem

Gość Beatkowiec
Ten wirujący mop jest na stronie www.vitashop.pl