Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guga1

jestem po aborcjii farmakologicznej pomocy

Polecane posty

Gość Kiw@t k@ktusa
Ja też bym nigdy nie usunęła, ale rozumiem te które to robia, bo wiem,ze maja powody. Lepij chyba jak usunie wczesna ciążę, niz zabije noworodka( jakis czas temu był taki temat o kobiecie, która urodziła w łazience i zabiła )

Gość helpppxxxzzz
nie rozumiem takich kobiet i mimo ze mam raczej nowoczesne poglady to aborcja jest dla mnie zwyklym zabojstwem,a do szalu mnie doprowadzaja wypowiedzi typu "organizm kobiety wiec ma prawo"nieodpowiedzialne suki!w 21 wieku nie wiedza skad sie dzieci biora?chyba ze zamiast mozgu cipe maja w glowie!

Gość za aborcja!!!
Glupie pindy jestescie i tyle!!! Nie oceniajcie jak nie znacie jej sytuacji.Ja osobiscie jestem za aborcja!!! Lepiej usunac niz potem zabic albo wyrzucic na smietnik!!!! guga1 idz jak najszybciej do tej lekarki u ktorej kupilas tabletki i niech ci zrobi usg.Dlaczego masz usg robic u kogos innego przeziez to u niej kupowalas tabletki .Skoro ci pomogla sprzedajac tabletki to niech ta sprawe zakonczy dokladnie Powodzenia.A wy wstretne -zakompleksione wiedzmy nie oceniajcie negatywnie tego co zrobila...

Gość Kiw@t k@ktusa
Tk właśnie zrób autorko, jeśli lekarka przepisała tabletki to powinna dokończyć leczenie. A paniom,które pisza na przerwie z klasy informatycznej- dziekujemy...

Gość helpppxxxzzz
chyba sama zakompleksiona jestes,czy sprzeciw wobec aborcji jest miara komleksow?owszem nie znam jej sytuacji co nie zmienia faktu,ze dojrzale i madre kobiety nie dadza sobie zrobic dzieciaka!wiec smiem twierdzic,ze autorka to nieodpowiedzialna glupia pipa.aborcja to zabojstwo i nic innego!

Gość za aborcja!!!
Je*ana to jestes ty suko

Gość Kiw@t k@ktusa
do "za aborcja'- myśle ,ze maja prawo oceniać negatywnie,ale nie ublizac

Gość ghgj
ty jestes jebana frajerko zasrana wyskrob se mózg szkoda ze cie stara nie wyskrobała byłoby jednej jebnietej mniej

Gość Kiw@t k@ktusa
Ponawiam- więć skoro ona jest nieodpowiedzialna to pomóż jej i zajmij sie nia ,a potem zaadoptuj jej dziecko

Gość za aborcja!!!
Tez tak sadze

Gość Kiw@t k@ktusa
panienko-która cały czas obrazasz autorkę i osoby, które maja jakieś pojęcie w temacie- znasz kogoś osobiscie kto usunął ciążę?

Gość ghgj
jak bym miała taką możliwość z chęcią bym to zrobila ale niestety się nie da.

Gość Kiw@t k@ktusa
ale co się nie da? bo nie wiem do której wypowiedzi nawiazujesz?

Gość za aborcja!!!
Wielkie mohery sie odezwaly ,zasrane przeciwniczki aborcji .Dziewczyna ma problem to napisala a wy spier** ac z tad jak wam cos nie pasuje .Zalozyc se temacik typu"Przeciwniczki aborcji" i problem z glowy.

Gość helpppxxxzzz
forum sluzy min do wypowiadania swoich pogladow.poziom tej dyskusji jest plytki jak kaluza,wiec nie dla mnie.domyslam sie jedynie jaka jest srednia wieku goszczacych tu znawczyni tematu.dorosnijcie dzieci.a autorce mimo wszystko zycze zdrowia.p.s dziecko w 9 tygodniu zycia ma juz pieknie bijace serduszko.nie jestem nawet katolikiem wiec teksty z moherami sa niezasadne i wielce chybione

Gość pozory@myla
Latwiej sie kogos ocenia i poniza za cos co musiala zrobic niz sprobowac pomoc.Skad wy mozecie wiedziec co ja do tego zmusilo ze dokonala aborcjii .Nie oceniajcie tylko poradzcie!!!

Gość czemutakjest8787
witajcie tez to przeslam i powiem mamm wyrzuty sumienia,ale nie moglam inaczej....

Prędzej czy późnej legalna aborcja będzie w naszym kraju. Wierzę w to. Chyba lepiej usunąć ciążę w sterylnyh warunkach, niż w domu, zażywając tabletki. "Domowa aborcja" zawsze stwarza pewne ryzyko, także dobrze by było gdyby w końcu ktoś uchwalił ustawę o aborcji na życzenie... P.S. Nie wiedziałam, że kobiety są w stanie tak pluć jadem i być tak agresywne :| Kim jesteście żeby rzucać kamieniem, co?

Gość ja pierdoleeeeeeee
a gówno cie to obchodzi debilko wymądrzająca się.Legalnie to ty se mózg usun

Gość llliiioooo
Ja naprawdę żyję. Dar życia otrzymałam. O, braciszka z boku poznałam, On też prawdziwie się raduje i świata oczekuje. Dzięki Ci mamusiu i kochany Tatusiu. Braciszku patrz, coś się stało, jakieś światło się tu dostało, jakieś narzędzie błyszczące. Ała ! Jakieś kłujące. Braciszku co oni Ci robią? Dlaczego dziurę w brzuszku Ci skrobią?! Mamusiu! Braciszka rozrywają, rączki mu wyrywają ! Właśnie wykłuli mu oko i serduszko rozdarli głęboko. Jestem krwią braciszka zbryzgana, Mamusiu moja kochana. Już nie ma nas dwoje - zostałam sama, jak ja się Mamusiu boję! Pocę się w kolorze krwi! Mamusiu nie pozwól umrzeć mi. MAMUSIU! Ten potwór paluszki mi obcina! Już jest kaleką Twoja dziecina. Mamusiu, co ja takiego zrobiłam? Ja tylko się życiem cieszyłam. Mamusiu! Ja jestem miłością Boga do Ciebie, On naprawdę chce mieć nas w niebie? Jego miłość nigdy się nie kończy, nawet po śmierci się sączy. Ratunku Mamo! On urwał mi już kolano. Tatusiu! Ja będę Twoim skarbeczkiem, Będę Twoim aniołeczkiem, ale pomóż mi Niech nie wyrywa drugiej rączki mi Tatusiu, Mamusiu! Ja mogę być głodna, nie potrzebuję pieniędzy! Kochani ja mogę żyć w nędzy, ale nie pozwólcie aby mnie zamordowali i życie mi zabrali. Mamusiu, ja jestem jeszcze mała, Ja będę zawsze Cię kochała, w Twojej starości będę promyczkiem słońca, będę miłością Cię obdarzała do dni Twoich końca. Mamusiu! Mamusiu! Czy ja umieram dlatego, że Tatuś Cię dręczy? Że Cię nie kocha i męczy? Ja Cię tysiąc razy mocniej będę kochała, Ja Twoja córunia mała. Ja będę Ci buzi na dobranoc dawała, Ja będę się z Tobą bawiła i śmiała. Mamusiu kochana! Nie pozwól żebym została zmasakrowana. MAMUSIU! On teraz szczypcami oczy mi rozdusi, Nie będę widziała mojej Mamusi, ale Ty mnie Mamusiu będziesz widziała. Spójrz do śmietnika, tam będę leżała. Mamusiu! Dlaczego życie mi dałaś i tak okrutnie je odebrałaś? Mamusiu patrz! Twoją córunię w krematorium spalili, ale duszy jej nie zabili, ja w Twoim umyśle będę żyła, będę po nocach Ci się śniła i będę po nocach do Ciebie wołała, Ja Twoja Córunia mała. Mamusiu, dlaczego zatykasz uszy? Przecież nikt Cię nie ogłuszy. To przecież ja, Twój skarbek kochany, ten co miał brzuszek rozerwany. Mamusiu, pamiętasz jak się bałam? Jak o pomoc do Ciebie wołałam? A pamiętasz mamusiu oczy tego lekarza? Co śmiercią dzieci obdarza? Kto mu dał prawo, by zabił Twoja dziecinę? Twoją niewinną kruszynę, Mamo, czy ta powolnej śmierci porcja nazywa się ABORCJA? Zapytaj rządzących o nazwiska, poznaj tych ludzi z bliska; sprawdź, czy oni tez swoje dzieci zabijają, czy tylko Ciebie w pogardzie moją? MAMUSIU. W naszym kraju mordercy chodzą na wolności, a niewinnym łamie się kości. Ustawy ludobójcze podejmują i Tobą się wcale nie przejmują. Mamusiu moja kochana, dlaczego cierpisz i jesteś załamana? To przecież ja, Twoja Córunia Twoja, Mamusiu moja, gdybyś wtedy mnie ocaliła, MAMUSIU! W Twoim sumieniu, będę ciągle żyła i będę za Tobą bardzo tęskniła, że Twoja córeczka najbardziej by Cię kochała. Mamusiu moja, ja nawet teraz jestem Twoja!"

Co to za granie na emocjach takim wierszem? 2-3 tygodniowy embrion nie myśli, więc po co to?

Gość mam pewną uwagę do wierszyka
Dzieciątko, dziewczynka, wymienia częsci ciała które traci: brzuszek, paluszki, kolano..., a czemu zapomina o macicy? Czemu nie mówi: "coś dostało się do mojej macicy, rozrywa ją" - bo to bez znaczenia, o jej macicę nikt się nie martwi ani w czasie jej życia płodowego ani później, a to też część jej ciała.

Gość odsprzedambz
sprzedam zestaw ru plus mizoprostol oryginalny i skutecznu wiecej info pod nr gg 25785465 oraz e-mail bz87@wp.pl

Gość bzbzbzbzbz
sprzedam zestaw ru plus mizoprostol oryginalny i skutecznu wiecej info pod nr gg 25785465 oraz e-mail bz87@wp.pl

Nie tylko niedojrzałe kobiety dadzą sobie robić dziecko. Mam prawie 30 lat i jestem w bardzo niechcianej ciązy. Ponad dwa lata z facetem, ciągle na tabletkach i co? Nie uwazam aborcji za nic dobrego, ale to sprawa sumienia każdej kobiety, to nie Wy oskarżycielki będziecie za to sądzone. Nawet nie poraficie sobie wyobrazić co może przeżywać kobieta w takim momencie i nie życzę wam tego bo sama jestem w takim momencie życia i jest to najgorsze co mogło mnie spotkać.

Gość dobry39
ginaq ty prymitywie !!!

Gość gggbbbuuurrr
Paulinko, co ty, za przeproszeniem, pie.przysz?! Jesteś w niechcianej ciąży pomimo brania tabsów z facetem którego nie kochasz? Masz >27 lat i nie wiesz, że SEX powoduje ciążę, a Ty ten sex uprawiałaś? Antykoncepcja to tylko pomoc, nigdy nie daje 100% gwarancji i trzeba to brac pod uwagę wskakując do łóżka, a Ty wskakujesz od lat i dziwisz się, że antykoncepcja zawiodła??? Aborcja nie jest żadnym rozwiązaniem. Dziewczyny są w ciężkiej sytuacji życiowej, w po.jebanych związkach, a psioczą na ciążę. Ciąża to nie problem, to nie choroba. Zróbcie coś ze swoim życiem, nie chodźcie do łóżka z matołami a sytuację finansową dopasujcie do swoich poczynań. Baby...

Gość gggbbbuuurrr
Bo to nie jest tak, że wszystko się wszystkim należy! Teraz mamy czasy dla gówniarzy, co myślą, że wszystko im wolno. Nie masz pieniędzy - ooo, nic nie szkodzi, przecież możesz życ na kredyt... Nie masz porządnego faceta - oj, szczęścia nie masz, jaka szkoda, ale przecież możesz prowadzic życie seksualne z matołami, liczy się przyjemnosc, jakby coś to usuniesz... Nie masz wykształcenia i pracy - nie przejmuj się, nie wyszło ci, siedź w domu, będzie jakiś zasiłek.. A każdy jednak powinien ponosic konsekwencje swoich czynów (KARA NATURALNA) Nie masz pieniędzy - ban na kredyty, żyjesz skromnie i powoli dorabiasz się własności, siły na zamiary.. Nie masz porządnego związku - nie uprawiasz seksu Nie masz wykształcenia i pracy - robisz wszystko, nawet kosztem jedzenia i snu, żeby miec jakąś pracę - chocby mcdonals - i wieczorami uzupełniac wykształcenie

Gość czipsyuwielbiamhe
a ja 4 dni temu straciłam swojego Aniołka, mimo że wpadlam bardzo chciałam tego dziecka :( jak czytam wasze posty o aborcji to normalnie ręce opadają!

Gość brrwrrmnnn
To niech ci dalej opadaja...