Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dawaj stary....

JAK DŁUGO STARAŁYŚCIE SIĘ O BOBASKA?

Polecane posty

staram się jak mogę :)):) troszeczkę mi ciężko bo siostra jest w ciąży z przypadku i brzuszek już jej rośnie i tak sobie patrzę i marzę::):)

rozumiem Cie Kaja bo moje dwie koleżanki są w ciąży i też bym tak chciała

ciężko prawda?? szczególnie jak oglądasz zdjęcia z USG na twarzy uśmiech a w sercu ścisk:( no ale niestety to podobno dla tych którzy nie chcą:):)

no ciężko, ale mam nadzieję,że doczekamy momentu kiedy bedziemy oglądać zdjęcia z usg naszego dziecka:) a doczekamy zobaczysz

Gość a mi nikt nie wierzy
wiem ze mi dobrze gadac...ale naprawde trzeba wrzucic na luz nie od dzis ze blokada moze byc w głowie

pewnie tak jest zobaczymy :):) :)kupiłam żel do masażu durex jest on też nawilżający będzie lepszy "poślizg" pomyślałam a dopiero po 5 miesiącach przeczytałam w necie że taki żel bardziej utrudnia niż pomaga- 27- latka a jak dziecko:):)

Gość adzia1982h
ja starałam się 7 lat

Gość keeeishaaa
tydzien

idiotka???? skąd ta agresja?????? po co plujesz tym jadem znajdź jakieś forum polityczne i tam się wyżyj.....

chyba ktos tu się za bardzo irytuje i nie wie, że na małe dzieci mówi się w przenośni "bobas". Co w tym złego?

Gość thaisse80
ja sie staralam o bobaska 4 lata i w koncu urodzilam bobaske:))

oj to pięknie :):):):) gratuluję. A czy możecie mi powiedzieć co z tymi objawami ciąży a dokładnie z ciemnymi obwódkami brodawek?? czy któraś z was to zaobserwowała??

Gość thaisse80
Ja szczrze mowiac nie mialam jakis wielkich zmian w piersiach w czasie ciazy, no nieco mi sie powiekszyly, na poczatek troche bolaly ale potem przeszlo. u mnie pierwszym objawem bylo to, ze mi zaczal smierdziec wlasny maz:))

Gość thaisse80
no ja bylam przerazona tym bardziej, ze moj malzonek sie myje a ja zawsze lubialam sie do niego tulic a tu cos takiego. wtedy pierwszy raz pomyslalam, ze ze mna chyba cos sie dzieje.

ja dlugo nie musialam sie starac za pierwszym razem sie udalo:) do dziewczyn ktore nie moga zajsc w ciaze- blokada moze naprawde byc w glowie. moja siostra starala sie o dziecko 10 lat, ciagly stres z tym zwiazany, praca, wyjazdy na leczenie, badania nawet za granica i nic. Az ktoregos pieknego dnia powiedzieli sobie z mezem dosc i wyjechali na wakacje. wrocili po 2tyg z malym zarodeczkiem w brzuszku;p

w piersiach żadnych szczególnych zmian, bolą jak na @, czasami bardziej, czasami mniej. żyły może trochę bardziej widać. generalnie żadnych spektakularnych objawów to ta moja ciąża nie daje. jedyne co, to utrzymują mi się skurcze, ale na to biorę leki i jest lepiej :)

heh:)):) to pocieszające:) wię od teraz luzik muszę przestać się spinać:)

ja zaszalm w ciaze za 1 razem, mam 26 lat, maz 31,od 2 lat nie stosuje hormonow;)

Gość bebe24
a ja jeden dzien:)

Gość przy pierwszym dziecku
zaszlam w ciaze w pierwszym miesiacu staran,a przy drugim-w drugim.Tak wlasciwie to ciezko to nazwac "staraniami"-po prostu postanowilismy wspolnie,ze czas pomyslec o dzieciach i przestalismy sie zabezpieczac.Najlepiej podchodzic do tego na luzie i bedzie git:)

Gość ja tez nie najgorzej
za pierwszym razem w wieku 32 lat, po prostu kochalismy sie w dni plodne, wczesniej 4 lata temperatura+obserwacja sluzu i po prostu omijalismy "trefne" dni ;)